Doğru söylüyorsun canım allah tüm bebekleri anne babasına bağışlasın inşallah
Doğru söylüyorsun canım allah tüm bebekleri anne babasına bağışlasın inşallah
çikolata yiyip gidiyorum zaten ama ya çok hareketli doktor yakalamıyo yada keyif yapıyo bizimki kaydirigubbakcemile3benimkide bacaklarını açmıyodu kız mı yoksaultrasondan önce çikolata ye canım hareketi artar o zaman
neşecim valla bende zorlanmaya başladım ve 9. aya kadar çalışmayı düşünüyorum nasıl olacak bilmem
aynenn aynenn bende öyle yaa paranoyak mı oldum diye kendime kızıyorum sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum kasıklarım falan da çok ağrıyınca çok korkuyorumevet canım bendede akıntı oluyo hatta kan mı diye sık sık kontrol ediyorum .Allah yardımcımız olsun ilk dönem bi bitseydi hayırlısıyla
çikolata yiyip gidiyorum zaten ama ya çok hareketli doktor yakalamıyo yada keyif yapıyo bizimki kaydirigubbakcemile3
inan şu an bile bel ağrısından ağlayabilirim yanii zor oturuyorum bende 9. aya kadar çalışmayı düşünüyorumm Allah yardımcımız olsun canım inşallah istediğimiz gibi olur
iyi gecelerrrrr kendine iii bakk:gitme:kıslar ben kaçtım öptüm hepiniziii
kıslar ben kaçtım öptüm hepiniziii
yaptırdım canım sonuç temiz çıktı öyle dedi yani doktorikili testi yaptırdın mı sonuç?
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. maalesef herkes sadece kendini düşünüyor.karşısındaki insanın içinde bulunduğu durum onları ilgilendirmiyor. allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
görüşürüz canım Allah yardımcın olsun
iyi gecelerrrrr kendine iii bakk:gitme:
yaptırdım canım sonuç temiz çıktı öyle dedi yani doktorhatta bugünde 3lü testimi yaptırdımm şimdi de 2.düzey ultrason var galiba sırada öyle dedi doktorcum
amiin canımm saolasınnAllah yardımcınız olsun arkadaşlar. maalesef herkes sadece kendini düşünüyor.karşısındaki insanın içinde bulunduğu durum onları ilgilendirmiyor. allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
evet bende onu sorcaktım 275 dediler bana da araştırıpp mümkünse en ucuzaa yaptırmak istiyorumm yaaa sen nerde yaptırcan ne kadarmış senin gittiğin haastanede??3 lü ye gerek duymadı benimki 2.düzeyede haftaya gircem ..devlet karşılamıyo canım ben başka bi hastanede yaptırcam
hoşgeldin canım sağolasın..yenimisin ? kendinden bahset biraz
hoşbuldum.evet yeniyim ismim özlem.2.5 yıllık evliyiz bebek çalışmalarına daha bu ay başladık.
evet bende onu sorcaktım 275 dediler bana da araştırıpp mümkünse en ucuzaa yaptırmak istiyorumm yaaa sen nerde yaptırcan ne kadarmış senin gittiğin haastanede??
3lü yaptırmayı bende istemedim ama doktor çok ısrar ettti bende yaptırdımm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?