esracığım merhaba sende bayaa çalışmışsın kız bugün ne yoruyon kendini bu kadar
Gider ayak geldim kızlarUfff hala berbat durumdayım eve gidip yemek yapıp tonlarca ütü yapacam offf offf Kocamlanda hala konuşmuyom annemide özledim süper bigün sormayın:)
Ben kaçar kızlar öptüm sizi:)
Kız evim çok kirlenmişti bende temizledin hazır havada iyiyken camları da şilim dedim hem canım bu ayda yok ki bebek özenim yani hiç fark etmez
kızlar bugun tahlil yaptırdım ama daha adetime 4 gün var çatlatma ignemi yaptıralı 15 gün oldu çıkar diye yaptım sonuç 0.73 çıktı yani gebe degilim ama hemşire dediki hamile kalmaya çok yakın bir sonuç adet olmazsan eger pazartesi gel tekrar tahlil yaptır dedi ... yorumlarınızı beklirum kızlar umutlanayımmı yoksa olurmu böyle napıcam ben yaaaaaaaa
kızlar ben aranıza yeni katılıyorum benide aranıza alır mısınız , geçen ay ilk denememizi yaptık ama adet günümü unuttuğum için günleride şaşırdım tabi tutmadı, 22 sinde kırmızı oldum ama çok koyu geldi kahve kahve ve çok az dr a gittim dr da dediki ya ilk gün düşürdün yada beklenti içinde olduğun için bile böyle olmuş olmuştur büyük ihtimalle de dedi. Şimdi birsürü kan testi istedi yarın yaptırıp gidicem dr a sonuçlarla. Sakın birdaha adetin geçmeden test yapma dedi bana.
Genelde burada hamiş kalan arkadaşlar 28 günde bir olanlar yani, kaçıncı günlerde girmek daha doğru sonuç verdi sizler için banada bi yardımcı olur musunuz cahilim de bu konuda :))
esraaaa baaak benimde artık çizelgem varrrrrzemuszemus
Canım bende vericem kız halimi yıkamaya bir tane var bir tane de kaynanamın var benim günü ne 8 9 gün var
Kız melisa hem ben hamile okuduğumu düşünmüyorum bence bu ay da boşa gitti
Kız benim regl ağrılarım başladı ondan yoktur arada rahimde ağrı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?