Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Didemcim istanbuldasin dimi sen? hangi hastaneye gidiyorsun. Memnun degilsen Florance Avrupa Hatanesinin dr'lar cok iyiymis, bende muayne oldum öneririm.

canım bunlar batıl inanç inanma böyle şeylere bizdede ayva yedikten sonra dokundugun yerde çıkar derler mesela inanma gülüm saçmakaydirigubbakcemile3

kiz dünde ayva yedim. ben inanmiyorum pek ama dün esime okuduklarimi anlattimda bana nar alisti dün pazardan diyoki gülüm sen yeme nar falan olur u diyo. anneside ona hamileyken dalak mi ne yemis esimin böyle karninin yan kisminda kücücük dalak seklinde iz var ben gibi degil ama böyle biraz teninden koyu leke. ben öyle leke olur diye degil yani bilmiyordum bile öyle birsey sadece okumustum bi doktorun sitesinde yenilmemesi daha iyi olur diye. kan temizliyen bir organ oldugu icin filtre gibi hastaliklar tasiyabilirmis falan filan ondan yemek istemedim. Allahim korur birseycik olmaz insallah. almanlar herseyi yiyo onlarda böyle seyler yok e onlarin bebeklerine neden olmyo demi ama

Hamilelikte yaşanan kasık ağrılarının sebepleri, gebelik ve kasık ağrılarının nedenleri.. Tedavi yolları, yapılması gerekenler..

Rahmin düzenli olarak büyümesi sonucunda rahmi karın boşluğunda tutan bağlar gerilir ve bunun sonucunda anne kasık ve bel bölgelerinde ağrılar hisseder.

Rahimde olan kasılmalar ve bebek hareketleri kasık ağrısı olarak algılanır.

Bu ağrıların olması normaldir hatta bu ağrıların olmaması gebelikte bir sorun olduğunu bile düşündürebilir.

Ağrılar şiddetli, idrarda yanma ve kanama gibi etkiler görülüyorsa hemen doktorunuzla iletişime geçiniz.

Gebelik sırasında omurganın anatomik yapısının bozulmasından dolayı bel ağrıları ortaya çıkabilir.

Kasıklarda olan ağrıları en aza indirmek için ayaklarınızı karnınıza çekerek dinlenin.

İçeriğinde magnezyum ve kalsiyum olan besin ve ilaçlar ağrıları azaltmaya yardımcı olduğu için doktor tavsiyesi ile kullanabilirsiniz.

aşırı sancılarım için bakınıyodum buldum sizinde işinize yara belki kızlar

bu hafta zorunluluktan gördük grip için hastaneye gidince beni direk doktorumun yanına gönderdiler önce oğluşa bakalım sonra sana bakarız dedi oda ultrasona aldı gördüm öylece

dogru ya hastasin diye gidecektin sen. dikkat et canim kendine. benimde sabahlari sürekli burnum tikali oluyo ise geliyorum, akmaya basliyo. anlamadim gitti. böyle olsa iyi ama insan kendini böyle halsiz hissetmeye baslayinca vay haline.
didem bebegini her gördügünde resimde veriyor mu doktor?

evet canım hamilelikte sakatat yaşak bunu biliyorum ama şunu yaparsan söyle leke olur bunu yaparsan şu olur gibi şeylere inanmıyorum ben

Didemcim istanbuldasin dimi sen? hangi hastaneye gidiyorsun. Memnun degilsen Florance Avrupa Hatanesinin dr'lar cok iyiymis, bende muayne oldum öneririm.

evet tatlım istanbuldayım ooo ben doktorumdan çok memnunum kızlarda bilirler avcılar medicana da onur beye gidiyorum bu adamdan sonra bütün doktorlar aşırı ilgisiz geliyor ben sana tavsiye edebilirim yani.
yinede çok saolll

ay iyi yapmissin. benim bazen bi belim agriyo bi belim agriyo akillara zarar ya. egildikten sonra bi dogrulayim üfff nasil agriyo. bazen diyorum bu yasta kocakari gibi oldun :) yattikcada kopacak gibi oluyo basta ama rahatladikca geciyo

canım ya geçmiş olsun napcan şimdi alcanmı ilaçları keşke doktora söyleseydin şüpheleniyorum diye

Medicana avcılarda benim bir arkadasım dogum yaptı. Hastaneden memnun kalmıs ama doktoru bayanmıs. Ondan memnun kalmamıs hic. En guzeli erkek doktor valla.. Bana yakın olsa bende medicanayı dusunebilirim ama cok uzak..

canım ya geçmiş olsun napcan şimdi alcanmı ilaçları keşke doktora söyleseydin şüpheleniyorum diye

canım valla bende emin degilim sabah içtim ama şimdi kullanmak istemiyorum gebelikte kullanımı konusunda yeterli bilgi yok diye yazıyor

evet tatlım her gittiğimde resim alıyoru harka bir albümümüz olacak yakında.
tatlım burun tıkanıklığım için doktor bana deniz suyu verdi kimyasal da yok deniz suyu sprey kullanıyorum çok iyi oluyor

Medicana avcılarda benim bir arkadasım dogum yaptı. Hastaneden memnun kalmıs ama doktoru bayanmıs. Ondan memnun kalmamıs hic. En guzeli erkek doktor valla.. Bana yakın olsa bende medicanayı dusunebilirim ama cok uzak..

özgüre gitmiştir ben güvenip o karıya doğum yaptırmam zaten kadın doktorları sevmiyorum hep bi önyargım var onlara karşı nedense
sen nerde oturuyorsun tatlım

canım valla bende emin degilim sabah içtim ama şimdi kullanmak istemiyorum gebelikte kullanımı konusunda yeterli bilgi yok diye yazıyor

ay yaaaa napsan ki bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

canim ilac falan kullanma derim ben. ben zaten cok karsiyimdir ilaca hele hamilelikte bence uzak dursan daha iyi. anliyorum cok agrin olabilir ama ya hamileysen iste. bilmiyorum ben olsam almazdim yanlis anlama sakin ama cek biraz acisini hamile oldugunu ögrendigin an iyikide almamisim ilaci dersin bence. ne kadar az kimyasal seyler alirsan bebek icin okadar iyidir bence. dayanamazsanda tekrar doktora git ve süphelendigini söyle bence. ona göre ya ilac yazsin yada tedavi etsin iste

Son düzenleme:
aman zeynepcim sorun çıkmasın tatlım sen işine bak

afr canım benim neden doktora söylemedin ki şüphelendiğini
ona göre yazardı ilaç

canim ben grip oldugumda meyva yedim ihlamur limon falan citim sadece. birde okyanus diye bi burun damlasi varmis kaynatam almisti izinde onu eczaneye sordum öyle kullandim oda sirf tuzlu suymus zaten. gec olsada 10 gün icinde ilacsiz milacsiz atlattim cok sükür. sende dayanmaya calis canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…