Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

saol tatlım benim yaaa mutfak soğuk hemen yiyip çıkıyorum bide artık eskisi kadar obez değilim az yiyiyorum

yemek iyide tabi dikkat et canim. sonra kilon basina dert olur. gerci zayifsin sen ama yinede bebegin degil kendin kilo alirsin. bende dikkat ediyorum her canimin istedigini yiyorum ama az az. kizlar 2,5 saat kaldi bebegimi görmeme. ay insallah sagliklidir canim benim ya.

kızlar adet günüm 9 kasım bende bu ay hamile olmayı umuyorum. ama o günü nasıl beklerim bilemiyorum :) sabırsızlanıyorum... Allah nasip ederse bebişi nasıl 9 ay beklerim acaba :)) umarım isteyen herkesin bebişi olur...

iyidir cnm çalışıyomm yine senden başkası görmemiş benii bugünlerde ne oluyo bilmom. ya ben çok alınganım ya sitedekiler görmüyo beni. neyse öyle bi bakim dedim çımam lazım.

Canım görmezmiyiz benim pc çok yavaş ca na yazıyorum klavyede dandik diğer kızlarda malum senin gibi çalışıyorlar hem iş hem burası, bu aralar herkesde bir alıganlık var sebebi hamişlik olsun inşaallah.

Kızlar ben çıkıyorum hoşçakalın

neyse cnmm görüyorum yazılanları ve yazılmayanları. sorun deil.

slm kızlarr napıyorsunuz bakalım
eflalcim yine mi kısmet olmadı bebişi görmek
ama perşembe öğleden sonra mesai yok bence çarşamba git doktora
zeynepcim hayırdır yaa ne oldu sana öyle
gülümm ben geldim sen nereye gittin

Gülüm hoşgeldin ben bugün bir garipim yazılanların bi kısmını okuyor bi kısmını atlıyorum sanırım yaa O yüzden beni mazur görün bacular

Canım muayenehanesine gidicem doktor perşembe geliyor

Bilmiyorum ki tatlım depresyona giriyorum sanırım

evet tatlım ya zaten 3 ayda 4 kg aldım şişko olamk istemiyorum bu arada kabızlık çeken hamileler sabah kahvaltısında yulaf ezmesi corn flkaes süt şeker karıştırıp yemeliymiş yanındada taze sıkılmış meyve suyu bağırsakları rahatlatıyomuş ben bugün alıcam yarın başlarım artık

hosgeldin. biliyormusun bende ayni öyle düsünüyordum. anneler su 9 ayni nasil geciriyorlar diye cok merak ediyordum. ama inanki hamile kalinca öyle cabuk geciyorki zaman anlamiyorsun bile. sunu yeme buna dikkat et sunu kaldirma sürekli hamileliginle meskulsün kitablar oku, internetten birseyler arastir buraya takil valla su gibi akip gecer zaman. ben 5 haftalikken hamile oldugumu ögrendigimi dün gibi hatirliyorum üstündende 8 hafta gecmis yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…