Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hahaha bende içiyorum doktora gittim ben tiryaki değilmişi ortamcıymışım:) Ortamı bırak sigarayıda bırakırsın dedi:) Kocam bilmiyo haaa aramızda sır:)

ok canım söz kocana söylemem. ben bir ara iyi azaltmıştım bende aslında tütüne son diye birşey aldım içemedim zaten inanmıyomda destek olur diye aldıydım kaynanm gitsin bırakma denemelerine devam.

Ne yazdııııııııııııııııın kıııız bari onu düzeltmeye çalışalım:) Yaz bana maesajını:)

hoşgeldin hilal rabbim senide tez zamanda kavuştursun bebeğine

hoşgeldin tatlım tabiki katılabilirsin biraz kendinden bahset ilk bebişinmi ne kadardır deniyorsun

tabi cnm ne demek haoşgeldin,inş uğur getiririz sana.

hoşbulduk kızlar çok saolun inş. uğur getirirsiniz :) 2 düşük yaşadım 1.5 yıldır bekliyorum bayramdan önce aşılam yaptırıcam olmazsa direk tüpbebeğe geçicez Allahın izniyle

hoşbulduk kızlar çok saolun inş. uğur getirirsiniz :) 2 düşük yaşadım 1.5 yıldır bekliyorum bayramdan önce aşılam yaptırıcam olmazsa direk tüpbebeğe geçicez Allahın izniyle

inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gelir bebişin sana tatlım

Ne yazdııııııııııııııııın kıııız bari onu düzeltmeye çalışalım:) Yaz bana maesajını:)

ben hastayım şuram buram agrıyor akşam acile gidicem yazdım oda aradı ne zaman gidicen şimdi izin al git filan dedim şimdi işim çok izin alamam akşam çıkışta gidicem oda dedi kiminle gidicen dedim yanlız bende geliyim mi dedi bende dedim istersen gel ama annen evde yanız ( allahın cezası) biraz düşündü birşeyler daha dedi unuttum tamam dikkat et kendine filan dedi kapattı. bende gelicem yada gelmicem demedi sadece dikkat et kendine dedi o kadar düşündü yani

Gelin kızlar:) inanmayacaksınız ama burda ilk alışveriş merkezi yeni açıldı daha:) Orda hamişlere süt bizlere kahve ısmarlarım nasıl fikir:)

ay ya keşke biraz daha yakın olsak bi hafta sonu toplaşsak üfffffffff

Tamam canım snede dediğim gibi yap hiç üsteleme git dr.una işini bitir dön eve sorarsa anlat sormazsa bişi deme neden anlatmıyon derse de sakın sormadınki falan deme bilmem aklıma gelmedi dersin sonra anlatırsın:) Ama bak sakın uzatma hiç bişi olmamış gibi davran kaale alma kaynanan içinde yöntem bulmak lazım sana aslında ama o biraz zor görünüyo yaaa

tipik erkek işteeeeeeeeeee benimkide aramış akşam şöyle şöyle bi işim var gecikicem diyo bendedim evde temizlik yapılacak tatlı börek yapılacak ama napıym diyo uyuz uyuz it işte anasınında bacısınında geri kalanınında ben hasta hasta ev temizleyip pasta börek yapıcam şimdi allahım ya çatlıyorum sinirden

geçmiş olsun canım hoş geldin aramıza inşallah tekrar yaşamazsın. sebepleri neydi düşüklerin belli oldumu ne kadarlıklardı ne kadar ay arayla hamile kaldın. bende düşük yaptımda ondan soruyorum.

500'e kadar say içinden:) Geçmez bu sinir salla ne kaale alıyon ki:) Hazır alırsın :) Temizliğide üstten üssten yap olsun bitsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…