slm kızlar ben geldim aşk sarhoşu hayırdır sen neden acile gittinnn geçmiş olsun
Bu kocaları ne yapsak ben üç gündür hiç birşey demiyorum eşime o da sessiz sessiz duruyor yanaşmıyor bile sinir oluyorum
ay bizim kaynanalarda pek cadi be. benimkide merakli melahat gibi sabah sabah odayi acik unuttukca acar kapiyi bakar. birkeresinde uyandim kapiyi actiginda beni gördü hemen kapatti. dedim anne aciyon kapiyida yani belki müsait olmayiz falan dedim.. iste oglumu uyurken göreyijm dedim diyo. ay yesinler. ya olabilirya ben tatile gitmisim ne güzel sabah ise kalkmicam falan insan odasinda ciplak yatar ne bilim sarilir birbirne anlamiyo kadin.
öyle canım ya ama aksilik işte oynaştıktan bir kaç saat sonra anca giriyorum duşa. hep te ben duştayken özellikle yapıyor gibi kaynanam geliyor tuvalete girmek istiyor. utanıyorum ya. cenabetli yatmakta olmuyor yani. yaz olsa sorun degilde kışın sabah kalkıp duş yapamam ki. hayırlısıyla bir gideydi.
sagol canım sabah biraz agrım olmuştu akıntım vardı birazda kan korkmuştum sonra agrıda geçti akıntıda bitti ama inat olsun diye gittim. birde belki hamişimdir dedim ama degilmişim
pişşşşştttt ben geldimmmm
Kendisi o güzellikleri yaşayamadıysa seni nerden anlasın canım aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
pişşşşştttt ben geldimmmm
Canım boşver sen onu asıl o utansın bu kadar uzun misafirlik olur mu hem dinimizcede ne zaman istersen yapıcaksın asıl yapmamak günah bence yap derim hiç utanma Allah katında bir ayıbı yok bunun,beneşime hep kızardım misafir olunca yapmam diye bunun günah olduğunu öğrendim tamam eşimde illa yapalım demez ama çok istekli olursa artık çevirmiyorum.
selam kızlar nevar ne yokk iyimisiniz. ebrar nerde rahatsızmı yine yoksa göremedim.
Hoşgeldin canım iyidir ne olsun sen nasılsın?
hoş geldinnizzzzzzzzz afiyet olsun bakalım doyurdunmu oğluşunu
kiz ne cabuk yedin geldin. afiyet olsun
evet haklısın. birde eşimin bir huyu var salonda oynaşmayı seviyor. hep diyorum yatagımızda yapalım benim yaptıktan sonra uzanmam lazım bir süre yok duruyor duruyor anası yattıktan sonra başlıyor hadi diye. mecbur yapıyoruz ama salonda eee haliyle yatamıyorum fazla hemn kalkıp duş alıp giyiniyorum anam ne bileyim ya ilkinde hiç böyle şeyler düşünmüyordum. evet ya tam 46 gündür kaynanm bizde eger hacca giderse 10 gün daha bizde eger gitmezsede 5 gün daha bizde en verimli günlerimizde öyle yada böyle bizimle işte ama ben bu ay bu işin peşini bırakmam :sm_cool:
benim kaynanam gercekten cahil yani. kinamiyorum kesinlikle hatta bazen aciyorum bile. yani zamaninda cok cekmis ama cokta bi ders almamis. ve ne cektiyse cahilliyinden gelmis basina. yinede dedigim dedik diyen bi kadin. anne yanlissin deyincede kabullenmiyo. birde ac gözlülükte var, benim babam bana sunu alirdi bunu alirdi diye hava atar ama bizden hersey ister. sütyenini bile biz aliyoruz yani. neymis burdakiler kaliteliymis nerden biliyorsa
Kız sarhoş ne oldu hastaneye gittin kocan aradı sordu mu? ne yaptın eve gidince ben sana akıl verdim ama pazar günüm küs geçti ve hala küsüz[/Q
hadi ya barışın kız yumurtlama günümüz geldi biz küsmedik ben işten çıkarken 7 de tekrar aradım ben gidiyorum diye oda tamam dedi ben seni nerde bekliyim dedi bende dedim benimle gel işim az mı sürer çok mu belli degil dedim tamam dedi ama biraz işim var gel yanıma burdan gidelim dedi eşimle benim iş yerlerimiz çok yakın gittim yanına biraz oturdum kalktık gittik kanıma baktılar alttan ultrasonla baktılar bir ampule benzeyen acayip bir aletle yine alltan baktılar birşey yoktu ben allatan muayene olurum diye kendimi temizlemiştim neden temizledin akıntın içinde tahlil yaprdık dedi tekrar olursa direk gel dedi şuanda bir sorun gözükmüyor dedi. dedim bana vitamin filan vermicekmisiniz ben artık korunmayı bıraktım dedim. onu acilden yazamıyoruz gündüz muayeneye gel dedi. tamam dedim. çıktık eşime igne yaptılar diye yalan söyledim agrı kesici igne. saat 11 e geliyordu eve gittik adama üzüldüm de bankaya gidiyorum gelicem hemen bays şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?