Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Bu kocaları ne yapsak ben üç gündür hiç birşey demiyorum eşime o da sessiz sessiz duruyor yanaşmıyor bile sinir oluyorum

Ayyyy sşnşr oluyorum bu adamlara ne diye evlendim bilmem:) Ne güzel bekarken kafam rahattı kimsenin tribini çekmiyordum ah ahhhh eski günler:)

Kendisi o güzellikleri yaşayamadıysa seni nerden anlasın canım aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

Kız sarhoş ne oldu hastaneye gittin kocan aradı sordu mu? ne yaptın eve gidince ben sana akıl verdim ama pazar günüm küs geçti ve hala küsüz

sagol canım sabah biraz agrım olmuştu akıntım vardı birazda kan korkmuştum sonra agrıda geçti akıntıda bitti ama inat olsun diye gittim. birde belki hamişimdir dedim ama degilmişim

peki neden miş kan falan normal mi dedi doktor dün bende acilde idim yazmıştım okumuşsundur çok geçmiş olsun canım

Kendisi o güzellikleri yaşayamadıysa seni nerden anlasın canım aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

benim kaynanam gercekten cahil yani. kinamiyorum kesinlikle hatta bazen aciyorum bile. yani zamaninda cok cekmis ama cokta bi ders almamis. ve ne cektiyse cahilliyinden gelmis basina. yinede dedigim dedik diyen bi kadin. anne yanlissin deyincede kabullenmiyo. birde ac gözlülükte var, benim babam bana sunu alirdi bunu alirdi diye hava atar ama bizden hersey ister. sütyenini bile biz aliyoruz yani. neymis burdakiler kaliteliymis nerden biliyorsa

evet haklısın. birde eşimin bir huyu var salonda oynaşmayı seviyor. hep diyorum yatagımızda yapalım benim yaptıktan sonra uzanmam lazım bir süre yok duruyor duruyor anası yattıktan sonra başlıyor hadi diye. mecbur yapıyoruz ama salonda eee haliyle yatamıyorum fazla hemn kalkıp duş alıp giyiniyorum anam ne bileyim ya ilkinde hiç böyle şeyler düşünmüyordum. evet ya tam 46 gündür kaynanm bizde eger hacca giderse 10 gün daha bizde eger gitmezsede 5 gün daha bizde en verimli günlerimizde öyle yada böyle bizimle işte ama ben bu ay bu işin peşini bırakmam :sm_cool:

Canım salonda istiyorsa salonda yap evin her yeri sizin yaptıktan sonra niye kalkıyorsun en az bir saat yatsan yeter ne olacak salonunda uzanamazmısın kaynanan ne diyecek sanki sonra gir duşunu al hiçbişey olmaz belinin altına yastık koy ben öyle yaptım ayaklarımıda diktim.

Ay valla mi kız ne diyim allah yardımcin olsun

ooof yaaa daraldım kızlar bu aralar birşey oldu bana sürekli çarpıntım var ne oluyo bana bilmiyorum yaaa İçim bi garip gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…