Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Yaaa öyle diyorsunuz da kızlar hep alttan almaktan sıkıldım çıktık artık biraz değerimi anlasın yaa görseydinız o hali bana hak verirdiniz millet bize bakıyordu

alttan al demiyom ki o sana nasıl davranıyorsa sende ona aynısını yap tadına baksın bakalım bi güzelmiymiş

Onuda söyledim vitrinde hırka vardı şunu alalım da keyfimiz kaçmadan gezelin diye ama adam gıcık yani

huuu huu ben geldiim ..cok yogun bugun..gıremedım kızlarr.napıosunuz..

esraaa sabah ask mesajı dıordun adama nazar degdı tabıı...

tek etiket çıkıyo bunlar bacımmm hepsi aynı aslında bol bol kız doğurup erkek nüfuzunu empoze etmek lazımmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Bir erkek annesine yakışıyormu tirbiyesiz:) Bizler oğullarımızı babalarına benzesin diye değil eşlerini üzmesinler diye yetiştireceğiz:)

Gelip özür dileyecegine hiç birşey olmamış o kadar lafı etmemiş gibi yapıyor canım valla hiç gülecek halim yok ebrarcim ama sizle konuşmak iyi geliyor bana

kız ne bilim bi ara az gibi geldi bana
hele bi hesapla bakim her ile kaç tane düşüyor :)))

dünya üzerinde 222 ülke olduğuna göreeee 1000erkek / 222 ülke = 4,5 ülke başına düşen erkek sayısı
4,5 tane yani ülkeye düşen şehri, hesaplarsam işin içinden çıkamayız

huuu huu ben geldiim ..cok yogun bugun..gıremedım kızlarr.napıosunuz..

esraaa sabah ask mesajı dıordun adama nazar degdı tabıı...

Valla canım bir ani diğerini tutmuyor ki bugün çarşıya çıkarken gayet iyiydik güle oynaya gittik ki adam delirene kadar valla yanıma yattı uyuya kaldı ayağına o sinirle nasıl vurduysan sıçrayarak uyandı uzaklaştı

ayy süpersin esra gülmekten kırıldım :))
nasıl vurdun kızım yaaaaa

Gelip özür dileyecegine hiç birşey olmamış o kadar lafı etmemiş gibi yapıyor canım valla hiç gülecek halim yok ebrarcim ama sizle konuşmak iyi geliyor bana

Öylelerdir canım benim özür beklersen çok beklersin sende bişi olmamış gibi davran ama mesafeli:) yada boşver kızım ne mesafesi bugün sizin çalışma gününüz barışın çabuk.

neyse kızlarr muhabbet güzel ama benim çıkmam lazım
allaha emanet olun görüşürüz yarın esram sende takma kız kafana bebişe de yazık öyle deme bi daha tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…