Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşgeldin zuhalcim bende demin senden bahsettim

hşbuldum canmm evet gördüm rahim filmi olayı ben geçen ay çektirdim tüplerin açık olup olmadığına baktılar v ikisi de açık çıktı doktorum önümüzdeki iki ay şansımın yüksek olduğunu söyledi ama ben ilk ayımda hatalandım şimdi iknci ayıma geldim bakalım bekliyorumm..hsg den sonra hamile kalan çooook inşallah bize de kısmet olur..sen nasılsın arkadaşımmmopuyorumnanaktan

saolun kızlar valla bi ben bilmiyor muşum utandım şimdiiii

zuhalcim bebek varmı ben çok ümitlendim hsg den sonra merak ediyorum.

canmmm ben çektirdikten sonraki ayımda hastalandım bende çook ümitlenmiştim ama hsg den sonra hamile kalan çok kişi var hem tetkik hem tedavi amaçlı olduğu için.içine sıktıkları ilaç geçerken tüpleri tamizliyormuş küçük yapışıklılar var sa da açıyormuşş..inşallah sen bu ay güzel haber verirsin bize..ben şimdi ikinci aymdayım filmden sonra doktor bana iki ay verdi iki ay içersinde hamile kalamazsan tekrar gel dedi..inşallah bu ay olur da tekrar o işlemlere gerek kalmaz..

erar cım doktorum bana 3 ay bekle olmazsa ilaç yazarım dedi ben klomen verir diye düşündüm ama vermedi . sonra hsg ye bakan bir başka doktor da klomen ve antibiyotik verdi kafam karıştı acaba ne yapsam alıp içsemmi zaten bu ay böyle geçer kasım da kullanırım ancak.

slm kızzlar nasılsınız ben biraz kötüyüm sanki,midem deişik çok uykum var kolum kalkmıyo yerden ay bide şimdi duş aldımiyice geldi uykum afedersiniz ama kızlar benim akıntım çok yoğun geliyo dünden beri aha diyoum şimdi oldum bakıyorum yok bişe sol kasığımda zaten hep ağrıyo ve bunlardan dolayı iyi hissetmiyorum kendimi,bide üstüne oğluşum okulda ağladı ona moralim bozuldu öğretmeni zor susturdu,hayır bide öyle feryat figan ağlamaz benimkiler arkama saklanarak içten ağlarlar çekinerek boncuk boncuk aktı yaşlar varya çok üzüldüm çokk,nedenide bugün okula gelmek istemiyomuş,ama bende eve getirsem şimdi o öyle dedi diye bu sefer alışkanlık yapıcak.durumum bundan ibaret be kızlar

inşaallah ay canım çok yandı benim utanıyorum bi yandan ben de çok ümitliyim bakarsın güzel haberler veririz birbirimize:) moralimizi yüksek tutalım demi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…