benim canım yaş pasta istedi yaaaaa
aslında bende adet olursam veririm diyodum ama içimede hiç sinmiyo vallahi ne biliym yaaa arada kaldım.
heeeehhhh bak ben demedimmi canın çeker diye napcaz şimdi ay kız napsak acep hay allah bak şimdi keşke söylemeseydim yaaaa
benim adete az kaldı o yüzden hafta sonu vereyim diyorum sen bilirsin yinede
benimde az kaldı işte be tatlım bu hafta olmama lazım vermeyimmi acaba yaaa
eve gidince rulo pastamı yapsamki
sende varmı güzel rulo pasta tarifi
sumruuuuu yada didemmmm nasıl yapıcam ben bu çizelgeyi şimdi.
vallahi okadar çok tarifim varki bide o kitabımı ben bulabilsem mutlu olucamda bulamıyom ezberimdede yok be tatlım
bence verme eğer verirsen temizlik yapmak zorundasın vermezsen en azından seni biraz idare eder
evlilik çizelgesi yap bence 2 çocuğa olmuyo çünkü
ayyyyyy ne yapsammmm
doğru söyledin cnm bende öyle düşünüyorum ozaman bu haftayı geçireyim ben,hayır yardım edicek kimsemde yok olsa dert etmicemde,arkadaş hamile akrabasındada bekar kız dolu bir gün bi çağırdı her tarafı pırlanta gibi yapmışlar vallahi elimi bile sürmedim dedi.
ayol ne uğraşıyon yiceğin şurda 2 dilim git alsana hazır onumu beklicen saatlece olcakta yicen.
didemm hadi yaa okul satim geldi çıkıcam şimdi yapıyimde gidiyim.nasıl kopyalicam şunu
kızlar personelden biri geldi az önce onunla konuştuk eşi askere gidecekmiş ay neyse gelince düşünelim çocuk demiş bi hast. gidiyo 3 aylık hamile imiş hiç fark etmemiş o zamana kadar şimdi dogum izninden geldi evraklarını getirdi baya anlattı ay bana da diyo sen neden yapmıyon sanki ha deyince oluyorya allahım inş. çok aratmadan herkese nasip ederrr
kızlar personelden biri geldi az önce onunla konuştuk eşi askere gidecekmiş ay neyse gelince düşünelim çocuk demiş bi hast. gidiyo 3 aylık hamile imiş hiç fark etmemiş o zamana kadar şimdi dogum izninden geldi evraklarını getirdi baya anlattı ay bana da diyo sen neden yapmıyon sanki ha deyince oluyorya allahım inş. çok aratmadan herkese nasip ederrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?