canım ya sana birşey sorsam hamile oldugunu anladıgında hiç böyle karın agrın yada gaz sancın oldu mu benim 2 gündür batmam vardı dün gecede birden karın ağrım oldu nerdeyse aglayacaktım o kadar kötüydü yani
[SANIRIM BENİMKİLERDE biraz öyle,anne hamarat kaynanamın yemeklerinin hepsini yiyemiyorum.
afr kız ne şanslısın haa,sana kaynanan hazırlıyormus herşeyi bizimkilerde gidince benden beklerler pehhh lülülülülülü
yazik o hic seslenmiyo önüne ne koysa yiyo. esim cok kavga eder yemek konusunda annesiyle. kiz kaynanam ramazanda oruc tutmuyo ilac kullandigi icin. kaynatam oruclu oluyo, adama iftara bile yumurta kirdi ya. yazik ben acidim valla yakin olsa ben gider gider yapardim. birde marifetmis gibi bilin bakalim babaniza bugün ne yaptiiiiimmm der. kafayi yumurtayla kirmis kadin. bi hasliyo, bi kzartiyo, bi soganli birde yufkanin icine cirpip yufkali yapiyo. insan onu yaparken en azindan birazcikta peynir falan koyar icinede adi börek olur.
HERKESE MERHABA GÜNAYDIN TÜNAYDIN FALAN FİLAN ... :))
NASILSINIZ BAKALIM.
SANIRIM BENİMKİLERDE biraz öyle,anne hamarat kaynanamın yemeklerinin hepsini yiyemiyorum.
afr kız ne şanslısın haa,sana kaynanan hazırlıyormus herşeyi bizimkilerde gidince benden beklerler pehhh lülülülülülü
ay şaka gibi senin kaynan. ne kadar çok seviyor yumurtayı ıgggg hafta bir iki kahvaltıda olurda bu kadar da yumurta düşkünlügü hayret yani
sumruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu afrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alsanaalsanasmile
yaaaaaaaa küstüm sizeee kimse yazmıyo bişey ,anlattıklarıma da
pis sumru gıcık afr ...zeynepe de küstüm alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
yaaaaaaaa küstüm sizeee kimse yazmıyo bişey ,anlattıklarıma da
pis sumru gıcık afr ...zeynepe de küstüm alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
kiz sevdiginden degil. isine geldiginden yapiyo. kendisi yemiyo ki pek. iki aliyo tmm. zaten ufacik tefecik incecik birsey. onun eline verecen nescafesini sigarasini tmm. en cok kizdigim seyde millet yemek yiyo hanimefendi elinde kahvesi sofrada sigara yakiyo
Kızlar yaaa komşum aradı bi kocakarı iksiri almış yapalım sana diyo ama emin olamadım siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?