Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tembeller sizi ben 2 dersin yazılı sorularını hazırladım bile..oh be rahatladım

Senin işinin de çok güzel yanları var kız ne güzel

çok şükür canım çalışmak beni rahatlatıyo evde kendimi çok dinliyorum ...
senin belirtiler için valla geçen ay çok umutlandık şimdi bişi demek istemiyorum canım hayırlısı olur inşallah

ingilizce canım seminerden geldim bu hafta okuldadiildim de ondannn

branş için biraz daha rahat canım ver dilekçeni 15 saatten fazla girme biz derse girmesekte okulda olmak zorundayız..bu arada 24. haftadan sonra nöbet tutmuyorsun canım biliyosundur belki, ben yeni öğrendim

Hic belli olmaz esra kısmet.
Ya hamile arkadaslar siz hamile oldugunuzu bekliyormuyudnuz yoksa supriz mi oldu size?

branş için biraz daha rahat canım ver dilekçeni 15 saatten fazla girme biz derse girmesekte okulda olmak zorundayız..bu arada 24. haftadan sonra nöbet tutmuyorsun canım biliyosundur belki, ben yeni öğrendim

yok ya öğretmenn yok artacak iyice bende ne zaman olduğunu mrk ediodumm bu nöbet işinin bide hamile var o izne ayrılınca iyice problemm ya ben taa martta izneyrılcam yaa

yok ya öğretmenn yok artacak iyice bende ne zaman olduğunu mrk ediodumm bu nöbet işinin bide hamile var o izne ayrılınca iyice problemm ya ben taa martta izneyrılcam yaa

canım 24.haftada doktora gidiyosun o sana nöbet tutamaz diye rapor veriyor.okul idaresine veriyorsun ..anlayışsız davranırlarsa ver bi dilekçe o zaman kesin izin verirler.senin doğum ne zaman??

Valla kızlar hamile kaldığımıza şükredin ne diyim bizim kadar uğraşmadan gelmiş size bebeşler darı şerpin bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…