canim ilac falan kullanma derim ben. ben zaten cok karsiyimdir ilaca hele hamilelikte bence uzak dursan daha iyi. anliyorum cok agrin olabilir ama ya hamileysen iste. bilmiyorum ben olsam almazdim yanlis anlama sakin ama cek biraz acisini hamile oldugunu ögrendigin an iyikide almamisim ilaci dersin bence. ne kadar az kimyasal seyler alirsan bebek icin okadar iyidir bence. dayanamazsanda tekrar doktora git ve süphelendigini söyle bence. ona göre ya ilac yazsin yada tedavi etsin iste
keşke ama canım yok yani bunu hişsede biliyorumsenağlama
Bende de olmayacak bu ay eminimEşimle kavgalıyız konuşmuyoruz Cumartesi 14. günüm dr. gel çok önemli o gün dedi eminim gidecem ve iğne yapılacak ama ne olacak gece ilişkiye girmemiz gereken saatte benim herif evdeki misafirlere ayıp olur diye gelmez Yani bu ay boşyere ilaç iğne falan filan olcak ama doktoruma diycem bakalım ne olcak belki iğneyi geç vurulurum tabi öncesinda barışmamız lazım amaaaan neyseee yaaa:)
Bende de olmayacak bu ay eminimEşimle kavgalıyız konuşmuyoruz Cumartesi 14. günüm dr. gel çok önemli o gün dedi eminim gidecem ve iğne yapılacak ama ne olacak gece ilişkiye girmemiz gereken saatte benim herif evdeki misafirlere ayıp olur diye gelmez Yani bu ay boşyere ilaç iğne falan filan olcak ama doktoruma diycem bakalım ne olcak belki iğneyi geç vurulurum tabi öncesinda barışmamız lazım amaaaan neyseee yaaa:)
zeynom ne o iş yerinde sıkı yönetimemi tabi tutuldun
kimse benle konuşmuyor ben de yazmıcam artık:umursamaz:
kimse benle konuşmuyor ben de yazmıcam artık:umursamaz:
Yok canım yaaa henüz bişi yok ama geçen gün öyle bi söylenti geçmişti bende masallah 7/24 netteyim:) İşlerde yoğunlaştı bu aralarondan çok sık gelemeyeceğim arada bir uğrarım:)
esra sen sitem etmişken bende edeyim o zaman
afr cim kaç defa yazdım sana ama görmemiştir dedim
ama neyse önemli deil artık
canım ya valla bugün bani madur görün doktora söylemedim şüpeleniyorum diye aklıma gelmedi bile röntgen çekti kan ve idrar testi yaptı ama gaz sancısı dedi hap verdi kabızlık için oda isale çevirdi ya belirti olarak kabızlık var gaz sancısı var o yüzdende hapları içmemeye karar verdim şimdi test yapsam çıkar mı acaba günüm 29 ekim bi kaç aydır dengesiz ya normalde gün şaşmazdı 4 aydır 35 günde bi oluyorum son tarih 24 eylül şimdi test yapsam dogru çıkar mı acaba
walla afr cim bilmiyorum ki doğru çıkarmı
ama istersen hemen kanda baktır için rahat etsin inş. vardır ya
istersen bi test yapta canim röntgen cektirmeseydin keske.[/QUO
eger bebiş varsa ve röntgen çektirdim ya bi zararı olurmu acaba eger o yüzden birşey olursa kendimi affetmem allahım se hayırlısını nasip et ya rabbim bi sorun çıkmaz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?