Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydin kizlarrrr.
gül abla moralini bozma lütfen Allahim hayirlisini versin.
bi doktora görün neden adetin olmadi diye istersen. birdahaki ayada test yapma adetin olmadikca doktora git hemen. hem adetin neden gec oldugunu ögrenirsin yada müjdeli haberi doktordan alirsin.

ayy ne biliym didemim ya,öylemi dersin,ama adet ağrısı gibi gazımda çok varrr.3.günüm kaldı hesaba göre ama ben 5.ni beklicem.

güll seni ümitlendirmek istemiyorum ama bana hala kanda çıkacak gibi geliyo
ama kendimi sana karşı suçlu hissettiğim için bundan sonra bişey demicem

ayy ne biliym didemim ya,öylemi dersin,ama adet ağrısı gibi gazımda çok varrr.3.günüm kaldı hesaba göre ama ben 5.ni beklicem.

melisim bana gaz deme ölüyorum ya her gün sancı çekiyorum offffffffffff çok kötü oluyor
bencede 5. bekle allahım hayırlısı ne ise onu versin hakkına hayırlısı bitanem

günaydın fıstık hoşgeldin

abla daha önce hamile kaldin sen. yani esinde bi sorun yok bence (eger sonradan birseyler oluyorsa bilemem) sende hamile kalabiliyorsun. sabret ablacim. biz korunmuyorduk, ilk basta cok istemiyordumda ama yinede Allahim sen bilirsin zamanini hayirlisini ver diye dua ediyordum. ben istemedigim halde olmayinca biraz üzülüyordum nedense elinde degil biliyorum ama moralini cok bozmamaya calis canim ablam benim.

günaydın afr senin de az kalmış ha adet gününe sende durumlar nasıl canım

canım valla benim sadece karın agrım var pazardan beri geçmedi birde azımın tadı yok kendime hiç bakmıyorum hiç bir belirti aramıyorum zaten ümitlide degilim o yüzden günümü bekliyorum o kadar

hoşgeldin cnmmm evt geçmişde 2 gebelik yaşadım hatta inanmayanlara resimleri duruyo bebişlerin gösteriyorum usg yani.
oda suçluluık duyuyo kendince gitsin yaptırsın içimiz rahatlar.
bende hep hayırlısını diliyorum nasipde bu varmış demekki. beklicez artık.

ebrarımm yok dr. gitmicem cnmm söledim sna çok ters yerde hastane. beklicem bir hafta daha sonra giderim. hem iyi oldu ameliyat sonrası adet döngümü bilmiyordum düzenlimi olcak düzensizmi böylelikle öğrenyorum ki tedaviye gittiğimde dr. a sağlıklı bilgi verim.

canım valla benim sadece karın agrım var pazardan beri geçmedi birde azımın tadı yok kendime hiç bakmıyorum hiç bir belirti aramıyorum zaten ümitlide degilim o yüzden günümü bekliyorum o kadar

afr cım günün ne zamandı cnm,kaç günde bir adet oluyosun,geçen ay kaçında adet olmuştun.
çokda sormuşum aybilmiyorumkismile

en güzeli cnmm belirti arayınca buluyo insan psikolojikman etkileniyo. bencede bekle gününü bak ebrarla okadar konuştum belirti aramıycam dedim bazı şeyleri söledim ama kendimi kaptırmamaya çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…