Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşgeldin melisacım ay canım noldu sana öyle

cnm hoşbuldum sorma arkadaşım işte olmuyo bi dert oluyo 2 dert morallerim hiçç kalmadı bugün hepsi terk etti bugün beni,rabbim eksikliklerinide göstermesin inş,inanın okulda o halde bırakıp geldimya içim de sıkıntılar var.kızım aradı şimdi onunda boğazı acıyodu gece anne şimdi iyiyim merak etme dedi yavrum benim.aklım 2.sinde şimdi okulda yani.

ay zuhal yapma be güzelim
inan bana sadece fazla düşününce olmuyor başka hiçbir sebebi yok
o yüzden düşünmemeye çalış

evet çok kafama takıyorum stres yapıyorum ama elimde deil ne kadar da düşünmeyim diyosam günüm yaklaşınca başlıyo yoruldumm vallaaa kısss

yarın sabah tekrar gitmeye çalışacagım akşam birde test alayım diyorum ama sence doğru çıkar mıyoksa erken mi günüm 29 ekim

cnm bence test yapmak için çok erken bekle günün 1 2 gün geçsin benimde 30 ekim sat.ama ben beklicem çünkü arada oynamalar oluyo.

melisa anlıyorum seni canım biz daha karnımızdayken onlar için bu kadar endişeleniyoruz senin için hiç kolay deil tabi ki
zuhalcim işte zaten stres mahvediyor bizi lütfen düşünmemeye çalış artık

afr canım herkesin farklı oluyor ya
eflalin adetten 4 gün önce çıkmıştı ama rodinia yı hatırlarsan adeti bayağa geçmişti yinede çıkmamıştı
kanda çıkmıştı daha sonra

arkadaşlar herkese iyi günler sonra görüşürüz unutma beni başlayacak birazdan

cok sukur melısacım ıdare ediyorum işte işlerle ugrasmaktan yorgun dustum haftabası..
sen nasılsın.neden canın sıkkın ne oldu hayırdır

kizlar siki tutunun size son dakika bi kaynana haberi vermeliyim. bu kadin beni cileden cikartiyor ya. simdi aklima geldi yine deli oldum. bana diyoki dogum tarihini söyledi mi doktor dedim evet 2 mayis. diyoki ha iyi ozaman burda havalarda isinmaya baslamis oluyo. bir hafta sonrada gelirsiniz heralde. dedim nasil yani. diyoki iste dogumdan bir hafta sonra. dedim anne ben 1 hafta icinde nasil toparlayip geleyim gelmem ben dedim. hem birde cocugun kontrolleri asilari falan olacak gelemem dedim. diyo aman senin neyin olacakki, bi kontrole gitmen lazim ondan sonra tmm senin isin. ama cocugun kontrolleri var demi diyo. dedim sen öyle diyon da ilk cocugum bu benim ben daha varligina alisamadan herseyi ögrenmeden ucaga atlayip gelemem dedim. artik birsey demedi salak kadin ya benide terbiyesiz terbiyesiz konusturuyo. ama deli ediyo ya. sanki ben tasiyici anneyimde dogrup dogurmaz onlara teslim etmem gerek bebegimi. deli midir nedir mahsustan mi yapiyo onuda anlamadim. gelin demesinden ziyade birde amansenin neyin olacak diyo. sanki ben hicim. gitmicem bayada zorlada gönderemezya esim. valla gelin burda yaptiririz kontrollerini derlerse hic sasirmam ama kusura bakmasinlar ben orayi bilmyiorum cocugumu bilmedigim doktorlara teslim edemem

hoşgeldin kepeklim ah canım ya sorma işler bende de yoğun
ay sonu geliyor bitirmem gereken bir sürü iş var
rabbim hepimizin yardımcısı olsun
melisa canım walla ben çizelgeden pek anlamıyorum benimkini kepeklim yapmıştı

sumru sen demedin mi cahil diye
cahilliğinden ne dediğini bilmiyordur boşver sen onu
deseydin ben senin kadar güçlü bi kadın deilim iki günde toparlanayım

senin bu kaynananla kocanın kafasını asfalta sürüp kıvılcım çıkarmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm klava: klava: klava:

sumru sen demedin mi cahil diye
cahilliğinden ne dediğini bilmiyordur boşver sen onu
deseydin ben senin kadar güçlü bi kadın deilim iki günde toparlanayım

kz onun birseyden haberi yok. kendisi rahim sarmasindan, erken menopozdan sikayetci bana diyo 1 kontrol yeter. ama sinir ediyo ya. baska zaman bakalim veya gelememki falan derdim bu kez direk ben gelmem dedim. oh birseyde diyemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…