ya bunların adet günleri geçmiyomu 4 ay boyunca anlamıyoru valla nasıl farkedemiyorlar şaşırıyorum bazen
ayyyy oldu beee hadi hayrını göreyimmm inş.kaydirigubbakcemile3 hadi ben kaçar öptüm seni didemimmm abrerımmm sumrucum çok teş edrim bidenem.kızlar görüşürz..
kimisinde adet olurmuş gibi kanama olurmuş benim annenem de hiç anlamamış annem evlendikten 6 ay sonra bebegi olmuş annem bile inanmamış hiç göbegi falanda çıkmamış biraz kilo lu zaten sadece kaşları dökülmüş o kadar yani düşün 9 ay hiç fark etmemiş 4 ay neysede insan nasıl doguma kadar fark etmez ?
aslında güzel deolur ha yok şuyum var yok buyum var olmasa biz çogunu psikolojik yaşıyoruz ya onlar olmaz anam bi bakmışsın sancın var git doktora nur topu gibi bi bebiş
kizlar doktordan geldim ve bebegimin cinsiyetini ögrenemedim. kadin sinir etti ya. bence aleti cok iyi degil. kizlar bu arada son 1 ayda 2,5kilo almisim. valla kilolar aldi basini gidiyor. hic dikkat etmedim ama zaten. neyse ya gördümya bebegimi uyuyordu galiba hic kipirdamadi sadece kalbi atiyordu küt küt. kizlar size toxoplasmose test yaptilar mi?
kizlar doktordan geldim ve bebegimin cinsiyetini ögrenemedim. kadin sinir etti ya. bence aleti cok iyi degil. kizlar bu arada son 1 ayda 2,5kilo almisim. valla kilolar aldi basini gidiyor. hic dikkat etmedim ama zaten. neyse ya gördümya bebegimi uyuyordu galiba hic kipirdamadi sadece kalbi atiyordu küt küt. kizlar size toxoplasmose test yaptilar mi?
yok kizlar ya cinsiyetini ögrenemedik. vajinal ultrasonla bakiyo 16.haftadan sonra karnimdan bakabilirmis. simdide dediki vajinal ultraspn icin büyük bebek ama disardan bakmak icinde henüz kücük. uyuor dedi kipirdamadi ama kalbi atiyordu. 7cm olmus. kiz didem senin oglan masallah boylu olacak ha. 9cm demistin demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?