Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Minikyaramaz canım çok çok geçmiş olsun allah sabır versin tez zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin sana allah bu azcıyı kimseye yaşatmasın canım

nerdesin kızzzzzzzz nereye gidiyon
gel tatlım gel birlikte gidelim

Doğrumu buya yağmur suyu bazen çamurlu yağar.
Bende bişiy duydum erkek 3 gün oruç tutyor. bayan 7 gün. 1 bardak suya ya musavvir (allahın ismi) 21 kere okunup suya üfleniyor ve bu suyla oruç açılıyor.

nerdesin kızzzzzzzz nereye gidiyon
gel tatlım gel birlikte gidelim

ablamın dügünü var 29 unda esk. De 31 inde çorumda olacak oraya gidecegim ohhhhh ohhhhh bütün kurtlarımı dökecegim ayın 8 indede iş başı sizde gelin dügüne bekleriz birlikte oynarız kızz

bende yapmam aman tavuk pisligini nerden bulucaz hem aktarlarda varmıdır. içiliyormu bu ıyyyyy

slm kızlarrrrr reyyancım ne haber nasılsın geçmedimi yaw senin bu bulantın hala
afr hayırlı olsun düğününüz rabbim bir ömür mutluluklarını daim etsin inş.
minik yaramaz çok geçmiş olsun canım rabbim bi daha yaşatmasın

canım geçmiş olsun bende yaşadım benimde bebgim 6 haftalıkken saglıklıydı 6 hafta 21 günlükken kalbi durdu ama bende kanama oldu bende hep karnımdan göremediler alltan baktılar ondan sonra oldu dedim ama öyle degildir inan buna doktorlar bana da aynı şeyi söylediler büyük ihtimalle patalojiden de birşey çıkamaycak benden çıkmadı çünki. bende acaba benden mi kaynaklanıyorum dedim ama araştırma yapmıyorlar ilk bebkte paran varsa ayrı tabi. üzülme en azından kürtaj olmak zorunda kalmamışsın beni birde canlı canlı kürtaj ettiler çok canım yandı. allah büyük doktor bana 3 ay korunun demişti bende 2 ay korundum geçen ay denedik ama fazla degil haliyle tutmadı. artık öbür aylarda asılıcaz bu işe herşeyin hayırlısı canım. allahın takdiri elden ne gelir.

aaaaa hayret ya saglıgı nasıl peki sigara ve nescafeyle nasıl ayakta kalıyor bu kadın.

kız zeynep ne o öyle tavuk pisliği kurbağa bacağı falan bırak öyle şeyleri yaw

Kız normalde bitki buğuları hastalıklara iyi geliyor mantar için tıkanıklık için falan öneriyorlar bende öle bişi sandım ama böyle bişimiş:) Yapmıycam tabi akşam ada çaıymı kaynatıp suyuyla banyo yapcam:)

teşekkür ederim canım saolasın amin inş. mutlu olurlar

bir bardak suyumu 7 günde içicez. şansa bak yagmurda durdu şimdi nerden bulucaz yagmur suyunu. neyse sagol canım allah razı olsun bu arada kızlar aklınızda kalırsa söyleyeyim benim adım ferda. hatırlarsanız böyle seslenirsiniz.

amin afr cim ee biz senden ayrı mı kalacaz o süre içinde
hatırlarız ferdacım bak böyle daha iyi oldu walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…