tatlım bide bu akşam bana misafir geliyor dün o halde halı koltuk sildim nasıl sinir küpüyüm anlatamam
bugün acil sayıldığı için 1 günden fazla yazamıyorlar pzt gel sabah olmadı rapor veriym sana dedi iş yeri bokluk yapacak ama arayıp duruyolar tlf kapattım artık sinir bastı
halı koltuk mu didem sen napıyosun Allah aşkına bak sinirlendim sana şimdi ..senin sağlığından önemli miklava:
nasıl bi işyeri ya hastalanmaya hakkın yokmuymuş..ayyyy didem bu ne yaaaa beni sinir etti senin misafirler ve işyerindekiler
bu erkekler ...diyecek laf bulamıyorum ne hastalıktan anlıyolar ne hamilelikten .bende çok gerginim bugün
aman tatlım sen oğluşuna dikkat et kendine dikkat et ..gelince görecekler senin halini ..yatılı mı yoksa misafirlerin
tamam tatlım ayyy ay bi duş alıym ben öpüyrum seni görüşürüz tatlımbilmem mii yemek yapmak bile çok yoruyo bu halde canım benim yaaa bak yormamaya çalış kendini tamam ?
tamam tatlım ayyy ay bi duş alıym ben öpüyrum seni görüşürüz tatlım
cnmm duydum seni çok üzüldüm geçmiş olsun cnm allah bidaha verir üzülme bende 2 tane kaybettim. ama aklında bulunsun rahimde perde varsa düşüğe neden oluyo benim öyleymiş. baktır bence.
haftaya ultrasyona gireceğim tekrar bakalım inşallah bişi çıkmaz...
yaa adet günü yapılan test erken olabilirmi kızlar. yoksa negatifmi saymalıyım.ben 18 ci gün yumurtlama oldu. geç yumurtluyom ondan çıkmama olasılığı varmıki
slm kızlar ben geldim bugün doktor hastane gezdik kuzumu da gördüm nasılsınız
rodinia hoşgeldin tatlım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda gelir bebişin sana
bugün herkes kararlı benle konuşmamaya peki bende artık kimseye fazla konuşmucam herkesin adetini heyecanla bekleim benim heyecanımı kimse paylaşmadı. küstümmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün herkes kararlı benle konuşmamaya peki bende artık kimseye fazla konuşmucam herkesin adetini heyecanla bekleim benim heyecanımı kimse paylaşmadı. küstümmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?