Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

inş. sorun çıkmaz afr cim hem kendini suçlama sakın
bilerek yapmadın bunları rabbim inş. varsa bebiş korumuştur onu

inş. sorun çıkmaz afr cim hem kendini suçlama sakın
bilerek yapmadın bunları rabbim inş. varsa bebiş korumuştur onu

şu anda ilk defa inş. bu ay hamiş degilimdir diyorum çok kötü oldum ya netten baktım karın için röntgrn çekti ama sonuçta rahimde ışın görüyor ve nette çocugun alınması bile gerekebilir diyo allahım inş. kötü birşey olmaz

pşşşşşşşşşşşşşt men deldimmmmm,bööö yapcam biraz sonra varmı bana katılacak aklinialirimsmile

afr kız naptın öyle,bişey olma zinşaalah da senin günün gelmişmiydi yaw

yok canım günüm 29 ekim hepinize ayrıca teşekkür ederim benimle ilgilendiginiz içinn okumuyacagım hiç birşey eyer varsa o zaman tedirgin olurum belkide gebelik yoktur boştan yere kendimi üzüyorum dimi biraz daha bekleyecegim günüm geçtikten sonrada test yapacagım

afferin sana afr işte böyle boş yere üzme kendini rabbim neylerse güzel eyler hiç şüphen olmasın

ayy yok reyyancım ben kilo almaya başladım walla göbişte çıktı belli ediyor artık:)))

afferin sana afr işte böyle boş yere üzme kendini rabbim neylerse güzel eyler hiç şüphen olmasın

ayy yok reyyancım ben kilo almaya başladım walla göbişte çıktı belli ediyor artık:)))

kız sizbizden de küçüksünüz ama erken başlamış kilolar.
göbiş var zaten bende.
ama kilo düşüyor hep

biz çok büyük olacaz reyyan teyzesi
ya en son kaç kiloyum bilmiyorum ama almış gibiyim
ilk doktora gittiğimde 53 kiloydum şimdi bilmiyom ne kadar oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…