Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay kizlar gelebildim. benim 2-3saattir böyle kasiklarimda bi agri var aradada saplaniyo. bazen midemede vuruyo hele egilince kasiktaki agri cogaliyo. neden acaba? sanki hani gerilirya öyle bi agrim var son bir saattir cogaldi sanki

zeyno benimde sürekli yatasım var ama işler bırakmıyor ki.mevsimden galıba hava kapalı falan ya ınsan calısmak ıstemıyor sanırım..

sumrucum bende de oluyor ya ara ara.merak etme ben sordum doktoruma normal dedı.cok agrırsa agrı kesıcı alırsın dedı..ama dayanılmayacak kadar olmadı hıc sükür.cok ayakta kalmamaya calıs.yorulunca oluyor bende genelde.

hepinize slm olsun...başlığı gördm hemen tıkladım bende yeniyim..ekimin 24ünü sabırsızllıkla bekliyorum kanda gebelik baktrcam.bakalm nolcak..ama çok düzensiz adetlerim..farlutalla oluyom..klomen kullanıyom..dualrım sizlerle nolu sizde eksik etmeyin dualarınız benden

ay kizlar gelebildim. benim 2-3saattir böyle kasiklarimda bi agri var aradada saplaniyo. bazen midemede vuruyo hele egilince kasiktaki agri cogaliyo. neden acaba? sanki hani gerilirya öyle bi agrim var son bir saattir cogaldi sanki

Canım rahmin büyüyordur ondandir yani

bir an korktum valla. birde 4 haftadir görmedim ya bebegimi insan hemen telaslaniyo. su an biraz gecti ara ara saplanip geciyo. bende normal diye düsündüm ama tedirgin oluyo iste insan biraz. dün baya bi is yaptim birde esim birsey yapiyordu ona yardim ederken uzanmam gerekti tavana falan ondan galiba.

kizlar beim koca odun odun. dün iste belim agrimaya basladi dedimki canim tmm yeter bugünlük belim agrimaya basladi dedim. uzandim koltuga. basladi etrafta dolasip sagi solu toparlamaya. oh oh sen yat ben yaparim diyo. oha dedim daha demin belim agriyo dedim simdi laf sokuyorsun dedim. diyoki sen bana zaten iyi karsi gelmeye basladin diyo. ay sinir etti hemen. dedim iyiki iki dakika uzandim hemen neler söyledin kaynana gibisin dedim kalktim ya sinir ya.

Sıkıldıniz mi benim derdimi dinlemekten

esra canım inan ki ne yaparsan yap birazcık düzelip tekrar eski hallerine dönüyorlar. bende eşimle birlikte gidip geliyorum işe o kadar zor ki bazen gözüm takılıyor bir şeye bakıyorum oraya bakma öyle yapma. sesini yükseltme hatta bu sabah yine beni kırmıştı da ben unuttum. hele sabahları benim ki daha da çekilmez oluyor. erkeklere de sorsam kadınlar dan dert yanarlar hayat bundan ibaret herşeyiyle kabul etmekten başka çare yok. odunu oysan güzel bir mücevher kutusu yapsan özü odun degilmi sen ne dersen de.

kızlar size iyi akşamlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz kendinize ve bebişlere iyi bakın kocalara bakmasanızda olur yada hak ediyorsa ona da bakın iyi akşamlarrr

Selam kızlar ben geldim.

Hoşbuldum sumrucum kız senin bu kocana bişey yapmak lazım ay ben tükendim senin yazdıklarını okurken bu ne yaklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…