biz çok büyük olacaz reyyan teyzesi
ya en son kaç kiloyum bilmiyorum ama almış gibiyim
ilk doktora gittiğimde 53 kiloydum şimdi bilmiyom ne kadar oldum
ayyy ne güzel yaa,iyi o zaman kzı al al boşver zayıfmışın zaten.
şükür canım yaa bildiğin gibi,sen nasılsın
kız sizbizden de küçüksünüz ama erken başlamış kilolar.
göbiş var zaten bende.
ama kilo düşüyor hep
Selam kızlar ben geldim nasılsınız?
slm tatlım kızlar kayıplar nasılsın
kiz sen ne güzel hamissindir bence. zayif ve sadece göbüs var :) valla ben kalcalardanda aldim kilo. evde en son 60 kiloydum doktorda 61,3. bakalim bugün kac olacam. ama en son hastaydimda biraz kilo aldim simdi. ayyyy cok seviniyorum bebisimi görcem diye. ay ben cinsiyetini ögrenince aglarim ya. bakalim kimin tahmini dogru cikacak. gerci hepiniz kiz diyorsunuz ama hayirlisi bakalim. insallah ögrenirimde söylerim sizede
bu arada geçmişi okudum ancak sohbet etmeye başladım maşallah hepiniz iyisiniz. allah daha da iyi etsin. bende cuma akşamı acile gittim hep aklımda bir acaba hamilemiyim vardı. ama hem kan testi yaptılar hem ultrasonda baktılar bebiş yok tu. inşallah bu ay olur ama bu ayda yumurtlama gğnüm bugün başlıyor ve cumaya kadar çalışmak lazım kaynanm cumartesi gidiyor eger hacca gidemezse benim içinde artık bu ay olumsuz. bebiş gelmicek yine ama inşallah gelir tabikide
Hamdolsun canım temizlik yaptım geldim bir yemek kaldı,cumartesi doktora yine gidemedim şehir dışına çıkmış bu sefer benim hatam oldu eşim hafta içi alıyım dedi randevu ben cumartesi olsun dedim perşembe gelicekmiş var bunda da bir hayır perşembede 16. haftaya giricez.
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?