Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

senacımm benim doktorum da filmden sonra herhangi bi ilaç vermedi gebelik düşünüyosun ilaç kullanmanı istemiyorum dedi

inşaallah ay canım çok yandı benim utanıyorum bi yandan ben de çok ümitliyim bakarsın güzel haberler veririz birbirimize:) moralimizi yüksek tutalım demi.

evet tabi ki benim de canm çok yandı işlem sonrası hemen ağrı kesici iğne yaptırdım..canmm inşallah olur hayırlı haberlerini bekliyoruz..kaç yaşındasın sen

canlarım sizlere doyum olmaz ben kalkayım yemek yapayım akşama eşimle papaz olmayım sizleri seviyorum allaha emanetsiniz.

walla senacım ne desem bilmiyorum ki
ama bence bi kendi doktorunun dediklerini yap

ay canım kendi doktorum biliyosunuz 2 ay klomen ve iğne verdi uyguladım . 3. ay da hsg ve klomen dedi. kafam karıştı genelde 3 ay klomen tedavisi veriyor doktorlar benim ki böyle bi taktik uyguladı. durumum bundan ibaret.

hoşbuldum cnm nasılsın iyileştin inş,geçmiş olsun cnm.
benim durumlar da yazdığım gibi cnm.

çok özledim seni yahuuuuu
tatlım sen hamile misin ya belirtiler acayip tutuyo ayyyy heyecan yaptım bak
yazık oğluşuna ya ben olsam bende oturur seninle ağlardım

afr nasılsın arkadaşım

iyidegilim ya hala agrım var şimdi birde böyle rahimde bi sancı yanma oldu birden bire sızladı böyle karın agrım hala geçmediii sinir oldum iyice ay anlamadım o kadarda dikkat ederim üşütmem ama bilmiyorum birde günüm yaklaştı ya hapta kullanamıyorummmm

zuhal öyle deme kız
bende öyle düşünüyordum ama bak rabbim şükürler olsun ki benimde yüzümü güldürdü
inş. sizlere de nasip olur

geçmiş olsun canmmmm rahimdeki sancı neden olur acaba arda bana da oluyo ..ben de çok üşürümm özellikler ayaklarım hiçç ısınmaz o yüzden de karnımın ağrısı hiç kesilmezz

çok özledim seni yahuuuuu
tatlım sen hamile misin ya belirtiler acayip tutuyo ayyyy heyecan yaptım bak
yazık oğluşuna ya ben olsam bende oturur seninle ağlardım

cnm bende sizleri çok özledimm seni açık görünce bende çok mutlu oluyorum cnm ama bugün hoş görün beni moral denen bişe kalmadı çünkü.

ay zuhal yapma be güzelim
inan bana sadece fazla düşününce olmuyor başka hiçbir sebebi yok
o yüzden düşünmemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…