afiyet olsun esram
sumru hoşgldin tatlım nasılsın
ohhh afiyet olsun canim benim, yarasin. insan nasilda seviniyor demi bulanti döneminde öyle güzel güzel yiyebilince.
ee gelinde beraber olsuncokacimcoook
bende iyim kizlar. bugün 3te doktora gidip gelcem. belki cinsiyetinide ögrenirim. insallah yani. cok sabirsizlaniyorum ve heyecanliyim :)
kizlar birsey sorcam size. dün annem ciger yapmis ben cok sevmem zaten birde okumustum hamilelikte yenilmemesi daha iyi diye. hani kan temizliyorya ondan dolayi falan filan. neyse yemedim annemle esim basladi bi parca ye kokmustur burnuna falan diye. yemicem dedikceüstelediler. yasak diyorum ye dediler sonunda bi parca yedim. sonra biryerimi kasidim mi bilmiyorum ama galiba kasimadim. aksam eve geldik esime dedim israr ettin iyi niyetli ama yasak dedikce anla falan dedim. ´bi sitede okudum eger ciger yedikten sonra nereni ellersen bebegin oirasinda leke olusurmus. dogru mu acaba? nardada aynisiymis. narin suyu nerene degerse bebegin orasinda leke olurmus. aklima takildi simdi biryerimi kasidim mi bilmiyorum hatirlamiyorum ama sadece bi parca yedim ve dokunmadim galiba biryerime
ben dün acilde idim gaz sıkışması dedi doktor ama anlamadım hala geçmedi ve çok kötü agrım var bu zamana kadar hiç böyle olmamış tı şimdide isal var doktor ilaç yazdı ya şimdi onları kullansam ama birde hamişsem zararlı olur mu ne yapayım
didemcim dikkat ediyorum ama aynı evin içinde olunca ne kadar faydası olur bilmiyorum ki
didemcim iyiz biz teyzesi sen nasilsin? nasil oldun iyilestin mi biraz?
Gunaydin kızlar,
Sumru benim annemde ole bir leke var ama acık kahve seklinde teninden biraz koyu. Annanem ciger yemisde oyle olmus güya. ama ben inanmıyorum boyle seylere...
bende iyim kizlar. bugün 3te doktora gidip gelcem. belki cinsiyetinide ögrenirim. insallah yani. cok sabirsizlaniyorum ve heyecanliyim :)
kizlar birsey sorcam size. dün annem ciger yapmis ben cok sevmem zaten birde okumustum hamilelikte yenilmemesi daha iyi diye. hani kan temizliyorya ondan dolayi falan filan. neyse yemedim annemle esim basladi bi parca ye kokmustur burnuna falan diye. yemicem dedikceüstelediler. yasak diyorum ye dediler sonunda bi parca yedim. sonra biryerimi kasidim mi bilmiyorum ama galiba kasimadim. aksam eve geldik esime dedim israr ettin iyi niyetli ama yasak dedikce anla falan dedim. ´bi sitede okudum eger ciger yedikten sonra nereni ellersen bebegin oirasinda leke olusurmus. dogru mu acaba? nardada aynisiymis. narin suyu nerene degerse bebegin orasinda leke olurmus. aklima takildi simdi biryerimi kasidim mi bilmiyorum hatirlamiyorum ama sadece bi parca yedim ve dokunmadim galiba biryerime
aman be sumru hurafe işi bunlar ya saçmalama geçen gün ohhh ne güzel nr yedim benim çocuğun elleri komple lekeli olmalı o zaman inanma bunlara
bende cmt gördüm oğluşumu yatış şeklini değiştirmiş yüz üstü yatıyodu kuzummmm inşallah öğrenirsin cinsiyetini
masallah ne cok görüyon sen oglusunu kiz, cok sanslisin valla. biz mecbur randevu günü gelecekte görecez diye bekliyoruz ama cok özledim bebegimi. 2hafta geciyorduda 4 hafta pek yavas geciyo ya. doktora söylicem ama bugün cok baksin ve güzelce baksin beni sinir etmesin. o görmüyorum birsey dedikce ben bak dicem :) birde 4D oluyorya onu sorcam ya kac para diye. cok pahali degilse cok istiyorum
nasıl gaz sıkışması ya anlamadım tatlım valla afr şüpheleniyorsan içme reglin ne zaman dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?