Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayy kızlarr hakkaten didem yok bugün yaw hastaneye falan mı gitti
yoksa evde uyuyormu acep

gülüm adet olmayacan inş. biz bebişimle o kadar dua ettik
bebişim o minicik ellerini açtı rabbime senin için

günaydın kızlar geçmişi okudum allah şükür hepiniz iyisiniz. hayırlıs cumalar hepinize bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine ne dileginiz varsa kabul olsun inşallah. isteyipte kavuşmadıklarımıza kavuştursun cümlemizi inşallah.

yoksa evde uyuyormu acep

ayyyy yerim ben senin o minicik elli yavrunu kurban olmuş teyzesi. maşallah ona. şimdi den imanlı yetişiyor.

gülüm kız geçen benim de canım portakal istedi hemen pazardan aldım da yedim neyse
iyi yapmışsın afiyet olsun cnm ben dalında gördükce canım çekiyo çok güsel görünüyolar yarın isticem yicem pazarda var ama o daldan koparılma istiyom ben.

yoksa evde uyuyormu acep

didem dün hastaydıya gelmedi herhalde.
cnmm yerim o minik elleri allah razı olsun cnm çok saol duan için.

günaydın cnm sanada hayrılı bereketli cumalar. amin duan için

günaydın ferdacım ne güzel dualar etmişsin öyle
rabbim bütün dualarını kabul etsin inş.

Kızlar didemi aradım soğuk algınlığı demiş doktorlar dinleniyo şimdi birazdan gidecek işe hepinize selamı var:)

çok saolun teyzeleri inş. hepiniz dualarımızdasınız
ewet ferdacım rabbim nasip ederse dinini bilen bir evlat yetiştirmek istiyorum
hatta benim hayalimde ona küçük seccadeler var ya ondan almak :))

gunaydın ferdacım hosgeldiin.amiin dualarına amiiinn..

zeyno hosgeldin bacım..nassın bu sabah işler yogun galıba sesin cıkmıo

sen neler yapıyon kepeklimm bi geliyon yazıyon bi kayboluyon bacımm. şu avatarındaki erkek çocuk çok tatlıya.. çilli çillii.
didem sık sık grip oluyo zor geçiyo yaaa hamişliği.

Sorma yaaa sabah sabah bi geldim eğitim var ben düzenlemedim ve düzenleyende haber vermedi, bende verdim velveleye ortalığı:) Bu aralar çok kötü bi kadın oldum valla:) Ezdirmiyom kendimi kimseye... Dün kocamla ilgili bişiler anlatmıştım okumuşsunuzdur belki alışverişe söz vermişti sonra vazgeçti bende bişi demedim önceden olsa kendimi paralardım söz verdinde götürmedinde bilmem ne diye hem götürmez hemde sinirlerimi bozardı akşam vicdanıyla başbaşa bıraktım onu ben eve gitmeden aradı hazırlan gidecez diye:) hahah yaşasın kötülük:)

Buralardayım yazdıklarınızı okuyorum kepeklim ama ancak yetiştim size:) Yarın doktor var bakalım ne olacak?

bazen eşlere sessiz kalmak işe yarıyo eferim sana...
kötü kadın müzeyyen niden işyerindekilere çektiriyon

Gülümmmm bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine dua ediyorum Rabbim sana kırmızıları göstermesin onun yerine içine pembeleri mavileri yerleştirsin inşallah bugünün hürmetine Allah dualarımızı kabul eder cümlemiz bizi bekleyen bizimde beklediğimiz yavrularımıza kavuşur. Bir arkadaşım 1,5 aylık evli ve 1 aylık hamile:) Bizede nasip et Allahım...

AMİN

Gülüm işim cok metraj cıkarıyorum.ama arada bulantım cok gelınce kafam dagılsın dıye siteye bakıorum.oyle oyle idare ediyorum işte..bende bugunlerde portakal degılde sureklı ayva yıyorum bırı ayva bulantıyı keser dedı umut dunyası :)))
ay sorma gul ben kızıl ve çilli cocukları cok severimm..inşallah Allahım saglıklı bı çilli bebek versin bana :)) ona bakıorum hep onun gibi olsun dıye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…