ooof yaaa daraldım kızlar bu aralar birşey oldu bana sürekli çarpıntım var ne oluyo bana bilmiyorum yaaaİçim bi garip gene
saol tatlım benim yaaa mutfak soğuk hemen yiyip çıkıyorum bide artık eskisi kadar obez değilim az yiyiyorum
iyidir cnm çalışıyomm yine senden başkası görmemiş benii bugünlerde ne oluyo bilmom. ya ben çok alınganım ya sitedekiler görmüyo beni. neyse öyle bi bakim dedim çımam lazım.
allah allah neyi takıyon bu kadar kafaya bişeyi takıyon ki ondan oluyo
Canım görmezmiyiz benim pc çok yavaş ca na yazıyorum klavyede dandik diğer kızlarda malum senin gibi çalışıyorlar hem iş hem burası, bu aralar herkesde bir alıganlık var sebebi hamişlik olsun inşaallah.
slm kızlar ben geldim
a.s
slm kızlarr napıyorsunuz bakalım
eflalcim yine mi kısmet olmadı bebişi görmek
ama perşembe öğleden sonra mesai yok bence çarşamba git doktora
zeynepcim hayırdır yaa ne oldu sana öyle
gülümm ben geldim sen nereye gittin
slm kızlarr napıyorsunuz bakalım
eflalcim yine mi kısmet olmadı bebişi görmek
ama perşembe öğleden sonra mesai yok bence çarşamba git doktora
zeynepcim hayırdır yaa ne oldu sana öyle
gülümm ben geldim sen nereye gittin
hoşgeldin canım nasılsın
yemek iyide tabi dikkat et canim. sonra kilon basina dert olur. gerci zayifsin sen ama yinede bebegin degil kendin kilo alirsin. bende dikkat ediyorum her canimin istedigini yiyorum ama az az. kizlar 2,5 saat kaldi bebegimi görmeme. ay insallah sagliklidir canim benim ya.
kızlar adet günüm 9 kasım bende bu ay hamile olmayı umuyorum. ama o günü nasıl beklerim bilemiyorum :) sabırsızlanıyorum... Allah nasip ederse bebişi nasıl 9 ay beklerim acaba :)) umarım isteyen herkesin bebişi olur...
Sanırım yaa eşimin tavırlarına kızıyorumBütün gün içimde bir saatli bombayla geziyor gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?