hoşbulduk canlarrrrrrrrr
zeynom o değil hacdan gelen hurmalar varya onlar
bu arada o domates gibi olan hurmadan ben çok yiyiyorum günde 2 3 allah ne verdiyse normaldede kışın en sevdiğim meyvedir şimdi dahada bi düştüm
evet onu bend eçk yiyorum.yemek ten çok meyve yiyorum ben zaten.
geçenlerde bir abla gazetede okumuş,'hamilelerin pişmiş yemeğe ihtiyacı yoktur ''diye
hakaten d eöyle mmeyve sebze mümkün olduğunca çok yenmeliymiş ve çiğ
maşaallah yaaa,ben gitmeyeli çok oldu özledim kuzum u yaa,ama şimdi özel olduğundan para veremeyizde,sıkıştık şu ara mecbur bekleyecez bayramı.
bana da megadyn diye vitamin vemişti ilk,günde bir atıyordum,sonra ikiye çıkardı içinde folik asit falan herşey var,
ya benim istisnasız gün içinde çok oluyor hiç geçmiyor,sabah kalktığımda namazdan sonra bi gaz tutsun en sonunda çıkardım ne çıktıysa artık sabah sabah :)
bid ekahvaltıya kalktım bi de o zaman.ne yapcaz bilmiyom yaa,ne iyi gelir acaba
evet onu bend eçk yiyorum.yemek ten çok meyve yiyorum ben zaten.
geçenlerde bir abla gazetede okumuş,'hamilelerin pişmiş yemeğe ihtiyacı yoktur ''diye
hakaten d eöyle mmeyve sebze mümkün olduğunca çok yenmeliymiş ve çiğ
canim bak seninde tansiyonun düsükmüs ya tuzlu ayran ic. ben cok ictim oda gaz yapar diyorlar ama napim icim ferakliyordu. yada tursu yiyordum cok cok. hala öyle yani bazen tursu atistirmasam duramiyorum. ben tatlidan baya tiksindim sabah mesela kek yedim simdi tuzlu ariyorum etrafimda
kiz cennet hurmasindan babam gecen 4 kasa almis. birini hemen aldim. evde dolu simdi bizde durmadan hergün ondan yiyoruz eskiden pek sevmezdim simdi cok hosuma gidiyo. kizlar nari seviyorum ama gecen okudugumdan beri biraz tedirgin oldum. kardesimde seda sayanin programina bakmis hemen beni aradi abla simdi doktor söyledi programda sakin hemileligin bpyunca nar yeme yada nar suyu icme dedi. nar eksisi bile yasakmis dedi. bilmiyorum valla
banada doktorum iç dedi
merhaba canım evet şükürler olsun rabbime hamileyim.SLM kızlar nasılsınız? keyifler nasıl?reyyan sen hamilesin dimi canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı bize...kaç aylık senin ben yeni sayılırımda bilmiyorum...belirtilerini benimle paylaşırmısın?
kiz cennet hurmasindan babam gecen 4 kasa almis. birini hemen aldim. evde dolu simdi bizde durmadan hergün ondan yiyoruz eskiden pek sevmezdim simdi cok hosuma gidiyo. kizlar nari seviyorum ama gecen okudugumdan beri biraz tedirgin oldum. kardesimde seda sayanin programina bakmis hemen beni aradi abla simdi doktor söyledi programda sakin hemileligin bpyunca nar yeme yada nar suyu icme dedi. nar eksisi bile yasakmis dedi. bilmiyorum valla
sumru meraba canım nasılsın sizlerle yakından tanışmak istiyorum sende bebişine inşallah sağlıkla kavuşursun...belirtilerinizi benimle paylaşabilrmisiniz bende bu ay şüpheleniyorum da biraz...
yok kız hurma yemedinm i hiç hayatında akannehir
arabistand ayetişen hurmadan bahsediyoruz biz.
senin dediğin cenne t hurması ismi o büyük farklı bişey.
slm ebrar ne yedin yine 5 saat :))))
merhaba canım evet şükürler olsun rabbime hamileyim.
WWAOWW bugün 3 ayı doldurmuşuz yaa,ne kadar çabuk geçmiş zaman.
valla canım ben adet bekliyordum ramazan ayında oldu ,aynı adet belirtisiydi,3 gün çekti sonra adet günü test yaptım
pozitif
ben 7 aydır tedavi oluyorum 1.5 senelik evliyim yumurtalık tembelliği var...3 aydır klomen+ovitrelle deniyoruz çatlatmak için...bu ay 3 yumurtam gelişmişti hepsi 20mm üzeri çıktı...çatladımı döllenme oldumu bilmiyorum adet tarihimi iple çekiyorum...yalnız normalde bende yumurtlama günlerinde bile hiç akıntı olmazdı birkaç gündür beyaz kremsi bi akıntı geliyo,kasıklarım ve belim çok ağrıyo...pisikolojikmi bilmiyorum ama akıntıda piskolojik olmaz heralde bugün 22.günüm 7 günüm var...
slm kızlarrr maşallah muhabbet koyuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?