gel valla beklerim bende seni öperim ama :)
Hilalcim çok geçmiş olsun katıl bize geçsin sıkıntıların:)
geçmiş olsun canım hoş geldin aramıza inşallah tekrar yaşamazsın. sebepleri neydi düşüklerin belli oldumu ne kadarlıklardı ne kadar ay arayla hamile kaldın. bende düşük yaptımda ondan soruyorum.
500'e kadar say içinden:) Geçmez bu sinir salla ne kaale alıyon ki:) Hazır alırsın :) Temizliğide üstten üssten yap olsun bitsin:)
kızlarrr ben kaçar allaha emanet olun iyi akşamlarrrrrr
kızlarrr ben kaçar allaha emanet olun iyi akşamlarrrrrr
ay bi alemsiniz valla..bi çalışıom bi sizi okuom.daldan dala o konudan öbürüne atlıosunuz.dışardan izlemek komik oluo. :)))))
tipik erkek işteeeeeeeeeee benimkide aramış akşam şöyle şöyle bi işim var gecikicem diyo bendedim evde temizlik yapılacak tatlı börek yapılacak ama napıym diyo uyuz uyuz it işte anasınında bacısınında geri kalanınında ben hasta hasta ev temizleyip pasta börek yapıcam şimdi allahım ya çatlıyorum sinirden
anacım her seferinde yazıım dıom ben yazana kadar konu degısıo.sonra ben son sayfaya ulasmak ıcın okuom tam gelıom konu degısıo :)))))
bak derdini zkole anlat o kesin bulur bir çaresini sinirlenme canım biz afedersin kıçımızı yırtsakta herkezde gününü gün ediyor bizde her zaman çilesini çekiyoruz mükafatta görmüyoruz ama ufacık bir kusurumuzu hemen laf ediyorlar. biz kocamızla aramız bozulmasın diye bu kadar yıpratıyoruz kendimizi anlayan anlıyorda anlamayana yapacak bir şey yok.. bundan sonra zkolun adı güzin abla.
Tamam canım snede dediğim gibi yap hiç üsteleme git dr.una işini bitir dön eve sorarsa anlat sormazsa bişi deme neden anlatmıyon derse de sakın sormadınki falan deme bilmem aklıma gelmedi dersin sonra anlatırsın:) Ama bak sakın uzatma hiç bişi olmamış gibi davran kaale alma kaynanan içinde yöntem bulmak lazım sana aslında ama o biraz zor görünüyo yaaa
bak derdini zkole anlat o kesin bulur bir çaresini sinirlenme canım biz afedersin kıçımızı yırtsakta herkezde gününü gün ediyor bizde her zaman çilesini çekiyoruz mükafatta görmüyoruz ama ufacık bir kusurumuzu hemen laf ediyorlar. biz kocamızla aramız bozulmasın diye bu kadar yıpratıyoruz kendimizi anlayan anlıyorda anlamayana yapacak bir şey yok.. bundan sonra zkolun adı güzin abla.
KIZ BENİ SEVMİYORSUNUZ BENİM HİÇ Bİ YAZDIGIMA CVP YERMİYONUZZZZZZZZ KÜSERİM BAKKK BUGÜN GENE KASIGIMDA BATMALAR VAR DEDİM CVP YAZMADINIZ MİDEM ÇOK KÖTÜ DEDİM GENE CVP VERMEDİNİZ UYKUM VAR DEDİM NİNNİ SÖYLEMEDİNİZ YOKSA SİZ BENİ SEVMİYİ MİSİNİZZZZZ mafoldumben
KIZ BENİ SEVMİYORSUNUZ BENİM HİÇ Bİ YAZDIGIMA CVP YERMİYONUZZZZZZZZ KÜSERİM BAKKK BUGÜN GENE KASIGIMDA BATMALAR VAR DEDİM CVP YAZMADINIZ MİDEM ÇOK KÖTÜ DEDİM GENE CVP VERMEDİNİZ UYKUM VAR DEDİM NİNNİ SÖYLEMEDİNİZ YOKSA SİZ BENİ SEVMİYİ MİSİNİZZZZZ mafoldumben
Uyusunda büyüsün ninnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) Küsme laaan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?