Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar ben bi yemege gidip geleyim 1de görüşürüz birde kuaföre gideyim moralim düzelsin kib.

kızlar ben çıkarmaya gidiyom,sonrada kahvaltı yapacaz daha...öğlen görüşürüüüüzzzz inşaalah

kız sizbizden de küçüksünüz ama erken başlamış kilolar.
göbiş var zaten bende.
ama kilo düşüyor hep

kiz sen ne güzel hamissindir bence. zayif ve sadece göbüs var :) valla ben kalcalardanda aldim kilo. evde en son 60 kiloydum doktorda 61,3. bakalim bugün kac olacam. ama en son hastaydimda biraz kilo aldim simdi. ayyyy cok seviniyorum bebisimi görcem diye. ay ben cinsiyetini ögrenince aglarim ya. bakalim kimin tahmini dogru cikacak. gerci hepiniz kiz diyorsunuz ama hayirlisi bakalim. insallah ögrenirimde söylerim sizede

ne bu hal yahu herkez yemeğe gidiyo afiyet olsun kızlar kimler kaldı bakem burda

Selam kızlar ben geldim nasılsınız?

slm tatlım kızlar kayıplar nasılsın

Hamdolsun canım temizlik yaptım geldim bir yemek kaldı,cumartesi doktora yine gidemedim şehir dışına çıkmış bu sefer benim hatam oldu eşim hafta içi alıyım dedi randevu ben cumartesi olsun dedim perşembe gelicekmiş var bunda da bir hayır perşembede 16. haftaya giricez.
Sen nasılsın

merhaba canım inşallah görürüsün bebişini artıkın bencede kız senin bebişin çünkü kız çocukları anneye çok kilo aldırıyormuş sende kilo aldım diyorsun. bende dün bir hamiş arkadaşıma gittim 7,5 aylık hamile arkadan bakıyorsunuz incecik önden bakıyorsunuz küçüçük bir karnı var. ne güzel çok kilo almadı onunda ogluşu olacak.

bu arada geçmişi okudum ancak sohbet etmeye başladım maşallah hepiniz iyisiniz. allah daha da iyi etsin. bende cuma akşamı acile gittim hep aklımda bir acaba hamilemiyim vardı. ama hem kan testi yaptılar hem ultrasonda baktılar bebiş yok tu. inşallah bu ay olur ama bu ayda yumurtlama gğnüm bugün başlıyor ve cumaya kadar çalışmak lazım kaynanm cumartesi gidiyor eger hacca gidemezse benim içinde artık bu ay olumsuz. bebiş gelmicek yine ama inşallah gelir tabikide

Aşk sarhoşu kaynanan olsun ne olacak yapın gitisin aynı odada yatmıyorsunuz ya

Kızlar çok esra ama benim oğlum olacak ay böyle diyorum diyorum doktor kız derse komik olacak

Valla canım biz hep bu yumurtlama günlerini kocalarımız yüzünden kaçırıyoruz ve bebek gelemiyor

iyiyim tatlım grip geçmedi hala onunla uğraşıyorum
bak perşembe git ama çünkü cumada 29 ekim yine olmaz doktor
benim bi sonraki muayene de 9 kasımda bizde 16 haftalık olcaz o zaman gerçi cmt grip için gittiğimde baktı doktorum oğluşuma teyzesi kocaman olmuş be 9 cm olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…