Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

dünaydın bayanlar kimsecikler yok yine ben kırmızıları görmedim daha dün olmam gerekiyodu ama ümitli deilim. nedense hayırlısı olsun bakalım

dünaydın bayanlar kimsecikler yok yine ben kırmızıları görmedim daha dün olmam gerekiyodu ama ümitli deilim. nedense hayırlısı olsun bakalım

ayyy hadi inşallah da olmazsın be gül abla dualarımız seninle inşallah hamilesindir inş inş,bizleri haberdar etmeyi unutmaaaa

millet hafta içi yorulur hsonu yatar bizde tam tersi işte :))))
HAYIRLI GÜNLER KIZLAR...
OKULDAN GELDİM VE ÇOK BİTKİNİM,zor oluyor valla yaa sabahtan gitmek

millet hafta içi yorulur hsonu yatar bizde tam tersi işte :))))
HAYIRLI GÜNLER KIZLAR...
OKULDAN GELDİM VE ÇOK BİTKİNİM,zor oluyor valla yaa sabahtan gitmek

hoşgeldinn cnm ee ekmek kazanmak kolay deil bacım,hafta sonuda çalışan çook insan var,sende bu saatten sonra dinlenirsin artık nede olsa çok güzel bir işle meşkulsün
bebişin nasıl cnm bu arada sen nasılsın kaç haftalık oldunuz siz.

hoşbuldum tatlım.öyle yaa çok şükür...
altta yazıyor bazen bende inanamıyorum.11 hafta 4 günlük olmuşuz teyzesi,maşaallah bize.bebişimi çok özledim görmeyi,gazım olduğu içn çok zor görünür yine kesin,ama bayram öncesi randevu alacz inşaalah o zamna 14 haftalık falan olacaz inşaalah.belli mi olur belki cinsiyetini de gösterir kuzum.
bulantılar ne zaman geçeck diye bekliyom canım çok zor yaa :sinifsinif:
evet hayırlısı. bir ay ara verin dedi allahtan...

ayy canım ben bilmiyordum.rabbim tekrar kavuştursun inşaalah cennette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…