Didem izin alıp evine gitsene sen canım hamile hamile birde hastasın çekilirmi hiç
Sıkıldıniz mi benim derdimi dinlemekten
ay kizlar gelebildim. benim 2-3saattir böyle kasiklarimda bi agri var aradada saplaniyo. bazen midemede vuruyo hele egilince kasiktaki agri cogaliyo. neden acaba? sanki hani gerilirya öyle bi agrim var son bir saattir cogaldi sanki
Sıkıldıniz mi benim derdimi dinlemekten
kizlar beim koca odun odun. dün iste belim agrimaya basladi dedimki canim tmm yeter bugünlük belim agrimaya basladi dedim. uzandim koltuga. basladi etrafta dolasip sagi solu toparlamaya. oh oh sen yat ben yaparim diyo. oha dedim daha demin belim agriyo dedim simdi laf sokuyorsun dedim. diyoki sen bana zaten iyi karsi gelmeye basladin diyo. ay sinir etti hemen. dedim iyiki iki dakika uzandim hemen neler söyledin kaynana gibisin dedim kalktim y
senin eşin anladıgım kadarıyla çok anlayışsız. sen hamile halinle ona yardım olsun diye koştur dur. 2 dakika kenara çekil dinlenmek için hemen laf sokuyor.
kizlar beim koca odun odun. dün iste belim agrimaya basladi dedimki canim tmm yeter bugünlük belim agrimaya basladi dedim. uzandim koltuga. basladi etrafta dolasip sagi solu toparlamaya. oh oh sen yat ben yaparim diyo. oha dedim daha demin belim agriyo dedim simdi laf sokuyorsun dedim. diyoki sen bana zaten iyi karsi gelmeye basladin diyo. ay sinir etti hemen. dedim iyiki iki dakika uzandim hemen neler söyledin kaynana gibisin dedim kalktim y
senin eşin anladıgım kadarıyla çok anlayışsız. sen hamile halinle ona yardım olsun diye koştur dur. 2 dakika kenara çekil dinlenmek için hemen laf sokuyor.
benim esim bencillige alismis hersey bana hersey bana diyo hep. ama kendisi bunu görmüyo baskasinkini görüyo. mesela kendisi her kurusunu hesaplar baskasi diyelimki babam desinki anneme su pahaliymis diye derki adam kac para kazaniyo hala pahali diyo. kendisi burda ilaca para vermemek icin. babasina göndertti demir haplarini babasi bedava aliyo diye. e hala gelmedi 2 gündür hapim yok. daha dogrusu 1 haftadir yok ama kardesimde varmis 40mgliklar. doktora dedim surubu icemiyorum 100mg lik haplar varmis ondan kac tane almam gerek diye kadin 2 dedi bende bu 40 mgliklardan günde 4 tane atiyordum bitti. bana diyoki postaneyi arada sor bi sanki postane senin babanin mektubunu bekliyordu paket degil ki zarf, zarflarda postane takip etmyiorki her mektubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?