dedim nereye gitti yaaaaaaaaaaaa
hayırdır kız niye ugraşıyon adamla
senin bu kaynananla kocanın kafasını asfalta sürüp kıvılcım çıkarmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmklava: klava: klava:
ne icin cizelge istyiorsun canim söyle ben yapim
kz onun birseyden haberi yok. kendisi rahim sarmasindan, erken menopozdan sikayetci bana diyo 1 kontrol yeter. ama sinir ediyo ya. baska zaman bakalim veya gelememki falan derdim bu kez direk ben gelmem dedim. oh birseyde diyemedi
bendeeeeeee. ama esim düzeldi baya ya. hle su iki gündür böyle kontrol gününden önce ve kontrol gününden sonra cok sevimli oluyo nedense. ama gercekten düzeldi yani. ama kaynanami böyle ............... ayyyyyyyyy sinrimden aklima cok kötü seyler geliyokötükedihüso
Arkadaşlar hepinize merhaba. Aranıza yeni katıldım ismim Özlem :)
tamam o zaman nazar değmesin eşine ama kaynananın kafasını arabanın lastiğine sürtüp kıvılcım çıkarsak kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
hoppp hop hoppp kızım kızımmm akıllı olun heyyy bebeğin yanında oluyomu hiç didemcim hehlmaz:kötü örnek oluyosun amaaaaa klava:
Arkadaşlar hepinize merhaba. Aranıza yeni katıldım ismim Özlem :)
hoşgeldin cnm nasılsın
Herkese çok teşekkür ederim. Hadi bahsedeyim kendimden :) 25 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim. Bebişimiz henüz yok. bu ay bırkaktık korunmayı öyle işte :) daha ne desem bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?