Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

selam gül naber canım

iyilik cnm sen nasılsın bebiş nasıl
adeti bekliyom geçen ay 22 si akşamı olduydum bu ay daha gelmedi ama bugün ara ara ağrılar oluyo. gelcek herhalde. sabah test yaptım negatif. adet gününde yaptığım içinmi negatif yoksa gerçekden gebelik yokmu bilmom.

canım biz iyiyiz şükür ..canım benim ya inş.hamilesindir hayırlısı tabi

gül merhaba bende uzun süredir girmiyordum...

cnmm duydum seni çok üzüldüm geçmiş olsun cnm allah bidaha verir üzülme bende 2 tane kaybettim. ama aklında bulunsun rahimde perde varsa düşüğe neden oluyo benim öyleymiş. baktır bence.

yaa adet günü yapılan test erken olabilirmi kızlar. yoksa negatifmi saymalıyım.ben 18 ci gün yumurtlama oldu. geç yumurtluyom ondan çıkmama olasılığı varmıki

slm kızlar ben geldim bugün doktor hastane gezdik kuzumu da gördüm nasılsınız
rodinia hoşgeldin tatlım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda gelir bebişin sana

didemcim hoş geldin nasıl bacım oluş iyimiymiş. hareketlimi. sen nasıl oldun cnm iyimisin biraz

didemcim hoş geldin nasıl bacım oluş iyimiymiş. hareketlimi. sen nasıl oldun cnm iyimisin biraz

ben geceden bu yana kötüyüm tatlım ya apar topar hastaneye gittim sabah oluş iyi ama annesi hasta ve iyileşemiyor komedi gibi ya minoset burun spreyi ve boğaz spreyi yazdılar nasıl iyileşicem ben ya

bende grip oluyorum didemcim tek yapacağımız şey yatıp dinlenmek tabi bu da çok zor bizim için
daha doğrusu ben 2 haftadır atlatamadım geçti dediğimde tekrar başlıyo

bende grip oluyorum didemcim tek yapacağımız şey yatıp dinlenmek tabi bu da çok zor bizim için
daha doğrusu ben 2 haftadır atlatamadım geçti dediğimde tekrar başlıyo

tatlım bide bu akşam bana misafir geliyor dün o halde halı koltuk sildim nasıl sinir küpüyüm anlatamam

canım yeni okudum ..geç döllenmede hemen çıkmıyo canım idrarda olabilir tabi..sen kan testi yaptır en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…