canım benimm allah razı olsun bugün akşama kadar dua edin bugün dua kapılarının açık olduğu gün ne zaman kabul olcağı belli olmaz. nolur bugün cumaaa özellikle akşama kadar dua edin.allahım gül şuan tüm kalbimizle sana dua ediyoruz
bak hemde hepimizde 2 şer tane kalp var ona göre:))
herkesler günaydın hanımlarrrrr nasılsınız bakiym,bende çocuklarım uyurken yaptım çıktı aradan yemeklerim birazdanda kahvaltıya geçicez.siz neler yapıyosunuz bakiym beikleriniz nasıllar.
hoşgeldin melisacım kız nasıl yazmışın öyle yaptım çıktı bende testmi yaptı acaba diye heyecanal okuyom meğer yemek yapmışın :)))
kız melisa şişiyorum zaten bi göbek çıkmış görsen var yaa
ee artık keyfine bak canım sende
kızlarr gittiniz galiba neseee bende kahvaltımı yapıyimmm dönücem sizeee öpüldünüzz,aaa şimdi aklıma geldi didem nerde ayy sabahları oda burda olurdu hasta filanmı acaba.
melix cim selam verdim görmedin galibaaa yada konuşmuyozmu senle
hee gül abla meraba seni bulmuşken rüyamıda yazıyimsana,evimi kuşalar bastıştı gül abla hayır olsun inş.
yazılarınızıda okudum inş,inş,adet olmazsında bebişini öğrenirsin gül abla hakkında hayırlısı inş...
baktım okudum bana dönük bişi yazmıyo bacımmmmaşk olsun ablacım olurmu öyle şey,yazdım sana ama galiba sende benimkini görmedin....
kız melisa ne uyuması Allah askına nerdeeee..işlerin basındayım yogun yanı..
anacım ne kadar hamaratsın haa.hıc bu saatte yemek yapmamıstım.tum gun oyalanırım ben son dakka eşim gelecegi vakit yaparım yımemi..
ahanda burda gül ablacımmmmm.
baktım okudum bana dönük bişi yazmıyo bacımmmm
neyseeeee anahh bende alıngan olmaya başladım size kızarken
e tatlım şişcen tabi bu saatten sonra ,dün sen benim evi görsen 2 hamile vardı aralarındada 2 hafta var 2 side yayıla yayıla oturuyorlardı bi güldüm bi güldümki kızıyolardı bana yemek dahi zor yiyolardı eğilemiyolardı bile,sen de daha çoook şişecen bacım.:roflol:
ahanda gebelirt belirtisimi aceppp:teytey: inş ya gül abla hadi adet olmazsında halay çekeriz hep birlikte burda güzel haberlerini bekliyoruz inş.:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?