Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım beklenmeyen gün 29 ekim yani benim doğum günümmmm 4 aydır 35 günde bir oluyorum geçen ayda 24 ünde olmuştumm

afrcım bende 3 aydır 27.ve 28.günde bir oldum heralde bu ayda 29.günde bir olurum ama ben geçen ay 5.de oldum o yüzden bu ayda 5.ni belkicem.

tamam ben ümidimi kaybetmicem ve sende inş. bebiş seni tekmelediğinde anlarsın varlığını :)))

eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmm çalışmak istemiyorum eve gidip bütün gün yatsam böyle yuvarlana yuvarlana

bende bazen 29 günde bazen 28 günde bazen de 27 günde olurorum geçen ay 4ünde oldum bu ay da en geç 2sinde olurum

şşşşşşş sana selam dedimmmmm görmedin aşıkmısın cnmmmm
inşallah senden güsel haberi alırız. 2 aydır hemen hemen hamiş haberi yok ramazan bereketi gitti.
mehtabı gören varmı kızlar napıyo iyimi

slm canı önce ben sana yazdım yaa ondan ne bilim işteeee

Günaydın kızlarrrrrrrrrr bennnn geldimmmmmm

bi bakıyon ben yemin ediyom bidaha test yapmıycam dieeeee 9 ay oluyo bebek yolda hala yapmıyom. kepeklide böyle demiştik yapmıyodu test de.

hıhh aynen öyle işte yapmayıver test falan tamam mı bekle bak inş. tekmeleyecek bebiş seni ben burdayım diyecek sonra anlıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…