Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

valla ben normalde ne kadar agrım olursa olsun ilaç kullanmam ama dün artık dayanılmaz bi agrım oldu iki biklüm kaldım kalkamadım bile oturdugum yerden wc de çok kötü ağrım oldu öylelikle doktora gittim verdigi ilacın 1 ini kullanmıyorum diger 2 sindende 2 tane içtim bi akşam birde sabah ama şimdi agrım dayanılmaz degil o yüzden bende içme taraftarı degilim ağrım artarsa tekrar gidecegim doktora o zaman söylerim şüpem var diye ama inş. gerek kalmadan geçer

keşke ama canım yok yani bunu hişsede biliyorumsenağlama

Bende de olmayacak bu ay eminim Eşimle kavgalıyız konuşmuyoruz Cumartesi 14. günüm dr. gel çok önemli o gün dedi eminim gidecem ve iğne yapılacak ama ne olacak gece ilişkiye girmemiz gereken saatte benim herif evdeki misafirlere ayıp olur diye gelmez Yani bu ay boşyere ilaç iğne falan filan olcak ama doktoruma diycem bakalım ne olcak belki iğneyi geç vurulurum tabi öncesinda barışmamız lazım amaaaan neyseee yaaa:)

zeynom ne o iş yerinde sıkı yönetimemi tabi tutuldun

Barısırsınız o zamana kadar insallah.. Ama ben cok pismanim keske daha once calismalara baslasaydım diye... Gerci hersey kismet ama zamanida verimli kullanmak lazım..

zeynom ne o iş yerinde sıkı yönetimemi tabi tutuldun

Yok canım yaaa henüz bişi yok ama geçen gün öyle bi söylenti geçmişti bende masallah 7/24 netteyim:) İşlerde yoğunlaştı bu aralar ondan çok sık gelemeyeceğim arada bir uğrarım:)

Yok canım yaaa henüz bişi yok ama geçen gün öyle bi söylenti geçmişti bende masallah 7/24 netteyim:) İşlerde yoğunlaştı bu aralar ondan çok sık gelemeyeceğim arada bir uğrarım:)

üfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

esra sen sitem etmişken bende edeyim o zaman
afr cim kaç defa yazdım sana ama görmemiştir dedim
ama neyse önemli deil artık

Aaaa geçen gün burda küsmeyi yasaklamıştık ne oluyo size yaaa bak küscem gitcem şimdi haaa:)

esra sen sitem etmişken bende edeyim o zaman
afr cim kaç defa yazdım sana ama görmemiştir dedim
ama neyse önemli deil artık

canım ya valla bugün bani madur görün doktora söylemedim şüpeleniyorum diye aklıma gelmedi bile röntgen çekti kan ve idrar testi yaptı ama gaz sancısı dedi hap verdi kabızlık için oda isale çevirdi ya belirti olarak kabızlık var gaz sancısı var o yüzdende hapları içmemeye karar verdim şimdi test yapsam çıkar mı acaba günüm 29 ekim bi kaç aydır dengesiz ya normalde gün şaşmazdı 4 aydır 35 günde bi oluyorum son tarih 24 eylül şimdi test yapsam dogru çıkar mı acaba

ben azcık çıkıyom kızlar biraz işim var sonra gelirim yine öpüyorum hepinizi

walla afr cim bilmiyorum ki doğru çıkarmı
ama istersen hemen kanda baktır için rahat etsin inş. vardır ya

istersen bi test yapta canim röntgen cektirmeseydin keske.

walla afr cim bilmiyorum ki doğru çıkarmı
ama istersen hemen kanda baktır için rahat etsin inş. vardır ya

inş. vardır ama şimdi kan tahlili yaptırmaya fırsatım yok perşembeden sonra izinliyim olmassa o zaman yaptıracagım şimdi izin alma şansım yokk malesef ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…