Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Bu kocaları ne yapsak ben üç gündür hiç birşey demiyorum eşime o da sessiz sessiz duruyor yanaşmıyor bile sinir oluyorum

Aşk sarhoşu kaynanan olsun ne olacak yapın gitisin aynı odada yatmıyorsunuz ya

öyle canım ya ama aksilik işte oynaştıktan bir kaç saat sonra anca giriyorum duşa. hep te ben duştayken özellikle yapıyor gibi kaynanam geliyor tuvalete girmek istiyor. utanıyorum ya. cenabetli yatmakta olmuyor yani. yaz olsa sorun degilde kışın sabah kalkıp duş yapamam ki. hayırlısıyla bir gideydi.

Canım geçseydi şu grip ben bol bol mandalina yiyorum suyuda çok içiyorum bu aralar zaten meyveye ağırlık verdim bir de sütümün içine harnup pekmezi katıyorum, oğluna maşaallah canım.
Eşime söyledinbakalım perşembeye alıcak istersen hastaneye gel ultrasoncu baksın dedi istemedim öyle ya,geçen gün doğumhameye gitmiş ordaki ebeler hemşireler dolap istiyormuş bakın işiniz düşer falan bize diye takılıyolarmış eşimde demiş zaten nisanda ziyaret edicez oo iyi diyolarmış dedim bak iyi davran acısını çıkarmasınlar:)

ayyy allahım ebeler fena ya
tatlım doktor bana günde 3 bardak nar suyu iç hazır alma kendin sık muhakkak dedi hem bebek için hem senin için çok iyi dedi

maşallah senin oglusuna. ne çabuk büyüyorlar dime. zaman su gibi geçsinde bir an önce alın yavrularınızı kucagınıza. saglıklı bir şekilde

slm kızlar ben geldim aşk sarhoşu hayırdır sen neden acile gittinnn geçmiş olsun

Canım boşver sen onu asıl o utansın bu kadar uzun misafirlik olur mu hem dinimizcede ne zaman istersen yapıcaksın asıl yapmamak günah bence yap derim hiç utanma Allah katında bir ayıbı yok bunun,beneşime hep kızardım misafir olunca yapmam diye bunun günah olduğunu öğrendim tamam eşimde illa yapalım demez ama çok istekli olursa artık çevirmiyorum.

Kızlar şimdi lohusa geceliklerine baktımda nette çok güzel şeyler var

Canım çok pahalı oluyorlar ya pijaması 50 liraydı yuh dedim farkıda ney göğsü açılıyor ya gider düğmeli alırım niye o kadar para veriyim ben iki gecelik iki pijama alıcam bir de sabahlık eşim deli olacak ama napıyım:)

ay bizim kaynanalarda pek cadi be. benimkide merakli melahat gibi sabah sabah odayi acik unuttukca acar kapiyi bakar. birkeresinde uyandim kapiyi actiginda beni gördü hemen kapatti. dedim anne aciyon kapiyida yani belki müsait olmayiz falan dedim.. iste oglumu uyurken göreyijm dedim diyo. ay yesinler. ya olabilirya ben tatile gitmisim ne güzel sabah ise kalkmicam falan insan odasinda ciplak yatar ne bilim sarilir birbirne anlamiyo kadin.

kiz benimkisi dayisigilde israr etti cok sonunda tartistik hayir dedim diye ay elin evinde olur mu hic. ben tiksinirim valla. oda mi günah yani elin evinde yok dersen?

Ben model görmek için baktım netten almam ben zaten fikir oldu bana kendime alırken bu tarzlarda alicam çok güzeller ben eşime diyorum cook alinacak var şimdiden başlasam mi diye de o da sen hamile kal ben sana hepsini fazlasıyla alırım diyor

kiz benimkisi dayisigilde israr etti cok sonunda tartistik hayir dedim diye ay elin evinde olur mu hic. ben tiksinirim valla. oda mi günah yani elin evinde yok dersen?

Canım günah maalesef o da eşinin anlayışına kalmış tamam kendi evinde misafir varken olurda başka yerde eşinin zor durumda bırakmaması lazım.

İyi ne güzel canım erkeklerin bişey alıyım demesi pek nadir görülür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…