hoşgeldin melisacım ay canım noldu sana öyle
ay zuhal yapma be güzelim
inan bana sadece fazla düşününce olmuyor başka hiçbir sebebi yok
o yüzden düşünmemeye çalış
AFR canım sen bi daha doktora görünsene böyle bi şüphemde var de
yarın sabah tekrar gitmeye çalışacagım akşam birde test alayım diyorum ama sence doğru çıkar mıyoksa erken mi günüm 29 ekim
dedim nereye gitti yaaaaaaaaaaaa
slm canlar bugun yogunluktan takıp bıle edemıyorum..nasılsınız..
kızlar bana şu çizelgeden yapa olmicakmı yaaa bakın zaten üzgünüm şimdi oturu ağlarım ben amaaaa
kizlar siki tutunun size son dakika bi kaynana haberi vermeliyim. bu kadin beni cileden cikartiyor ya. simdi aklima geldi yine deli oldum. bana diyoki dogum tarihini söyledi mi doktor dedim evet 2 mayis. diyoki ha iyi ozaman burda havalarda isinmaya baslamis oluyo. bir hafta sonrada gelirsiniz heralde. dedim nasil yani. diyoki iste dogumdan bir hafta sonra. dedim anne ben 1 hafta icinde nasil toparlayip geleyim gelmem ben dedim. hem birde cocugun kontrolleri asilari falan olacak gelemem dedim. diyo aman senin neyin olacakki, bi kontrole gitmen lazim ondan sonra tmm senin isin. ama cocugun kontrolleri var demi diyo. dedim sen öyle diyon da ilk cocugum bu benim ben daha varligina alisamadan herseyi ögrenmeden ucaga atlayip gelemem dedim. artik birsey demedi salak kadin ya benide terbiyesiz terbiyesiz konusturuyo. ama deli ediyo ya. sanki ben tasiyici anneyimde dogrup dogurmaz onlara teslim etmem gerek bebegimi. deli midir nedir mahsustan mi yapiyo onuda anlamadim. gelin demesinden ziyade birde amansenin neyin olacak diyo. sanki ben hicim. gitmicem bayada zorlada gönderemezya esim. valla gelin burda yaptiririz kontrollerini derlerse hic sasirmam ama kusura bakmasinlar ben orayi bilmyiorum cocugumu bilmedigim doktorlara teslim edemem
sumru sen demedin mi cahil diye
cahilliğinden ne dediğini bilmiyordur boşver sen onu
deseydin ben senin kadar güçlü bi kadın deilim iki günde toparlanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?