Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hilalcim çok geçmiş olsun katıl bize geçsin sıkıntıların:)

valla bundan sonra öyle yapıcam artık üzülmek yok :)

geçmiş olsun canım hoş geldin aramıza inşallah tekrar yaşamazsın. sebepleri neydi düşüklerin belli oldumu ne kadarlıklardı ne kadar ay arayla hamile kaldın. bende düşük yaptımda ondan soruyorum.

hoşbulduk canım saol inş. yaşamam sebebi belli olmadı ama eşimde sperm bozukluluğu vardı sağlıksız dölleme sonucu düşük yaşadım ikiside 6 haftalıkken öldüler 4 ay süreyle hamile kaldım nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim daha sonrasındada hamile kalamdım şunada doktor takibindeyim geçmiş olsun 1 tanemi yaptın

500'e kadar say içinden:) Geçmez bu sinir salla ne kaale alıyon ki:) Hazır alırsın :) Temizliğide üstten üssten yap olsun bitsin:)

ya yemin ederim içimden bütün soy ve sopunu geçiriyorum bi saattir saymadığım kalmadı yani hepsine bi dokundurdum evet ya hazır alıcam anasını çağırıcam gelsin temizlik yapsın

Kızlar valla benim bi uykum geldi anlatamam evi gidince daha yemek yapacagım bide annemler gelecek yemege ablam da bende kalacak ufffff onların yanında uyuklarım artık hiç canım birşey yapmakta istemiyo ki sabahta erken kalkmak lazım temizlik işleri var bi haftadır hiç iş yapmıyorum bi de ablam için alış veriş yapacagız dügüne ayyyy çok yogun bi hafta sonu beni bekliyo

ay bi alemsiniz valla..bi çalışıom bi sizi okuom.daldan dala o konudan öbürüne atlıosunuz.dışardan izlemek komik oluo. :)))))

anacım her seferinde yazıım dıom ben yazana kadar konu degısıo.sonra ben son sayfaya ulasmak ıcın okuom tam gelıom konu degısıo :)))))

bak derdini zkole anlat o kesin bulur bir çaresini sinirlenme canım biz afedersin kıçımızı yırtsakta herkezde gününü gün ediyor bizde her zaman çilesini çekiyoruz mükafatta görmüyoruz ama ufacık bir kusurumuzu hemen laf ediyorlar. biz kocamızla aramız bozulmasın diye bu kadar yıpratıyoruz kendimizi anlayan anlıyorda anlamayana yapacak bir şey yok.. bundan sonra zkolun adı güzin abla.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben doğumdan sonra yapacağımı biliyom ona

sagol canım hepsini harfi harfine yapıcam. ona birşey bulamayız da tek dua edebiliriz biran önce gitsin evine mi gider haccına mı artık. mesela bu akşam gitse bende hafta sonu kocamla başbaşa olsam evimizi temizlesem bir güzel yemek ler yapsam ahhhhh ne güzel günlerdi o günler nasılda özlemişim. burnumda tütüyor.

KIZ BENİ SEVMİYORSUNUZ BENİM HİÇ Bİ YAZDIGIMA CVP YERMİYONUZZZZZZZZ KÜSERİM BAKKK BUGÜN GENE KASIGIMDA BATMALAR VAR DEDİM CVP YAZMADINIZ MİDEM ÇOK KÖTÜ DEDİM GENE CVP VERMEDİNİZ UYKUM VAR DEDİM NİNNİ SÖYLEMEDİNİZ YOKSA SİZ BENİ SEVMİYİ MİSİNİZZZZZ mafoldumben

Zeyneo kız Zeynep Bacuuuuu:)

Uyusunda büyüsün ninnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) Küsme laaan:)

kız dünür neye cvp vermedik sayfalar uçuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…