Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

allahım gül şuan tüm kalbimizle sana dua ediyoruz
bak hemde hepimizde 2 şer tane kalp var ona göre:))
canım benimm allah razı olsun bugün akşama kadar dua edin bugün dua kapılarının açık olduğu gün ne zaman kabul olcağı belli olmaz. nolur bugün cumaaa özellikle akşama kadar dua edin.

herkesler günaydın hanımlarrrrr nasılsınız bakiym,bende çocuklarım uyurken yaptım çıktı aradan yemeklerim birazdanda kahvaltıya geçicez.siz neler yapıyosunuz bakiym beikleriniz nasıllar.

gnaydın cnm iyi,lik senden naber

kızzlar bugün mübarek cuma günü bugün ne dua edersek kabul günümüz ona göre bugün çok dualarda bulunalım rabbim inş kabul eder...

hoşgeldin melisacım kız nasıl yazmışın öyle yaptım çıktı bende testmi yaptı acaba diye heyecanal okuyom meğer yemek yapmışın :)))

hoşgeldin melisacım kız nasıl yazmışın öyle yaptım çıktı bende testmi yaptı acaba diye heyecanal okuyom meğer yemek yapmışın :)))

:roflol:allah senin şişire emiiiiii kız geceden çıkartmıştım dpndurucudan pratikti zaten yaptım çıktı işte,günde bana kalsın deyilmi amaaa

kız melisa şişiyorum zaten bi göbek çıkmış görsen var yaa
ee artık keyfine bak canım sende

e tatlım şişcen tabi bu saatten sonra ,dün sen benim evi görsen 2 hamile vardı aralarındada 2 hafta var 2 side yayıla yayıla oturuyorlardı bi güldüm bi güldümki kızıyolardı bana yemek dahi zor yiyolardı eğilemiyolardı bile,sen de daha çoook şişecen bacım.:roflol:

kızlarr gittiniz galiba neseee bende kahvaltımı yapıyimmm dönücem sizeee öpüldünüzz,aaa şimdi aklıma geldi didem nerde ayy sabahları oda burda olurdu hasta filanmı acaba.

kız melisa ne uyuması Allah askına nerdeeee..işlerin basındayım yogun yanı..
anacım ne kadar hamaratsın haa.hıc bu saatte yemek yapmamıstım.tum gun oyalanırım ben son dakka eşim gelecegi vakit yaparım yımemi..

cnm bazen bende öyle yapıyorum ama sıcak yemek sunucağım zaman,genelde erken yapmak daha hoşuma gidiyor çünkü gün bana kalıyor,evimide topladım şimdi kahvaltıya geçicem ama geçemedimde bi türlü bırakamıyom ay burayı.

baktım okudum bana dönük bişi yazmıyo bacımmmm
neyseeeee anahh bende alıngan olmaya başladım size kızarken

ahanda gebelirt belirtisimi aceppp:teytey: inş ya gül abla hadi adet olmazsında halay çekeriz hep birlikte burda güzel haberlerini bekliyoruz inş.:teytey::teytey:

yaa işe gelirken bir bahçede portakal ağacı varr ogunlaşmış portakallar gördükce canım çekiyo dün rüyama girmiş rüyamda dalından koparıp yiyodum meyvayı yarın isticem artık yicem ağzım sulanıyo gördükce.sositososito

ayy deme kız o hale gelecez haa
rabbim yardım etsin hepimize kız sende gülme be yazık
inş. seninde başına gelir de onlarda sana güler :)))

kızlar sizlere doyum olmazzz ben kaçar ama açığım arada bakıcam size,kızımın ödevlerini kontrol etmem lzım ayyy ay ingilizcemiz çok yoğun geçiyo çoook.

ahanda gebelirt belirtisimi aceppp:teytey: inş ya gül abla hadi adet olmazsında halay çekeriz hep birlikte burda güzel haberlerini bekliyoruz inş.:teytey::teytey:

inşalllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ncnmmm heran vc gidiyom bakıyom gelen varmı dieeee heray akıntım olurdu o bile kesildi yok bişiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…