Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ay inşallah melisacim ne bilim pek çalışma olmadı ya bu ay ondan pek umudum yok benim biran önce gelsede önümüzdeki ay akşam diyorum zaten hamile olmazsan dr gitmiçem yıl başına kadar belki daha sonra

ayyy varya nasıl gidiyo heh iç çamaşır resmen ıslanıyo afedersiniz ne yani bu şimdi bilemiyorum.üşütmüşte olabilirim aslında çünkü ayaklarım donuyo resmen bi ısıtamıyorum ay.

iim sağol canım ya sen nasılsın ne zamandır giremiodum yaa.var mı güsel haberleriniz?

vallahi burda nerdeyse herkez hamiş sayılı kişiler kaldı yani bekleyen esra ben ve gül varız yakınlarda ama gülün günü geçti biraz daha bekleyip test yapıcaktı inş hamiledir oda.
senin durumlar nasıl

ben kasım sonu gbi tüpe geçicem bende durumlar hiç parlak değil anlayacağın.sen peki tedavi olmayı düşünüomusun?

senin vardı çocuğun galiba değil mi?kaç yaşındaydın sen?bak unutmuşum herkesi.hatırlatsana biraz ya utandım şimdi:kedi:

senin vardı çocuğun galiba değil mi?kaç yaşındaydın sen?bak unutmuşum herkesi.hatırlatsana biraz ya utandım şimdi:kedi:

neden utanıyosun ki tatlım olabilir ben bile biraz girmiyim topiğe karıştırıyorum hemen,evet cnm benim bir kızım birde oğlum var,asıl ben utanıyorum 3.cüyü istiyoruz 1 senedir olmuyo demeye.....rabbim onuda verir inş tez zamanda.çizelgede gördüğün gibi 10 yıl 4 aylık evliyim cnm.sen kaç yıllık evlisin.ilk bebeğinmi olucak.kaç yaşındasın?

ben 27 yaşındayım.7 senelik evliyim eğer olursa ilk bebeğim olacak ama çok nazlanıo yada gelmiye nieti yok .sende face varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…