Valla canım bir ani diğerini tutmuyor ki bugün çarşıya çıkarken gayet iyiydik güle oynaya gittik ki adam delirene kadar valla yanıma yattı uyuya kaldı ayağına o sinirle nasıl vurduysan sıçrayarak uyandı uzaklaştı
Öylelerdir canım benim özür beklersen çok beklersin sende bişi olmamış gibi davran ama mesafeli:) yada boşver kızım ne mesafesi bugün sizin çalışma gününüz barışın çabuk.
neyse kızlarr muhabbet güzel ama benim çıkmam lazım
allaha emanet olun görüşürüz yarın esram sende takma kız kafana bebişe de yazık öyle deme bi daha tamam mı
dünya üzerinde 222 ülke olduğuna göreeee 1000erkek / 222 ülke = 4,5 ülke başına düşen erkek sayısı
4,5 tane yani ülkeye düşen şehri, hesaplarsam işin içinden çıkamayız
Yok be canım ne çalışması şuan yüzüne bile bakmak istemiyorum bu gün o istese bile ben test çevircem istemiyorum birazda o çeksin benim nazımi
iim sukur zeynocum..sen napıosun.
ebrarım daha bitmedi işler ya ben cok bunaldım da bakıım dıye geldim..
esroş bulaşma adama uyusun rahat rahat :))) nasıl olsa öcünü alacaksın eminim :))
Canım bebek düşünen insan önce bebeğinin annesini düşünmesi lazım o beni düşünmüyor ki ben onu düşünüm
iim sukur zeynocum..sen napıosun.
ebrarım daha bitmedi işler ya ben cok bunaldım da bakıım dıye geldim..
esroş bulaşma adama uyusun rahat rahat :))) nasıl olsa öcünü alacaksın eminim :))
amannnnnn sen bi erkek için çok ince düşünüyon canım
Ben buldum ona yapacağımi en beğendiği kıyafetleri giyicem süslenicem sevdiği kokuyuda sürüncem onu yalvalticam ama vermicem
Sıkıldıniz mi benim derdimi dinlemekten
Ben buldum ona yapacağımi en beğendiği kıyafetleri giyicem süslenicem sevdiği kokuyuda sürüncem onu yalvalticam ama vermicem
aa gecmiş olsun dscikim hayırdır yaww.üşüttün mü yoksa..tüh kız anacım sen hiç dıkkat etmıyor musun kendine.gecenlerde de hastaolmustun.aksam bı guzel bakıma cek kendini..sabaha gecer ınsallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?