Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm kızlar ben geldimmm
gül canım senin için çok üzüldüm sen en iyisi git dr test filan yaptır:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canımm takma kafanaaa bak kendini suçlu fln hissetme lütfennn. allah razı olsun moral verdin destek oldun tamammı.

walla canım söylediklerime pişman oldum keşke hiç bişey söylemeseydim diyorum
ama ben hala kanda çıkacağına inanıyorum
ama tabi bundan sonra sen bana bakma tamam mı

Kızlaaar ben geldim, aslında burdaydım ama okuyordum Gülüm testine üzüldüm ama hala içimden inanmak gelmiyor:) O tek çizgi lanet olsun ona insanı ne kadar üzüyor Sen içini ferah tut arkadaşım Allah sevdiği kuluna dert keder verir:)

zeyneppppppppppppppppppppppppp
ahanda bu esrayla zeynebi facebooktan toplayıp getirdim kızlar buraya gelmiyolar face de takılıyolar

Esra hoşgeldin:) Kızlar ben çok yoğunum yazdıklarınıza geç cevap verebilirim ama buralardayım merak etmeyin:)

afr cım günün ne zamandı cnm,kaç günde bir adet oluyosun,geçen ay kaçında adet olmuştun.
çokda sormuşum aybilmiyorumkismile

canım beklenmeyen gün 29 ekim yani benim doğum günümmmm 4 aydır 35 günde bir oluyorum geçen ayda 24 ünde olmuştumm

zeyneppppppppppppppppppppppppp
ahanda bu esrayla zeynebi facebooktan toplayıp getirdim kızlar buraya gelmiyolar face de takılıyolar

Yalaaaaan külliyen yalan facede ve burdaydım ama ancak okumam bitti ve yazdım size hain domdom ne ispitliyon lan beni:)

slm kızlar ben geldimmm
gül canım senin için çok üzüldüm sen en iyisi git dr test filan yaptır:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slm cnmmm hoşgeldin . nasılsın nevar ne yok dr. daha gitmicem

walla canım söylediklerime pişman oldum keşke hiç bişey söylemeseydim diyorum
ama ben hala kanda çıkacağına inanıyorum
ama tabi bundan sonra sen bana bakma tamam mı

cnmmmm oooooooooooooooooklava:klava: senin söylemenle ben ümitlenmedimki biliyosun hep gebelik yok dedim senin söylemenle kendimi kaptırmadım yani. lütfen pişmanlık duyma herkes birbirine bişiler söyliyo sorun deil. offffffff sözcüklerle anlatamıyom ne dicemi sana.
sen ümidini kaybetme cnmmmm saol böyle düşündüğün için. hayırlısı varsada yoksada eninde sonunda çıkar meydana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…