Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Doğru söylüyorsun canım allah tüm bebekleri anne babasına bağışlasın inşallah

amin canım hastande doğuma 1 hafta kala kalbi duran bebekleri duydum das ondan böle dedim allah tüm istiyenlerin önce karnına sonra kucağına bebişlerini versin inş

çikolata yiyip gidiyorum zaten ama ya çok hareketli doktor yakalamıyo yada keyif yapıyo bizimki kaydirigubbakcemile3
inan şu an bile bel ağrısından ağlayabilirim yanii zor oturuyorum bende 9. aya kadar çalışmayı düşünüyorumm Allah yardımcımız olsun canım inşallah istediğimiz gibi olur

evet canım bendede akıntı oluyo hatta kan mı diye sık sık kontrol ediyorum .Allah yardımcımız olsun ilk dönem bi bitseydi hayırlısıyla
aynenn aynenn bende öyle yaa paranoyak mı oldum diye kendime kızıyorum sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum kasıklarım falan da çok ağrıyınca çok korkuyorum (

ikili testi yaptırdın mı sonuç?

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. maalesef herkes sadece kendini düşünüyor.karşısındaki insanın içinde bulunduğu durum onları ilgilendirmiyor. allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. maalesef herkes sadece kendini düşünüyor.karşısındaki insanın içinde bulunduğu durum onları ilgilendirmiyor. allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

hoşgeldin canım sağolasın..yenimisin ? kendinden bahset biraz

yaptırdım canım sonuç temiz çıktı öyle dedi yani doktor hatta bugünde 3lü testimi yaptırdımm şimdi de 2.düzey ultrason var galiba sırada öyle dedi doktorcum

3 lü ye gerek duymadı benimki 2.düzeyede haftaya gircem ..devlet karşılamıyo canım ben başka bi hastanede yaptırcam

3 lü ye gerek duymadı benimki 2.düzeyede haftaya gircem ..devlet karşılamıyo canım ben başka bi hastanede yaptırcam
evet bende onu sorcaktım 275 dediler bana da araştırıpp mümkünse en ucuzaa yaptırmak istiyorumm yaaa sen nerde yaptırcan ne kadarmış senin gittiğin haastanede??
3lü yaptırmayı bende istemedim ama doktor çok ısrar ettti bende yaptırdımm (

canım bakırköy ultramed 170..balat musevi has.175 dedi ben balatta yaptırcam özel doktor geliyormuş sadece anne karnındaki bebeklerin gelişimini inceliyormuş 30 dk. bakıp cd veriyolarmış.bane yakın hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…