Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Vur deriz öldürür bu kız:) korkulur bundan:)

Öylelerdir canım benim özür beklersen çok beklersin sende bişi olmamış gibi davran ama mesafeli:) yada boşver kızım ne mesafesi bugün sizin çalışma gününüz barışın çabuk.

Yok be canım ne çalışması şuan yüzüne bile bakmak istemiyorum bu gün o istese bile ben test çevircem istemiyorum birazda o çeksin benim nazımi

neyse kızlarr muhabbet güzel ama benim çıkmam lazım
allaha emanet olun görüşürüz yarın esram sende takma kız kafana bebişe de yazık öyle deme bi daha tamam mı

saolasın canım sende aee. kendine iyi bak yarın görüşürüzzzzzz

dünya üzerinde 222 ülke olduğuna göreeee 1000erkek / 222 ülke = 4,5 ülke başına düşen erkek sayısı
4,5 tane yani ülkeye düşen şehri, hesaplarsam işin içinden çıkamayız

hahaha 4,5 ha:) anaaam yazık helede yarım olana çok acıdım:)delikafadulden delikafaduldenlaelaelaelaelaedelikafadulden

Yok be canım ne çalışması şuan yüzüne bile bakmak istemiyorum bu gün o istese bile ben test çevircem istemiyorum birazda o çeksin benim nazımi

Ama ama bebiş Biliyonmu bizde hep böyle oluruz çatlatma iğnemi vurulduğumda da küsmüştük o yüzden geç çalıştık olmadı

iim sukur zeynocum..sen napıosun.
ebrarım daha bitmedi işler ya ben cok bunaldım da bakıım dıye geldim..
esroş bulaşma adama uyusun rahat rahat :))) nasıl olsa öcünü alacaksın eminim :))

esroş bulaşma adama uyusun rahat rahat :))) nasıl olsa öcünü alacaksın eminim :))

İyi canım yaaa çalışıyorum istemeye istemeye ne oldu bana bilmem eve gitmek istiyorum hep

Canım bebek düşünen insan önce bebeğinin annesini düşünmesi lazım o beni düşünmüyor ki ben onu düşünüm

Canım sinirliyken öcümü aldım aldım yoksa sinirim geçince ben onun saçının teline kıyamam o bana kıyar ama hatta sinirim geçince o vurduğum için bile pişman olacağıma eminim

Ben buldum ona yapacağımi en beğendiği kıyafetleri giyicem süslenicem sevdiği kokuyuda sürüncem onu yalvalticam ama vermicem

aa gecmiş olsun dscikim hayırdır yaww.üşüttün mü yoksa..tüh kız anacım sen hiç dıkkat etmıyor musun kendine.gecenlerde de hastaolmustun.aksam bı guzel bakıma cek kendini..sabaha gecer ınsallah..

aa gecmiş olsun dscikim hayırdır yaww.üşüttün mü yoksa..tüh kız anacım sen hiç dıkkat etmıyor musun kendine.gecenlerde de hastaolmustun.aksam bı guzel bakıma cek kendini..sabaha gecer ınsallah..

ramazan bayramını grip geçirdim tatlım şimdi yine grip oldum gözlerim yanıyo çok fenayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…