kızlarrr ben çok acıktım sizler yapmışsınızdır zaten kahvaltı,ne yediniz acep.kopya çekeyimmi biraz.
canım beklenmeyen gün 29 ekim yani benim doğum günümmmm 4 aydır 35 günde bir oluyorum geçen ayda 24 ünde olmuştumm
Yalaaaaan külliyen yalan facede ve burdaydım ama ancak okumam bitti ve yazdım size hain domdom ne ispitliyon lan beni:)
esrayı bende gördüm face deeee ama seni bilmommm didem doru sölüyo.
esrayı bende gördüm face deeee ama seni bilmommm didem doru sölüyo.
cnmmmm oooooooooooooooooklava: klava: senin söylemenle ben ümitlenmedimki biliyosun hep gebelik yok dedim senin söylemenle kendimi kaptırmadım yani. lütfen pişmanlık duyma herkes birbirine bişiler söyliyo sorun deil. offffffff sözcüklerle anlatamıyom ne dicemi sana.
sen ümidini kaybetme cnmmmm saol böyle düşündüğün için. hayırlısı varsada yoksada eninde sonunda çıkar meydana.
kızlarrr ben çok acıktım sizler yapmışsınızdır zaten kahvaltı,ne yediniz acep.kopya çekeyimmi biraz.
afrcım bende 3 aydır 27.ve 28.günde bir oldum heralde bu ayda 29.günde bir olurum ama ben geçen ay 5.de oldum o yüzden bu ayda 5.ni belkicem.
simit yedimmmmm
afrcım bende 3 aydır 27.ve 28.günde bir oldum heralde bu ayda 29.günde bir olurum ama ben geçen ay 5.de oldum o yüzden bu ayda 5.ni belkicem.
canım en iyisi beklemek günün biraz geçsin ondan sonra test yap
tamam ben ümidimi kaybetmicem ve sende inş. bebiş seni tekmelediğinde anlarsın varlığını :)))
eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmm çalışmak istemiyorum eve gidip bütün gün yatsam böyle yuvarlana yuvarlana
bende bazen 29 günde bazen 28 günde bazen de 27 günde olurorum geçen ay 4ünde oldum bu ay da en geç 2sinde olurum
doyulurmu ay bi simitle.valla töbe ben doymam.
şşşşşşş sana selam dedimmmmm görmedin aşıkmısın cnmmmm
inşallah senden güsel haberi alırız. 2 aydır hemen hemen hamiş haberi yok ramazan bereketi gitti.
mehtabı gören varmı kızlar napıyo iyimi
bi bakıyon ben yemin ediyom bidaha test yapmıycam dieeeee 9 ay oluyo bebek yolda hala yapmıyom. kepeklide böyle demiştik yapmıyodu test de.
doyulurmu ay bi simitle.valla töbe ben doymam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?