Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Gider ayak geldim kızlar Ufff hala berbat durumdayım eve gidip yemek yapıp tonlarca ütü yapacam offf offf Kocamlanda hala konuşmuyom annemide özledim süper bigün sormayın:)
Ben kaçar kızlar öptüm sizi:)

kızlar bugun tahlil yaptırdım ama daha adetime 4 gün var çatlatma ignemi yaptıralı 15 gün oldu çıkar diye yaptım sonuç 0.73 çıktı yani gebe degilim ama hemşire dediki hamile kalmaya çok yakın bir sonuç adet olmazsan eger pazartesi gel tekrar tahlil yaptır dedi ... yorumlarınızı beklirum kızlar umutlanayımmı yoksa olurmu böyle napıcam ben yaaaaaaaa

Gider ayak geldim kızlar Ufff hala berbat durumdayım eve gidip yemek yapıp tonlarca ütü yapacam offf offf Kocamlanda hala konuşmuyom annemide özledim süper bigün sormayın:)
Ben kaçar kızlar öptüm sizi:)

kötü diyip durma be tatlım kötü dedikçe kötü olur sıkma canını
öpyorum bende seni iyi akşamlar

hoşgeldin tatlım bencede adetin gecikrse tekrar yaptır eger hemşire öyle dediyse
geç döllenme filan olabilir o yüzden düşük çıkmış ta olabilir

kızlar ben aranıza yeni katılıyorum benide aranıza alır mısınız , geçen ay ilk denememizi yaptık ama adet günümü unuttuğum için günleride şaşırdım tabi tutmadı, 22 sinde kırmızı oldum ama çok koyu geldi kahve kahve ve çok az dr a gittim dr da dediki ya ilk gün düşürdün yada beklenti içinde olduğun için bile böyle olmuş olmuştur büyük ihtimalle de dedi. Şimdi birsürü kan testi istedi yarın yaptırıp gidicem dr a sonuçlarla. Sakın birdaha adetin geçmeden test yapma dedi bana.
Genelde burada hamiş kalan arkadaşlar 28 günde bir olanlar yani, kaçıncı günlerde girmek daha doğru sonuç verdi sizler için banada bi yardımcı olur musunuz cahilim de bu konuda :))

Canım aramıza hoşgeldin bak regl ilk gününden itibaren hesap et ve 11. Gün ila 17a gün arası hergün yap diğer günlerde iki günde bir tabi eşini et tempoya ikna edebilirsen ben ikna edemiyorum da

slm kızlar bende geldimm naber esram nasılsın cnm bugün bayyya bi iş yapmışın bende halılarımı veriyim diye düşünüyodum kızlar verme adet olursan ver dedi senin ne zamandı ay adetin kaldırmışsın evi kendine acımadan.

Canım bende vericem kız halimi yıkamaya bir tane var bir tane de kaynanamın var benim günü ne 8 9 gün var

hımm yani ayın 4.demi bende geçen ay 5inde oldum düzensiz olduğum için ama son 2 aydır 27 günde bir oldum.bu ayda öyle hesaplarsam 31.ekim son ama ben geçen ayın 5.de olduğum için bu ayda 5.de yapmayı düşünüyorum.kısmet bakalım.
senin varmı belirtin filan ilaçta kullanıyodun sen inş faydasını görmüşündür cnm.

Kız pardon yanlış yazmışsım 5 7 gün filan var ben en erken 27 günde bir en geç 29 günde bir oluyorum yani kasım 2 beklenen gun

ona bakarsan ozaman benimde adet ağrılarım var hemde yoğun kıvamlı akıntım oluyo hemde aha şimdi adet oldum dicek kadar,hem bu ay göğüslerimde fazla acımıyo diğer aylara göre ve halsizim başım ağrıyo arada midem yokluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…