Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnm toz bile aldım derken:uhm:

nasıl bıraktın tüksindin mi kendiliginden mi bıraktın ben bıramadım ya ama 5 6 tane içiyordum yinede üzülerek aglayarak içiyordum aşeriyordum resmen

vallahi tatlım o tiksinti sana allah tarafından öyle bir geliyoki,bende kızıma hamileliğimde bıraktım taaaa o bırakış aradan 11 yıl geçti gerçi arada eşiminkinden çekiyorum 1tane filan.

Hayır canım diycenki kürtaj oldum sonrasında da adet problemi yaşadım bugünde çok sancılandım. diyecen:)

Hahaha bende içiyorum doktora gittim ben tiryaki değilmişi ortamcıymışım:) Ortamı bırak sigarayıda bırakırsın dedi:) Kocam bilmiyo haaa aramızda sır:)

tamam tamam kızmaaaaaaaaaa

kız keşke önce sana sorsaydım da öyle mesaj atsaydım kocama anam pişman oldum şimdi senin dedigin çok mantıklı geldi anam çok pişman oldum ama geçti artık. bakalım bundan sonra ne yapabiliriz. hakikaten kötüsün ama iyi kötüsün nasıl oluyorsa öyle işte

Kızlar geçmişi okuyarak geliyorum yetişemedim size cevap vere vere:) gelcem inşallah son sayfadayım:)

al benimkindende o kadar arayacakmış gelmeyin karım sizi istemiyo hatta bizi unutun diyecekmiş uyuz şimdide aramış ben sana çok kırıldım diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…