Hahaha bende içiyorum doktora gittim ben tiryaki değilmişi ortamcıymışım:) Ortamı bırak sigarayıda bırakırsın dedi:) Kocam bilmiyo haaa aramızda sır:)
kız zeyno sigara tamam da bari kahveye bişey deme bee
kız keşke önce sana sorsaydım da öyle mesaj atsaydım kocama anam pişman oldum şimdi senin dedigin çok mantıklı geldi anam çok pişman oldum ama geçti artık. bakalım bundan sonra ne yapabiliriz. hakikaten kötüsün ama iyi kötüsün nasıl oluyorsa öyle işte
hoşgeldin hilal rabbim senide tez zamanda kavuştursun bebeğine
hoşgeldin tatlım tabiki katılabilirsin biraz kendinden bahset ilk bebişinmi ne kadardır deniyorsun
tabi cnm ne demek haoşgeldin,inş uğur getiririz sana.
kız zkol gelicem kocaeline seni öpücem ne kadar akıllı bir kadınsın maşallah benim beynim durduydu.
bende kahve içiyommmm ohhhhhhhhhhhhhh
gel valla beklerim bende seni öperim ama :)
hoşbulduk kızlar çok saolun inş. uğur getirirsiniz :) 2 düşük yaşadım 1.5 yıldır bekliyorum bayramdan önce aşılam yaptırıcam olmazsa direk tüpbebeğe geçicez Allahın izniyle
Ne yazdııııııııııııııııın kıııız bari onu düzeltmeye çalışalım:) Yaz bana maesajını:)
yaaa siz bensiz napıyonu ya bende gelcem işte banane
Şuna bak bide söylüyo oğlan kara olacak yok size kahve kızıııııım:)
Gelin kızlar:) inanmayacaksınız ama burda ilk alışveriş merkezi yeni açıldı daha:) Orda hamişlere süt bizlere kahve ısmarlarım nasıl fikir:)
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gelir bebişin sana tatlım
ben hastayım şuram buram agrıyor akşam acile gidicem yazdım oda aradı ne zaman gidicen şimdi izin al git filan dedim şimdi işim çok izin alamam akşam çıkışta gidicem oda dedi kiminle gidicen dedim yanlız bende geliyim mi dedi bende dedim istersen gel ama annen evde yanız ( allahın cezası) biraz düşündü birşeyler daha dedi unuttum tamam dikkat et kendine filan dedi kapattı. bende gelicem yada gelmicem demedi sadece dikkat et kendine dedi o kadar düşündü yani
ben hastayım şuram buram agrıyor akşam acile gidicem yazdım oda aradı ne zaman gidicen şimdi izin al git filan dedim şimdi işim çok izin alamam akşam çıkışta gidicem oda dedi kiminle gidicen dedim yanlız bende geliyim mi dedi bende dedim istersen gel ama annen evde yanız ( allahın cezası) biraz düşündü birşeyler daha dedi unuttum tamam dikkat et kendine filan dedi kapattı. bende gelicem yada gelmicem demedi sadece dikkat et kendine dedi o kadar düşündü yani
hoşbulduk kızlar çok saolun inş. uğur getirirsiniz :) 2 düşük yaşadım 1.5 yıldır bekliyorum bayramdan önce aşılam yaptırıcam olmazsa direk tüpbebeğe geçicez Allahın izniyle
tipik erkek işteeeeeeeeeee benimkide aramış akşam şöyle şöyle bi işim var gecikicem diyo bendedim evde temizlik yapılacak tatlı börek yapılacak ama napıym diyo uyuz uyuz it işte anasınında bacısınında geri kalanınında ben hasta hasta ev temizleyip pasta börek yapıcam şimdi allahım ya çatlıyorum sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?