Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kkızlarr benimde ablam dr geldi şimdi oda hamile bebişi 8 aylık olmuş,ama bebek oturuyormuş dönmemiş yani eşde öndeymiş eğer dönmezse sezeryan demiş ablama oda çok korkuyo napcaz bilmiyorum.

dünde kanadadaki eltim doğum yapmış videosunu çekip göndermişler gece ona baktık aileye yeni bir çinli daha katıldı işte.

rabbim ablanın yardımcısı olsun kolaylık versin cnaım.
eltin için de maşşşaallah yani taa kanada da haa

hoşbuldum kızlar bebiş iyi şükür bugün 21. haftaya girdik ..sizler nasılsınız?
reyyan çalışmak ve hamilelik gerçekten çok zor seni çok iyi anlıyorum

hoşbuldum tatlım.öyle yaa çok şükür...

ayy canım ben bilmiyordum.rabbim tekrar kavuştursun inşaalah cennette.
canım sağol inşallah...

anladım cnm bir ay rahimin dinlenir sende takrardan başlarsın çalışmalara artık cnm
hakkında hayırlısı inş,bir düşüğün olduktan sonra 2.cisi ne hemen hamile kalınıyo cnm haberin olsun.

dualarım o yönde yenisi sağlıkla yaşasın.. çok ihtiyacım var buna...

naber kızlar nasılsınız

hoşgeldin sende ebru iyiyiz işte hayat devam ediyor...

rabbim ablanın yardımcısı olsun kolaylık versin cnaım.
eltin için de maşşşaallah yani taa kanada da haa

aminn cnm ya hayırlısı inşallah döner bebişimiz
evet cnm dünyanın bir ucundalar yazları burdalar
hayırlısyla kurtuldu oda çok şükür.
darısı sizlerin başına inş allah sağlıklı doğumlar versin cnm
geçen sene düşüğümüz beraber olmuştu oda bebek düşürmüş meğersem aynı günlerde sonrasında o hemen yapmış bebeişi o dünyaya geldi,bende hala tık yok rabbim zamanı gelince verir elbet hayırlısı inş.

Selam kızlar ben geldim nasılsınız?

amiiiiin amin canım inşaalah.
şu kesin ki rabbim in katında herkesein dünyaya geleceği zamanda öleceği zamanda bellidir.
o yüzden o dediğin gibi zamanı gelince verecektir inşaalah canım.
rahat ol sen

Ay ay ne güzel karşılama böyle hamdolsun kızlar iyiyim işlerim var bir bakıyım kızlara dedim sizler nasılsınız?

Rodina canım geçmiş olsun Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin

Hadi kızlar ben çıkıyorum çarşıya gidicez hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…