Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet onu bend eçk yiyorum.yemek ten çok meyve yiyorum ben zaten.
geçenlerde bir abla gazetede okumuş,'hamilelerin pişmiş yemeğe ihtiyacı yoktur ''diye
hakaten d eöyle mmeyve sebze mümkün olduğunca çok yenmeliymiş ve çiğ

evet tatlım bol bol salata tüketiyorum et zaten yemezdim yine yiyemiyorum

canim bak seninde tansiyonun düsükmüs ya tuzlu ayran ic. ben cok ictim oda gaz yapar diyorlar ama napim icim ferakliyordu. yada tursu yiyordum cok cok. hala öyle yani bazen tursu atistirmasam duramiyorum. ben tatlidan baya tiksindim sabah mesela kek yedim simdi tuzlu ariyorum etrafimda

SLM kızlar nasılsınız? keyifler nasıl?reyyan sen hamilesin dimi canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darısı bize...kaç aylık senin ben yeni sayılırımda bilmiyorum...belirtilerini benimle paylaşırmısın?

kiz cennet hurmasindan babam gecen 4 kasa almis. birini hemen aldim. evde dolu simdi bizde durmadan hergün ondan yiyoruz eskiden pek sevmezdim simdi cok hosuma gidiyo. kizlar nari seviyorum ama gecen okudugumdan beri biraz tedirgin oldum. kardesimde seda sayanin programina bakmis hemen beni aradi abla simdi doktor söyledi programda sakin hemileligin bpyunca nar yeme yada nar suyu icme dedi. nar eksisi bile yasakmis dedi. bilmiyorum valla

turşuyu aslında canım istiyor ama
midenin başka şeylere ihtiyacı olduğundan onu istemiyor boş olunca mide.
tatlıya da çok yanaşamıyorum,sadece vitsmin güç olsun diye has annemin yaptığı pekmezi yiyorum kahvaltıda azıcık

banada doktorum iç dedi

sumru meraba canım nasılsın sizlerle yakından tanışmak istiyorum sende bebişine inşallah sağlıkla kavuşursun...belirtilerinizi benimle paylaşabilrmisiniz bende bu ay şüpheleniyorum da biraz...

merhaba canım evet şükürler olsun rabbime hamileyim.
WWAOWW bugün 3 ayı doldurmuşuz yaa,ne kadar çabuk geçmiş zaman.
valla canım ben adet bekliyordum ramazan ayında oldu ,aynı adet belirtisiydi,3 gün çekti sonra adet günü test yaptım
pozitif

ALLAH ALLAH YAA.aman tv lere çok takılmayın yaa kendi dr unuza sorun bence bunları

arkadaşlar bide yeni öğrendim 41 tane zeytin yaprağına 41 yasin okunp denize atılırsa hamile kalmak niyetiyle oluyomuş...çevremde deneyenler var...ve olmuş...yalnız 41 ayrı kişinin okuması lazım...yani her bir yaprağa ayrı bir kişi okuycakmış...bulabilirseniz 41 kişi ve zeytin yaprağı yapmanızı tavsiye ederim...ben dualara çok inanırım...kaderi bile değiştirebiliyo...

sumru meraba canım nasılsın sizlerle yakından tanışmak istiyorum sende bebişine inşallah sağlıkla kavuşursun...belirtilerinizi benimle paylaşabilrmisiniz bende bu ay şüpheleniyorum da biraz...

canim hosgeldin. sagolasin Allahim sanada verir insallah en kisa zamanda. benim adet günümden 2-3 gün önce böyle arada bir adet agrisi gibi agrim oluyordu 5-10 dakia sonra geciyordu. hatta birkeresinde ha simdi geldi kirmizilar dedim ama birsey yoktu. sonra benim gögüslerim adetimden 1 hafta önce siser büyürdü adet günümdede gerinormallesirdi. hamile kaldigim ay 2 hafta önce öyle hassaslastilar büyüdüler ve adet günüm geldi gecti ayni kaldilat. günüm gectikten 6 gün sonrada doktora gittim test yapti. pozitif simkti.

kizlar ben yemege cikiyorum öpüyorum siziii

yok kız hurma yemedinm i hiç hayatında akannehir

arabistand ayetişen hurmadan bahsediyoruz biz.
senin dediğin cenne t hurması ismi o büyük farklı bişey.

Hıııım arabistan hurmasından bahsediyosunuz bayılırım ona ben:) Diğerinden hiç yemedim o bilgiyi de yeni öğrendim paylaşıyım dedim:)
Bu arada geriden geliyorum yoğunum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…