abooooooooooo olum senden korkulur haaaaa eyvahedigeldismile
valla bundan sonra öyle yapıcam artık üzülmek yok :)
hoşbulduk canım saol inş. yaşamam sebebi belli olmadı ama eşimde sperm bozukluluğu vardı sağlıksız dölleme sonucu düşük yaşadım ikiside 6 haftalıkken öldüler 4 ay süreyle hamile kaldım nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim daha sonrasındada hamile kalamdım şunada doktor takibindeyim geçmiş olsun 1 tanemi yaptın
Noldu laaa gene ni yaptım ben ne çabuk duydun benim herifi palazladığımı:) Kııız bu yazdıklarımı okusa oyar beni az önce telefon etti bişeye sinirlenmiş herhal anladım hemen bana çatacak hemen buldum bi bahane siniri geçene kadar aramaz şimdi:) Hahahha:)
palazcı seni kızım sen benden betersin
KIZ BENİ SEVMİYORSUNUZ BENİM HİÇ Bİ YAZDIGIMA CVP YERMİYONUZZZZZZZZ KÜSERİM BAKKK BUGÜN GENE KASIGIMDA BATMALAR VAR DEDİM CVP YAZMADINIZ MİDEM ÇOK KÖTÜ DEDİM GENE CVP VERMEDİNİZ UYKUM VAR DEDİM NİNNİ SÖYLEMEDİNİZ YOKSA SİZ BENİ SEVMİYİ MİSİNİZZZZZ mafoldumben
Kızlar size iyi akşamlar iyi tatillern ben çıkıyorum inş. Pazartesi görüşürürüz allaha emanet olun öpüldünüz hepiniz teker teker
kız sende benim gibi çok pimpiriklisin ondan böyle oluyor insan kendini ne kadar dinlerse o kadar çok hasta gibi hissediyor.
ay ondanmıki eve gidince açılırım temizlik börek çörek işi var nasılsa ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet canım bir tane benimkide 6 haftalıktı kalbi durdu bir sebebi çıkamdı patalojide zaten çogunda da çıkmıyormuş. inşallah tekrar yaşamayız çok acı gerçekten benim le birlikte hamile kalan arkadaşlarım gün sayıyorlar kazaklar yeller örüyorlar alışveriş yapıyorlar bebişlerine bende onları izliyorum daha da canımı yakıyor allah ne verirse hayırlısını versin herşey allahtan ona inanıp sıgınmaktan başka çare yok.
hiç akrabam yok burda kayınvalidemi çağıracaktım ama oda şapur şupur yapıyo temizliği üffff içim almıyo tatlıyla börek yapıcam sadece aslında yatmam lazım ama neyse hiç bişey demiyorum o hasta olsun yüzüne bakarmıyım
evet öyle de oldu valla zaten bişey bulamıyorlar genelde bebğin genetik yapısı bozuk oluyor onudatüpbebkte ancak yapabilirler Allah imrendirmesin bizlere kimselere inş. kucağımıza alıcağımız güzel günlerimiz olucak ama biraz sabır üzlmek çare değil üzlmemeliyiz ağlak ağlamayı getirir derler aynende öyle artık kendime söz verdim bir daha ağlamıycağım
inşallah canım kaç tane arkadaşıım istemedikleri halde hamile kaldılar ben istedigim halde hamile kaldım ve onu da kaybettim. allah ne verirse hayırlsını versin. belki bizim için böylesi daha hayırlıydı. 3 aydan önce kendiliginden düşen bebklerin genetik yapılarında bir sorun oluyormuş zaten ve dogsada sakat olma ihtimali yüksekmiş. allah esirgesin aslında düşük allahın bir lütfu biz kullarına öyle düşünmek lazım sakat olsa allah korusun ömür boyu hem üzülücez hemde bize birşey olsa çocuga kim bakacak diye düşünücez. öyle olacagına böylesi daha iyi tabiki
tabikide bende hep öyle düşünüyorum valla Allahın bir bilidği var elbetteki günümüz saatimiz tam olucak hep eşim destek çıktı o olmasaydı ben mahvolmuştum zaten tüpbebk bizim için en doğrusu sizde problem neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?