Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bugün acil sayıldığı için 1 günden fazla yazamıyorlar pzt gel sabah olmadı rapor veriym sana dedi iş yeri bokluk yapacak ama arayıp duruyolar tlf kapattım artık sinir bastı

nasıl bi işyeri ya hastalanmaya hakkın yokmuymuş..ayyyy didem bu ne yaaaa beni sinir etti senin misafirler ve işyerindekiler

halı koltuk mu didem sen napıyosun Allah aşkına bak sinirlendim sana şimdi ..senin sağlığından önemli miklava:

napıym tatlım benimki başladı hasta olduğumu bile bile ablamlar la abimler gelcek cmt diye hiç bana sorma yok surat ettim diyede biton laf etti neymişte benimkiler gelince ses etmiyomuşum onunkiler gelince suratım asılıyomuş ayy o kadar sinirliyimki

bu erkekler ...diyecek laf bulamıyorum ne hastalıktan anlıyolar ne hamilelikten .bende çok gerginim bugün
aman tatlım sen oğluşuna dikkat et kendine dikkat et ..gelince görecekler senin halini ..yatılı mı yoksa misafirlerin

yok be tatlım çaya gelecekler ama hamilelikte biliyon evin halini yok temizlik yok pasta börek bittim dün akşam ya çok yoruldum
oan dikkat etmeye çalışıyorum zaten işyeriyle napıcam onuda bilmiyorum

bilmem mii yemek yapmak bile çok yoruyo bu halde canım benim yaaa bak yormamaya çalış kendini tamam ?

slm kızlar ben geldim bugün doktor hastane gezdik kuzumu da gördüm nasılsınız
rodinia hoşgeldin tatlım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda gelir bebişin sana

inşallah canım biray cezalıyız :)))

bugün herkes kararlı benle konuşmamaya peki bende artık kimseye fazla konuşmucam herkesin adetini heyecanla bekleim benim heyecanımı kimse paylaşmadı. küstümmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bugün herkes kararlı benle konuşmamaya peki bende artık kimseye fazla konuşmucam herkesin adetini heyecanla bekleim benim heyecanımı kimse paylaşmadı. küstümmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gül kusura bakma gelen giden çok. bende çok sıkıldım. herkesin üzülme yine olur demelerinden yoruldum.. iki gündür dinlenemiyorum bile. Perşembe akşam çıktım hastaneden doğru düzgün dinlenemedim...

Selam kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…