Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay belimi bıçak gibi girip çıkıyo ağrı ayyy ay.
kızlar varya yırtınsanızda o göğüsler üzgünüm ama inanın sarkıyo bebek emdiği dönmede iyice salkıyo.

HOŞBULDUM TATLICIMM NASILSIN BEBİŞİN NASIL ya reyyancım benim çok yoğun akıntım var sanki aha şimdi adet oldum dedirtecek kadar sende olurmuydiki,bide kasık ve bel ağrısı.adetimin sonuncu haftasındayım.
evet canım yaa akıntıyı hatırlamıyorum da,kasık ve bel ağrısı müthiş olurdu benim adet yaklaştığında
ay belimi bıçak gibi girip çıkıyo ağrı ayyy ay.
kızlar varya yırtınsanızda o göğüsler üzgünüm ama inanın sarkıyo bebek emdiği dönmede iyice salkıyo.

ayyy yapma yaaaa,uff çok canım sıkıldı şimdi.

benimde hep düşük canım.9 .4 falan .
ama ben hep halsiz oluyorum. hatta geçen gün ani bişey oldu birdn düştüm yere evde.
canım bazı dr lar yoğunluktan mıdır nedri çk ilgilenmiyorlar

dikkat et canim ya. öyle yanliz falan olunca hele Allah korusun bayilirsin yada düserken kafani vurursun aman aman. dikkat et herzaman

merhaba kızlar patronum sagolsun yine interneti yasakladı ama ben bir yolunu buldum girdim. hemen çıkıcam ne olur bana bir cevap verin. beni tanıyanlar bilirler ben 16 ekimde adet oldum 3 gün sürdü bitti bende 22 ekimde acil doktora gittim orda hem kanıma hemde alttan ultrasonla baktılar bebiş yoktu ama benim kasıklarım agrıyor ve midem bulanıyor geç döllenme olduysa şayet bu testlerde bebiş çıkmamış olabilirmi. ayrıca çabuk yoruyorum gögüslerim adetin üstünden bir hafta geçmesine ragmen hala inmedi ama acısı geçti. hamile oldugumdan şüphelenmeye başladım ama olsa idi cuma günü gözükmesi gerekirmiydi ayrıca başımda dönüyor. ne olur cevap verin şimdi kapatıcam ama birazdan geri dönücem.

iyim bende canim ya dün bebegimi gördüm uyuyordu. masallah büyümüs. ona bakiyordum simdi internette. boyu falan normal mi diye. bir yandanda öglen ne yesem diye düsünüyordum

ay bend ene zamandır gitmiyorum yaa.
ne kadr olmuş canım boyu bak sana bi site linki vereyim orda hafta hafta takip çok hoşuma gitti
Gebelik & Doğum

bide şey sorcam dr sana bişey dedimi ne verdi vitamine devam ediyomusun

canim gec döllenmeyse cuma günü görsünmez hemen. benim doktorum test pozitif cikmasina ramen 5inci haftada görünmez diye bakmadi. 7inci haftada bile minicik birseydi. valla tatlim beklemen gerekecek. benim gögüslerim ama hem büyüdü hem agridi ilk basta. simdi hala bastirinca agriyo. bilemicem .hayirlisi olsun insallah vardir

hurma doğumuda kolaylaştırıyomuş dün nisan anneleride konuşuyordu
hamileyken fazla yamemek lazım mış erken doğum olurmuş son haftalarda bol bol tüketmeliymiş

Hurma diye bahsettiğiniz şu portakal gibi şeymi? Onu yerken dikkat çekirdeği insan vücudunda büyüyormuş Çekirdeğine dikkat edin kızlar:)

ay bend ene zamandır gitmiyorum yaa.
ne kadr olmuş canım boyu bak sana bi site linki vereyim orda hafta hafta takip çok hoşuma gitti
Gebelik & Doğum

bide şey sorcam dr sana bişey dedimi ne verdi vitamine devam ediyomusun

bana bi basta iste folik asit verdi, sonra demir eksikligi icin bi surup yazmisti, onu icemedim igrencti simdi haplarini aliyorum. birde bogazimda bi eksime oluyor demistimya ona karsi bitkisel bi ilac yazdi öyle olunca alacakmisim. ama almamayi düsünüyorum. tmm cok kötü oluyor dün kesin alcam diyordum ama gecince gerek yok diyorum. neyse benim folik asitin icinde vitaminler mineraller falanda var. bunu kullanirsan baska vitamin almana gerek yok dedi.
7 cm olmus masallah teyzesi

Son düzenleme:
evet reyyan benım de gaz problemım var ne yesem gerı agzımdan gazla cıkmıya calısıyor.gazımı cıkaramazsamda sonu kusmayla sonuclanıyor.buna bı care bulmak lazım..

Hurma diye bahsettiğiniz şu portakal gibi şeymi? Onu yerken dikkat çekirdeği insan vücudunda büyüyormuş Çekirdeğine dikkat edin kızlar:)

yok kız hurma yemedinm i hiç hayatında akannehir

arabistand ayetişen hurmadan bahsediyoruz biz.
senin dediğin cenne t hurması ismi o büyük farklı bişey.

hoşbulduk canlarrrrrrrrr
zeynom o değil hacdan gelen hurmalar varya onlar
bu arada o domates gibi olan hurmadan ben çok yiyiyorum günde 2 3 allah ne verdiyse normaldede kışın en sevdiğim meyvedir şimdi dahada bi düştüm

maşaallah yaaa,ben gitmeyeli çok oldu özledim kuzum u yaa,ama şimdi özel olduğundan para veremeyizde,sıkıştık şu ara mecbur bekleyecez bayramı.
bana da megadyn diye vitamin vemişti ilk,günde bir atıyordum,sonra ikiye çıkardı içinde folik asit falan herşey var,
evet reyyan benım de gaz problemım var ne yesem gerı agzımdan gazla cıkmıya calısıyor.gazımı cıkaramazsamda sonu kusmayla sonuclanıyor.buna bı care bulmak lazım..

ya benim istisnasız gün içinde çok oluyor hiç geçmiyor,sabah kalktığımda namazdan sonra bi gaz tutsun en sonunda çıkardım ne çıktıysa artık sabah sabah :)
bid ekahvaltıya kalktım bi de o zaman.ne yapcaz bilmiyom yaa,ne iyi gelir acaba

kızlarrrr ben hasta olduğumdan bu yana doktor hergün 1 nar ye veya suyunu iç demişti bana hergün yiyiyorum ve öndeki kadar gaz problemim olmuyor deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…