Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Eşimle çarşıya çıktık çarşının ortasında bana söylenmeye başladı neymiş efendim hırkam çok inceymiş içimi gösteriyormuş dedim bende fark etseydim giymezdim evde söyleseydin dedim yok hiç alttan alma yok çarşıda ağlamamak için kendimi zor tuttum ben eve gitmek istiyorum dedim neyse döndük ama gelirken hiç elimi filan tutmadı markete giriyordu ben çektin eve geldim kendimi eve zor attım aglamaktan gözlerim şişti beyefendi de geldi ama annesinde eve gelmedi henüz

Ayrıca hırka altında birde kolsuz penyem vardı neymiş iç çamaşırımın askısı gözüküyormu öyle böyle derken

esracım lütfen üzülme yaa yaw bu erkeklerin hepsi aynı markamı
farklı bi markaları yok mu bunların allah aşkına
canım üzülme siniri yatışınca gelir gönlünü alır hadi sende kendine gel artık

kız esra sende benim gibisin ha
bende kızınca bebek falan yok diyordum bende
bizde mi aynı markayız yaw:)))

tek etiket çıkıyo bunlar bacımmm hepsi aynı aslında bol bol kız doğurup erkek nüfuzunu empoze etmek lazımmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Yaaa öyle diyorsunuz da kızlar hep alttan almaktan sıkıldım çıktık artık biraz değerimi anlasın yaa görseydinız o hali bana hak verirdiniz millet bize bakıyordu

esracım ya benimkide o konuda çok hassas evden çıkmadan sorarım nasıl diye öyle çıkarım sonuçta çarşıda idiniz bi mağzaya girip üstüne birşey alabilirdi eşinin o kadar tepki göstermesi saçma aman erkek milleti kıskanç işte salla ya ne aglıyon boş ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…