Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydınnn sitemizin güsel tatlı hamişleri güzel bebişlerin cici anneleri
nasılsınız ben iyim işlerim çok fazla giremicem. adet yok hala ama geçen aya göre bugün yada yarın olmam lazım hesabımz göre. hayırlısı bakalım ağrım sızım yok arada kasık batmam ve gaz şişkinliği gibi bişi var.
hayırlı cumalar hepinize dilekleriniz dualarınız kabul olur inşallah

günaydın gülüm hoşgeldin nasılsın bakalımm....
ya dün akşam kapatmak zorunda kaldım kusura bakma canım benim
eeee adet yok dimi hala oh ohh çok şükürr ya
kız gül dün akşam rüyamda bana arkadaşlardan birileri mavi bebek hırkaları verdi modelini almam için
nedir acaba anlamadım

slm cnm adet yok hala ama yarında var belki yarın gelir. rüyan güsel cnm erkek bebişin olcak ona alamet.
işlerim var şimdi çıkmam lazım 1 saat snra patron gelmesse gelirim yanınıza.
ayy doymak bilmiyom buaralar ya. akşam yemekden sonra gece nasıl acıktım bidaha yedim. iştahım açıldı sölemiyodum size nezamandır.

güllll sana neler söylemek istediğimi biliyon dimi :)))

neeee cnmmmmmmm söle söle çakinmeeee heveslenmem cnm merak etme içinde kalmasın söle.
kepeklim nasılsın bacım bugün iyisinmi birazdaha.
topik acık arada bakıyom siz yazın bana hem iş yapom hem size yetişirim

ne soylemek ıstedıın ebraar annamadım ben :)))

gülüm ya ne bıleyım ..bi iyiyim bi kotu ..şifa Allahtan bekliyorum işte insallah tamamen gecer.cok yoruldum cunku.psikolojık olarak yoruldum ..bebegımı bıle sevemıyorum tadını cıkaramıyorum.inşallah gecer inşallah..

gülümm ben dün akşam dedim diyeceğimi zaten :))
tmm cnmmm anladımm bakalım hayırlısı bugün acayip bi enerji var üstümde. neşem yerinde adet psikolojisine girmedim bu ay nedense sinirli deilim yaa.

cnmm kıyamam ben sana geçicek inşallah sen bebişini sev arada ihtiyacı var cnm olumlu düşünmeye çalış.

hadi inşallah hayırlısıyla haberini alırız..eee ne zaman test yapıosun ne zaman haa ne zaman hihoyyyt

bekleyin sizzz daha test yapcam dieeee yok öle yamaaaa siz beni az merakta bırakmadınız bende sıraaaaaa yapsam bile sölemicem hemenn ben burda çatladıydım sizlerden haber gelesiye.
ebrarım sen hariç sana ilk sölicem ama sende bi beklicen yalvarıyodum burda sanada yap diee
lülülülülülü kötükedihüso sıra bendeeee ama inşallah böle yaptığıma göre netice olumlu olsa bari.

:sinifsinif: amaa amaa Gül yaaa..bence varya direk kan testi yaptırsan :)) hem bugun ogrenemezsek taa pazartesi ye kalır..bekleyecekmısın pazartesiye kadar..

:sinifsinif: amaa amaa Gül yaaa..bence varya direk kan testi yaptırsan :)) hem bugun ogrenemezsek taa pazartesi ye kalır..bekleyecekmısın pazartesiye kadar..
yok cnmmmm yarında geçsin öle yapıcam test. sen telini özele yaz ben sana çağrı atarım varsa bebeiş.
dermişim ama ......... ptesiye kadar bekliceniz anammmmm
kız olsun da biz çatlayalım walla ben razıyım :))
canım benimmm inşallah dediğin çıkar cnm..
dile benden ne dilersen.......
ama gül biz fazla heyecana gelemiyoz kız o kadarda acımasız olma
bak bebişlerimize yazık

oyyyyy oyyyyyy yerim onları benn ben kulaklarına fısıldarım onların merak etmeyin hehe..
hayırlısı canlarımm yarınıda bi atlatayımm kesin yaparım merak etmeyin

herkesler günaydın hanımlarrrrr nasılsınız bakiym,bende çocuklarım uyurken yaptım çıktı aradan yemeklerim birazdanda kahvaltıya geçicez.siz neler yapıyosunuz bakiym beikleriniz nasıllar.

hee gül abla meraba seni bulmuşken rüyamıda yazıyimsana,evimi kuşalar bastıştı gül abla hayır olsun inş.

yazılarınızıda okudum inş,inş,adet olmazsında bebişini öğrenirsin gül abla hakkında hayırlısı inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…