Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sen kullanıyonmu magnezyum bana neden vermedi kaçıncı haftada veriyolar ama ama bana neden vermedi :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

Dur kız sakin ol panik yapma hemen ablama yeni vedi doktor bel fıtığı var ondan ağrısı oluyor diye oradan biliyorum 6. ayın içinde ablam.

İnşaallah verecem canım böyle kalmaya niyetim yok eşim koşu bandı alıcak doğumdan sonra söz verdi hamilelikte çok isiyordumda yürüdükce sancım oluyor diye almıyor.

bencedre şimdi mantıklı değil doğumdan sonra alırsın ebnde spor salonuna gidicem valla arkadaşın kocasıda hoca orda saunası filanda var kaçarım oraya kaçabildiğim kadar

banada vermedi magnezyum mugnezyum..ısallah gerek olmaz o vıtemınler bıde kılo aldırıyomus..ben zaten almıım dıye ugrasıyom.
bende de var dıgıtal kantar :)) sabahları tartılıyorum hep.şimdilik almadım kkılo ama bulantılar gecınce naparım bılmıom ..

sende kantarmı var

Canım korkutmak gibi olmasında bulantılar geçince çok alırsın etrafımda ne kadar bulantısı olan hamile varsa bulantı geçince birden alıyor dikkat et

Hoşdeldin reyyan nasılsın?

hosgeldin reyyan. evet eflelcim. ben hastayken vermistim bile 2-3 kilo ozaman bulantimda vardi ama bulantim gecince yiyebiliyorum diye öyle sevindim ki önüme geleni yedim. aha 4 haftada 2,5 kilo almisim. daha önce hic almamistim

kizlar zaten emzirince bebegi kilo veriliyormus

Tabi emzirirken süt olsun diye çok yemezsen aklınızda olsun koca karı laflarına sakın kanmayın bol su meyve suyu ve rezene çayı süt çin yeterli birde doğumdan sonra ilk yiyeceğiniz şey hurma olsun sütü arttırır ve hz Meryemde doğumdan sonra hurma yemiştir.Hele hele şekerli çayları falan içirmeye kalkarlar sakın çok kilo alırsınız ablam sütüm olsun diye diye yedi şişti sütde olmadı.

Öyle oluyor sumru sen kanıtsın yazdığıma:)
Afiyet olsun reyyan

hosgeldin reyyan. evet eflelcim. ben hastayken vermistim bile 2-3 kilo ozaman bulantimda vardi ama bulantim gecince yiyebiliyorum diye öyle sevindim ki önüme geleni yedim. aha 4 haftada 2,5 kilo almisim. daha önce hic almamistim

ben her sabah tartılıyorum digital baskülle.4 kilo vermişim,ilk gündn bu yana.iyi gidiyorum biraz daha versem bulantı geçince az alırım

hurma doğumuda kolaylaştırıyomuş dün nisan anneleride konuşuyordu
hamileyken fazla yamemek lazım mış erken doğum olurmuş son haftalarda bol bol tüketmeliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…