Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hayırdır kız niye ugraşıyon adamla

ya bi tablo istiyo ne istediğini kendide bilmiyo - + meselesi formül kuruyom yanlış çıkıyo onu anlatmaya çalışıyodum ve sonunda anladı sanırım tekrar mail attım tabloyu inşallah gene gelmez şurası neden böyle diye

senin bu kaynananla kocanın kafasını asfalta sürüp kıvılcım çıkarmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm klava: klava: klava:

bendeeeeeee. ama esim düzeldi baya ya. hle su iki gündür böyle kontrol gününden önce ve kontrol gününden sonra cok sevimli oluyo nedense. ama gercekten düzeldi yani. ama kaynanami böyle ............... ayyyyyyyyy sinrimden aklima cok kötü seyler geliyokötükedihüso

kz onun birseyden haberi yok. kendisi rahim sarmasindan, erken menopozdan sikayetci bana diyo 1 kontrol yeter. ama sinir ediyo ya. baska zaman bakalim veya gelememki falan derdim bu kez direk ben gelmem dedim. oh birseyde diyemedi

allahım allahım akıl dağıtırken bu insanların tepesine şemsiyemi koydular çadıramı soktular bunlarınki neden bu kadar eksikki ne günahları vardı

tamam o zaman nazar değmesin eşine ama kaynananın kafasını arabanın lastiğine sürtüp kıvılcım çıkarsak kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

tamam o zaman nazar değmesin eşine ama kaynananın kafasını arabanın lastiğine sürtüp kıvılcım çıkarsak kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

hoppp hop hoppp kızım kızımmm akıllı olun heyyy bebeğin yanında oluyomu hiç didemcim hehlmaz:kötü örnek oluyosun amaaaaaklava:

Herkese çok teşekkür ederim. Hadi bahsedeyim kendimden :) 25 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim. Bebişimiz henüz yok. bu ay bırkaktık korunmayı öyle işte :) daha ne desem bilemedim :)

Herkese çok teşekkür ederim. Hadi bahsedeyim kendimden :) 25 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim. Bebişimiz henüz yok. bu ay bırkaktık korunmayı öyle işte :) daha ne desem bilemedim :)

inşallah çok bekletmeden gelir bebişin sana tatlım

tmm didem kaynanam yapabilirsin :)

melisacim kusuruma bakma görmemisimdir ben bazen aniden cikmak zorunda kalabiliyorum.
iki tane olmaz galiba ama biri olur sen söyle ben yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…