Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

esracım Allahtan ümit hiç bi zaman kesmemek lazım ..belli olmaz bu işler en ummadığın anda hamiş kalabilirsin

Kesinlikle dogru soyluo ebru. Hic ummadıgında ve beklemedigin bir anda gelicek esra gor bak. Sen ne kadardır ugrasıodun esra?

canım 24.haftada doktora gidiyosun o sana nöbet tutamaz diye rapor veriyor.okul idaresine veriyorsun ..anlayışsız davranırlarsa ver bi dilekçe o zaman kesin izin verirler.senin doğum ne zaman??

bende bugün doktora gittim daha erken veremez mi nöbet tutamaz raporunu diye vermedi yaaa((( o kadaarr çook belim ağrıyor ki anlatamam bugün ağlayarak nöbet tuttum resmen yaa saolsun arkadaşlarım iki tenefüs yerime idare etti ama her zaman da böyle olmaz ki napcam bilmiyorum

Yani o ay icinize felan dogdumu? Yoksa tamamen supriz mi? Tooxic sen kac yasındasın?

canım 25 im ya boşver ben tam hamile kaldım dedim diilmişim ama kesin bu ay yok dedim o ay varmışş

canım 24.haftada doktora gidiyosun o sana nöbet tutamaz diye rapor veriyor.okul idaresine veriyorsun ..anlayışsız davranırlarsa ver bi dilekçe o zaman kesin izin verirler.senin doğum ne zaman??

2 haziran canımm ya senin öle yaparım adam zıtlaşınca bitio olay taktı mı tajkıo taktığı kişilere kızıo hepp diğerlerini görmüoo dilekçe verenlerede kıl oluo ama napıım veririm dilekçemii

neşe bugün aklımdan sen geçmiştin ne yapıo acaba diye düşünmüştüm..görünce şaşırdım ne var ne yok bebiş nasıl??
canım bebişş iyi çokşükürr amaa cinsiyetini göstermiyoooo çookk nazlııı bu aralar nerdeyse her hafta gidiyorum doktora ama bacaklarını bi türlü açmıyo edepli çocuğumm
benimde bu aralar çoook belim ağrıyoo yaaaa ççok kötüyüümm sen ne yapıoysunn

bende cuma günü ağlayarak eve geldim nöbetçiydim ..çoook yoruldum kasıklarım belim çok ağrıdı.bebeğimi kaybetcem sandım.ben bide 2 gün nöbetçiyim :çok üzgünüm:

canım hersey nasip.. Benim bir arkdasim evlendigi ilk gunlerde hamile kaldı dusun yane...

allah en güzel ve hayırlı zamanda versin canım esracımm bak hamile kalınca dicem sana o zamanda ttutunsun düşmesin kalbi durmasın telaşları başlıo allah tüm bebekleri korusun olmayanlaarada hayırlı ve sağlıklı bebekler versin

anlamıyorum bu insanları okul kendilerinin sanki..canım inan çok zorlanıyo insan hele kilolarla ağırlaşmaya başlayınca eminim dahada zor olacak

bende cuma günü ağlayarak eve geldim nöbetçiydim ..çoook yoruldum kasıklarım belim çok ağrıdı.bebeğimi kaybetcem sandım.ben bide 2 gün nöbetçiyim :çok üzgünüm:
canım bende iki gün nöbetçiyimm düşün yani bu hafta 4 gün ama bana yine 2gün nöbet denk gelmişşş yaa çok üzülldümmm cuma bende nöbetçiydimm dayanamıyorum yaa belim kasııklarım çok ağrıyo bide çok ayakta durunca benim çok akıntım geliyoo vee çok korkuyoruum sende de oluyo mu öyle bi problem????

benimkide bacaklarını açmıyodu kız mı yoksa ultrasondan önce çikolata ye canım hareketi artar o zaman
neşecim valla bende zorlanmaya başladım ve 9. aya kadar çalışmayı düşünüyorum nasıl olacak bilmem

Doğru söylüyorsun canım allah tüm bebekleri anne babasına bağışlasın inşallah

evet canım bendede akıntı oluyo hatta kan mı diye sık sık kontrol ediyorum .Allah yardımcımız olsun ilk dönem bi bitseydi hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…