Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bence verme eğer verirsen temizlik yapmak zorundasın vermezsen en azından seni biraz idare eder

doğru söyledin cnm bende öyle düşünüyorum ozaman bu haftayı geçireyim ben,hayır yardım edicek kimsemde yok olsa dert etmicemde,arkadaş hamile akrabasındada bekar kız dolu bir gün bi çağırdı her tarafı pırlanta gibi yapmışlar vallahi elimi bile sürmedim dedi.

ohhh ne güzel valla boşver temziliği sağlık daha önemli inş. hamile kalırızda ev pislikten gider :)))))

kızlar personelden biri geldi az önce onunla konuştuk eşi askere gidecekmiş ay neyse gelince düşünelim çocuk demiş bi hast. gidiyo 3 aylık hamile imiş hiç fark etmemiş o zamana kadar şimdi dogum izninden geldi evraklarını getirdi baya anlattı ay bana da diyo sen neden yapmıyon sanki ha deyince oluyorya allahım inş. çok aratmadan herkese nasip ederrr

ayy bende duydum öyle hatta karşı komuşum gelini rahatsızlanmış dr gitmiş 4 aylık hamileymiş cinsiyetini bile öğrenip geldi kadın şok olduk.

amiiin inş. şans olucak aslında biraz da Allahım ol dedimi olur daha vaktimiz gelmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…