Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

geçmiş olsun canım bie zkolle ben kaldım sanırsam zaten bizde bvir gelişme yok adetletimizi olduk bir daha ki ayı bekliyoruz. ama sana birşey sorucam sen biraz daha deneyimlisin. ben bu ay 3 gün adet oldum cumartesi oldum pazartesi bitti birde salı günü az bir kahverengi leke geldi dün birşey yok tu bugün yumurta akı kıvamında bir akıntı olmaya başladı birde çoooook hafif bir kan. bu sence neden olur. hiç üstüne görme durumu yaşadınmı böyle üstüne görme olurmu gerçi adet olduktan sonra 2 kez test yaptım birşey çıkamadı acaba bebiş mi yok yoksa erken mi daha onun içinmi çıkmadı gerçi bir test yapmaya daha sabrım da yok.

cnm tşk edrim,ama böyle bir şey benim başıma hiç gelmedi ama çevremde duymuştum senin olayınla benzeşen hatta oda test yapmıştı negatif çıkmıştı,meğersem geç döllenme olmuş ve üstüne görme olayı denen şeyi yaşamıştı bende ilk defa o kişiden duymuştum üstüne görme olayını,inş sende böyle bir şey yaşamışındır cnm.

ay melis kurban olurum bunu yazan parmaklarına öyle içimi rahatlattın ki ya içimde o kadar büyük bir evet var bebişin diyen bir ses var ki içim içime sıgmıyor bazen bazende ne kadar kötü ve karamsar şey varsa gelip yerleşiyor içime benimde bir arkadşım üstüne görme yaşadı ama tesaylarını bilmiyorum şüphelenmesin diye sormuyor çünki bir daha eger kısmet olursa hamile kalırsam eşimle ben bilicez sadece kimseye söylemicem. ama bebek var ama bebk yok yinede su serptin içime allah senden razı olsun tez zamanda tekrar bebeiş nasip etsin sana inşallah.

cnm benim sendende allah razı olsun naptımki,inş dediğim gibide çıkarda sende arkadaş gibi inşallahhh hamilesindir cnm ya ne kadar çok sevindin öyle rabbim yüzünü soldurmadan tez vakitte kucağını doldursun inş,cnm benim sen böyle içtenlikte dualar ediyorsunya emin ol allah kabul ediyodur hakkında en hayırlısı inş.

amin canım yüzlerce binlerce kez amin.inşallah hamileyimdir degilsem de bu moralle senin sayende kalırım o zaman sana yüz bin kat daha çok dua ederim. ya belki geçmişi okudun gördün belki görmedin. ben şunu söylicem öncelikle kimsenin çolugunda çocugunda mutlulugunda gözüm yok inanki ama bir arkadaşım var 5 aylık evli daha eşi çok bebk istiyordu kendi istemiyordu hiç korunmadılar ama olmadı dşimdiye kadar hep birlikte adet olurduk bu ay ben oldum o benden bir gün önce olması lazımken olmadı her gün soruyordum adet oldunmu diye sanki içime dogmştu hamile oldugu hep diyordum hamilesin diye oda inşallah degilim diyordu. bugün gittim test aldım ona yaptı ve hamileymiş çok üzüldü. diyorum ki yani tabi ki allah hepimiz için hayırlısını versin ama ben bu kadar çok isterken olmuyorda istemeyenlerin oluyor o bugün canımı çok yaktı. tabiki allahın takdiri ama işte gönül laftan anlamıyor.

melis ben çıkıyorum canım yarın görüşürüz inşallah hadi sana iyi akşamlar kendine iyi bak.

cnm sana da iyi akşamlar kusura bakam çocuklara yetişiyorum bir yandan,belimde çok ağrıyor,yazını okudum pek fazla böyle konulara karışmak istemiyorum ama şunuda söylemeden geçemicem madem sordun arkadaşım,bende genelde hep bu cümlemi kurarım yani çevremde çok isteyipte bebek sahibi olamayan aileler var,istemediği halde bebek sahibi olanyakınlarımda var hatta hiç acımadan aldıranları biliyorum,ama şuna ianan tatlım allah herkezin vaktini zamanını öyle bir belirliyoki sen ister iste istersen yırtın allahım verirse veriyo,herşey kısmet işi cnm eğer vermiyorsada senin hakkında hayırlısı böyleymiş diceksin ve allaha hep şükrediceksin çünkü vermemesindede çok büyük hayırlar var be tatlım,nolur böyle düşün ve hiç duanı eksik etme hiç umutsuzluğa kapılma.öptüm cnm.

Mehtap ben bugun regl oldum. listeyi duzeltebilirsin cnm.

listenin en sonu bana kalmış kızlar özledim hepinizi uzak kaldım buralardan 6.haftamıza girdik hayırlısıyla yarın kalp atışlarını duyucakmışız inşallah hayırlısıyla yarın görüşürüz kızlar öptüm sizi

Cansucum gözün aydın Allah tamamına ermeyi de nasip etsin inşallah:) Kocaelinde nerdesin?

Kızlar günaydın hayırlı cumalar, Allah bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…