ay inşallah sen hamilesindir canım benim
ya ben o acılardan sütyeni çıkaramıyom serbst kalınca daha çok acıyo benimkiler silikonya travestiyim ya ondan zannımca
güle bende üzülüyorum ama elden bişey gelmiyo allahım hayırlı vaktini saatini biliyordur
ayy ne biliym didemim ya,öylemi dersin,ama adet ağrısı gibi gazımda çok varrr.3.günüm kaldı hesaba göre ama ben 5.ni beklicem.
güll seni ümitlendirmek istemiyorum ama bana hala kanda çıkacak gibi geliyo
ama kendimi sana karşı suçlu hissettiğim için bundan sonra bişey demicem[/QUOTbende öyle düşünüyorum bence varsa kanda büyük ihtimal çıkar.
not.ısrar yok kanımca.
günaydin kizlarrrr.
gül abla moralini bozma lütfen Allahim hayirlisini versin.
bi doktora görün neden adetin olmadi diye istersen. birdahaki ayada test yapma adetin olmadikca doktora git hemen. hem adetin neden gec oldugunu ögrenirsin yada müjdeli haberi doktordan alirsin.
tmm tmm kızlarrr üzülmeyin toparlanıyorum. eşimin haberi yok testten akşam öylesine konuşuyoz heveslenme kendini kaptırma diyo adamın içine doğmuş. kendinde hata aramaya başladı adamcaz bende gidip test yaptırcam diyo.
hayırlısı bakalım vermeyen rabbim vermedimi vermyo. herşey ondan beklemekden başka çare yok.
günaydın fıstık hoşgeldin
hosbuldum oksancim nasilsin? kizlar ya yine yagmur yagiyor insanin ici karariyor ya böyle havada
bu sabah yağmur var istanbulda nefret ediyorum bu puslu karanlık havadan
günaydın afr senin de az kalmış ha adet gününe sende durumlar nasıl canım
burasida ayni iste. valla hic calisasimda yok. bugünle 3günün kaldi ha gayret diyorum kendi kendime sonra 1 kasim tatil burda oh yaticam valla
günaydin kizlarrrr.
gül abla moralini bozma lütfen Allahim hayirlisini versin.
bi doktora görün neden adetin olmadi diye istersen. birdahaki ayada test yapma adetin olmadikca doktora git hemen. hem adetin neden gec oldugunu ögrenirsin yada müjdeli haberi doktordan alirsin.
abla daha önce hamile kaldin sen. yani esinde bi sorun yok bence (eger sonradan birseyler oluyorsa bilemem) sende hamile kalabiliyorsun. sabret ablacim. biz korunmuyorduk, ilk basta cok istemiyordumda ama yinede Allahim sen bilirsin zamanini hayirlisini ver diye dua ediyordum. ben istemedigim halde olmayinca biraz üzülüyordum nedense elinde degil biliyorum ama moralini cok bozmamaya calis canim ablam benim.
canım valla benim sadece karın agrım var pazardan beri geçmedi birde azımın tadı yok kendime hiç bakmıyorum hiç bir belirti aramıyorum zaten ümitlide degilim o yüzden günümü bekliyorum o kadar
canım valla benim sadece karın agrım var pazardan beri geçmedi birde azımın tadı yok kendime hiç bakmıyorum hiç bir belirti aramıyorum zaten ümitlide degilim o yüzden günümü bekliyorum o kadar
hoşgeldin sumruuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?