Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Reyyan hoşgeldin canım ancak gördüm kusura bakma patronlar kızıyor fazla takip edemiyorum naber nasıl geçiyor hamilelik

geldim kızlar nisan annelerine takıldım iş yerinde hamilelik olayı ve doğum izni zart zurt onları konuşuyoduk

Afendim canımmmmmmmm ya pc başında degildim işim çıktı biraz yan odaya gitmiştimmmmm kusura bakma yazamadım

Dünürcüm hoş geldin canım nasılsın bakalım damadım nasıl bak ona iyi bak

Anaaam liste hani ben tabi yazmadımki bişi:) Beklenmeyen tarihim 17 kasım :) Ama o tarihte nette değilim didemi arar size haber ederim inşallah bu ay tutturcammmm:)

Kızlar yaaa komşum aradı bi kocakarı iksiri almış yapalım sana diyo ama emin olamadım siz ne dersiniz?

Yapma bence annemin komşusu yıllar önce denemiş bişiyler 3 gün uyanamamış. Ölcek diye korkmuşlar. O da kaynana baskısı yüzünden ne derlerse denemiş. 5 yıl sonrada kendiliğinden hamile kalmış. Bence boşver.

neymiş sen bir söyle önce zararsızsa deneriz. ya bana yagmurlu olan duayıda göndermediniz ya neymiş çok merak ettim o dua.

Dur gönderirim onu özelden sana ben aman yaaa herşey iyi güzelde tavuk pisliğide varmış yeni öğrendim süt, bal kabağı, balık yağı, ve tavuk pisliği kaynatılacak buharında beklenilecekmiş. O ay kalınıyomuş kesin ama yapamıycam:)

ay canım sanada geçmiş olsun hayırdın neden kürtaj oldun sıkıntı neydi

teşekkür ederim.çok kötüyüm walla ya...yataktan kalkamıyorum (((

kürtaj nedenim bebeğimin kalbinin durması.8 hafta 3 günlükken gittim kalp seslerini duydum,doktor maşallah glişmesi çok güzel dedi.8 hafta 6 günlükken kalbi durmuş.ama ben bunu ikili test için 12. haftada dr. a gittiğimde ultr.da öğrendim.o zamana kadar ne kanamam ne de şiddetli sancılarım yoktu.ancak bişey soracağım aynı gün acile gittim.hani bi umut diye...orda alttan muayene oldum.sonrasında kanamam başladı.ertesi gün akşam 10 gibi şiddetli ağrı.önce suyum geldi hissettim bunu.ne kadar minik olsa da evladım.sonra küçücük bir parça ve ardından bebişim düştü.
şimdi beni düşündüren düşme sebebi ne?sonuçta 3 hafta karnımda ölü kalmış düşmemiş.alttan muayene olmam sebep olabilir mi?
doktor bana eğer bebeğiniz dünyaya gelseydi sakat(yani beyin özürlü) olurdu dedi%90 ihtimalle.bi de düşükte bende sorun varsa...çok korkuyorum.cumartesi günü pataloji sonucunu alacağım.dua edin lütfen...

aman sende giderken yanına bolca nescafe ve sigara götür. daha da birşey karışma:teytey:

öyle yaptik zaten. ya inanki bütün gün nescafeyle sigara iciyo. bazen iki paketi buluyo. diyo öglen ben kantinde yiyorum diye ama yalan. sigarayi yakiyo sofrada insanda istahta kalmiyo. birde böyle catalin ucuyla yemekten aliyo tmm okadarcik. inanirmisin tam 9 tane 200gramlik nescafe götürdük bitanesini kendi annesine götürdü baska hic. oda yetmez ona ama kesin baslar iki gün sonra benim nescafemi getirin diye

hoşbulduk tatlım damadın iyi galiba zannımca iyi bilmiyom yani 9 kasımda görecez

AYY DEMEK OĞUZU GÖRECEKSİN BENDE GELEYİM DAMAT GÖRMEYE KI OLMAMI Kİİİ BENDE O GÜN SİZE GÜZEL YADA KÖTÜ HABERİ VERECEGİM 27 EKİM 8 KASIM ARASI YOKUM BENİ ÖZLEYİN TAMAM MIIIII GELİNCE OKUYACAGIM TÜM YAZILANLARI BAKALIM BENİM ADIM GEÇMİŞ Mİ:içelim:

Yok canım zaten içinde başka bişi varmış yapamam yani:)

Geçmiş olsun. allah sabır versin

Kız sarhoş::) Aşk sarfoşu aha sana dua özelden yollanmıyo sana bişi:)

bir bardak yağmur suyunun içine,
70 kere fatiha suresi
70 kere ihlas suresi
70 kere felak suresi
70 kere nas suresi
70 kere ayetel kürsi okunacak tatalım
ve bu sudan 7 gün boyunca sabah akşam içilecek...sonrası sana kalmış artık tatlım.
hadi allah kabul etsin.

olur tabi canımmm niye olmasın,ya arkadaşla ikimzde aldık o erkek istiyo erkek kıyafetlerine takılıyor,bend ekız kaydirigubbakcemile3.cinsiyeti bir belli olsun neler neler alacam yaa
kiz valla bak bi siki siki sarilirim sanada nefes alamazsin. olumunekankayizsmile
laelaelaelaelae gıcıklık yapmaaa
Reyyan hoşgeldin canım ancak gördüm kusura bakma patronlar kızıyor fazla takip edemiyorum naber nasıl geçiyor hamilelik

şükür canım yaa ne olsun,bildiğin gibi,bulantılarda değişiklk yok,nasıl zor tutuyom kendimi şimdi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…