Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hurma doğumuda kolaylaştırıyomuş dün nisan anneleride konuşuyordu
hamileyken fazla yamemek lazım mış erken doğum olurmuş son haftalarda bol bol tüketmeliymiş

Evat canım aklımda son hafta bolca yiycem doğumdan korkuyorum zaten inşaallah kolaylaştırır.

Kızlar ben artık çıkıyorum hoşçakalın.

kizlar ya ben tmm durdu büyüme sandim ama benim gögüslerim bu hafta biraz daha büyüdü ya. ay yeter artik ya. koca memeli oldum resmen. hicte sevmem öyle büyük büyük

günaydın hanımlaar..
afrcim ebrarcım Gülcüm slmlar nasılsınız..
Hılal sende hosgeldın tanısmadık senınle sanırım.Allahım hayırlısıyla bebegınıze kavustursun ınsallah...

amin canım inş. hoşbulduk tanıştığıma mamnun oldum :)

rabbim tez zamanda sana da nasip etsin hilalcim
görüşürüzz

amin ebrarcım inş. hamileyimmmmm yazısını bende burda yazmayı çok istiyorum artık :)

evet eflalcım hz hurma çok yararlı,ALLAHın hz meryeme doğumu kolaylaştırması için hediyesi olmuştur

kizlar ya ben tmm durdu büyüme sandim ama benim gögüslerim bu hafta biraz daha büyüdü ya. ay yeter artik ya. koca memeli oldum resmen. hicte sevmem öyle büyük büyük

sumru kız sorma bneimkilerde çok fena oldular yaa,bende hiç sevmiyorum.nolcak ay bunlar daha bide mezirirken sarkarlarsa iyice ıyyy koca kadınlar gibi yaaa (

sumru kız sorma bneimkilerde çok fena oldular yaa,bende hiç sevmiyorum.nolcak ay bunlar daha bide mezirirken sarkarlarsa iyice ıyyy koca kadınlar gibi yaaa (

evet ya. benim ne güzel gögüslerim vardi ne büyük nede kücük birde tas gibi. tabi evlendikten sonra biraz yumusadilar malum ama simdi yine sertler ama cok büyük. bende ondan korkuyorum birden sarkarsa diye. benim ablaminda msallah cok güzeldi emirdikten sonra gösterdi sanki böyle posete su doldurursunya cildi öyle incelmisti yani tutunca öyle geliyordu eline.

ay benimde öyleydi yaa evlenmeden önce harikaydı,sertti falan.hamile olunca da çok değişti yaa,yokmu ki bir çaresi.sarkmış mı ablanın kiler peki

kizlar benim tansiyonum dün cok düsüktü 9a 5cikti kadin sordu nasil hissediyorsun kendini diye dedim normal yani birseyim yok dedi ozaman vücudun alismistir düsük tansiyona. iyide benim tansiyonum neden hep düsük. benim doktorum dün biraz gicigima gitmeye basladi ya. yaziyorlar kitaba doktora veriyorlar doktorda ha bir baksin. ben yani doktor olsam bakarim yani kizlar yazdida degerleri hersey yolunda mi diye.

ay benimde öyleydi yaa evlenmeden önce harikaydı,sertti falan.hamile olunca da çok değişti yaa,yokmu ki bir çaresi.sarkmış mı ablanın kiler peki

evet sarkmisti. yazik sütyen takinca diyorumya sanki böyle iki su torbasini sütyenin icine koymus gibi duruyordu. birde hani siki degilya bazen ikisinden biri aradan firliyordu

benimde hep düşük canım.9 .4 falan .
ama ben hep halsiz oluyorum. hatta geçen gün ani bişey oldu birdn düştüm yere evde.
canım bazı dr lar yoğunluktan mıdır nedri çk ilgilenmiyorlar

evet sarkmisti. yazik sütyen takinca diyorumya sanki böyle iki su torbasini sütyenin icine koymus gibi duruyordu. birde hani siki degilya bazen ikisinden biri aradan firliyordu

ayy benimkiler şimdiden öyle olmaya başladı yaa.nasıl sütyen alacağımı da şaşırdım.çok korkuyoooooooooooooooooommmmm mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…