Yaaa öyle diyorsunuz da kızlar hep alttan almaktan sıkıldım çıktık artık biraz değerimi anlasın yaa görseydinız o hali bana hak verirdiniz millet bize bakıyordu
1000 tane de az olmaz mı kız:)))
yok kız yok yeter nerde çokluk orda b... luk yani
Ona çocuk vermek için uğraşanda kabahat
esracım ya benimkide o konuda çok hassas evden çıkmadan sorarım nasıl diye öyle çıkarım sonuçta çarşıda idiniz bi mağzaya girip üstüne birşey alabilirdi eşinin o kadar tepki göstermesi saçma aman erkek milleti kıskanç işte salla ya ne aglıyon boş ver
tek etiket çıkıyo bunlar bacımmm hepsi aynı aslında bol bol kız doğurup erkek nüfuzunu empoze etmek lazımmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
işte sende ona onun sana yaptığını yapsan bu kadar yıpranmazsın azcık umursamaz ol ne var
Bir erkek annesine yakışıyormu tirbiyesiz:) Bizler oğullarımızı babalarına benzesin diye değil eşlerini üzmesinler diye yetiştireceğiz:)
kız ne bilim bi ara az gibi geldi bana
hele bi hesapla bakim her ile kaç tane düşüyor :)))
huuu huu ben geldiim ..cok yogun bugun..gıremedım kızlarr.napıosunuz..
esraaa sabah ask mesajı dıordun adama nazar degdı tabıı...
Valla canım bir ani diğerini tutmuyor ki bugün çarşıya çıkarken gayet iyiydik güle oynaya gittik ki adam delirene kadar valla yanıma yattı uyuya kaldı ayağına o sinirle nasıl vurduysan sıçrayarak uyandı uzaklaştı
Gelip özür dileyecegine hiç birşey olmamış o kadar lafı etmemiş gibi yapıyor canım valla hiç gülecek halim yok ebrarcim ama sizle konuşmak iyi geliyor bana
ayy süpersin esra gülmekten kırıldım :))
nasıl vurdun kızım yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?