hoşbuldum.evet yeniyim ismim özlem.2.5 yıllık evliyiz bebek çalışmalarına daha bu ay başladık.
bu arada bebişime klasikk müzik dinletiyorum ebrucumm çok iyi geliyomuştavsiye ederimm
hadi hayırlısı özlemcim haberleri paylaşalım adetin ne zaman
hımm tamam canımm bende buraladan bi araştırayım bakalıım önceden de randevu almak gerekiyomuş heralde bende bayramdan önce yaptırırım inşallahhhcanım bakırköy ultramed 170..balat musevi has.175 dedi ben balatta yaptırcam özel doktor geliyormuş sadece anne karnındaki bebeklerin gelişimini inceliyormuş 30 dk. bakıp cd veriyolarmış.bane yakın hem
Hosgeldin. bende 2.5 yıllık evliyim 29 yasına yeni girdim. Biz de yeni basladık :)
en son 8 ekimde oldum. daha 10 gün fln var yani :)
iyi beklemişsiniz kızlar 2.5 yıl ben 10 ay zor bekledim..ama bu işler nasip olmadan olmuyo? senin adet ne zaman yelizcim?
aynenn benimde içimm bayılıyooooayy neşe benim içim bayılır klasik müzikten babası sağolsun hep yabancı müzik dinlediği için nasıl bi çocuk olacak merak ediyorum
hımm tamam canımm bende buraladan bi araştırayım bakalıım önceden de randevu almak gerekiyomuş heralde bende bayramdan önce yaptırırım inşallahhh
eşim tüm bunların para tuzağı olduğunu düşünüyo yaptırmak istemiyo belki haklı yanları da var büyük şehirdeyiz özel hastanelere gidiyoruz diye bu kadar uğraştırıyolar diyor ama ben yinede yaptırmak istiyorum özellikle cd vermeleri çok iyiyimiş hemde renkli mi oluyo bu 2.düzey??
bende 9 ay zor bekledimmm sizinki iyi sabırmışşiyi beklemişsiniz kızlar 2.5 yıl ben 10 ay zor bekledim..ama bu işler nasip olmadan olmuyo? senin adet ne zaman yelizcim?
alıcam tabii ama sanırım bildiğim kadarıyla yani benim gördüklerimm pembe yada mavi oluyo bende cinsiyeti belli olsun ondan sonra alıyım istiyoruumm daha hiç kıyafet falan da almadım :S cinsiyeti belli olunca ilk kıyafetini pembe yada mavi alıyım istiyorum hayırlısı bakalımmevet renkli.cinsiyeti kesin öğreneceğiz ben o yüzden çok istiyorum ..neşe dün nt den ilklerim diye bebek albümü aldım ..o kadar harika birşeyki ilk ultrason resminden okula başlayana kadar ki bütün ilklerini yazıyosun kesinlikle almalısın
ebrucum hayat sartları malum sunuda yapalim sunuda alalim diyerekten erteledik. Ama simdi gercekten pismanım..Keske daha once olsaymıs diyorum bazen.. Gerci bu yaptıklarımızın hepsi bebis icin ama iste kismet...
alıcam tabii ama sanırım bildiğim kadarıyla yani benim gördüklerimm pembe yada mavi oluyo bende cinsiyeti belli olsun ondan sonra alıyım istiyoruumm daha hiç kıyafet falan da almadım :S cinsiyeti belli olunca ilk kıyafetini pembe yada mavi alıyım istiyorum hayırlısı bakalımm
benim eşimde 3 yıl sonra olsun şunu yapalım bunu yapalım diyip durdu..hayatta istek bitmezki be yelizcim biri bitse diğeri başlar ..bende adamı zoraki ikna ettim 1 ay deneyelim olmazsa tamam bekleriz yıllarca dedim o ay tuttu adam bunalıma girdi
ama şimdi iyiki olmuş diyo
kaç yaşındasın esracım ??Bende 2.5 yıllık evliyim kızlar nisan ayında evlenmiştim ama benim daha önce yapsaydım gibi pişman olma zamanim olmadı hem zamanim olsaydı da ben yine bu zamanları beklerdim yaştan dolayı
Kızlar bende daha hamile kalmadan doğum sonrası nasıl koruncagimin derdine üstün emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?