Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

EBRARIMMM sen nasılsın kendi derdime sormadım halini hatrını bulantıların hafifledi galiba artık he.

canım çok şükür ben iyiyim ewet ya şükürler olsun bulantılar hafifledi
akşamları yemekten sonra çok fazla oluyor bazen onun dışında sıcak yerde kalınca bulanıyorum onun dışında bi sıkıntım yok
kuzucum da sessiz sedasız büyüyo artık

Yok canım benimki boğazdan gideceğe benziyor:) 160 boya 66 kilo oldum 50 kiloyla evlendim ve ben 2 yıllık evliyim

hımm anladım cnm ahh ah bende evlendiğimde 50 kg dum,şimdi oldum 63.boyumda 1 68.aman be cnm sende öyyle birden vermeye çalışma sakın sağlığın bozulur allah korusun.

eflalimmm hoş geldin cnm,bide efnandan haber alabilseydik.
kızlarr duydunuz dimi zilin sesini.
karnımdan geliyo ay hadi ben kaçtım bybyyyy,şişemde gelem.

aman iyi ebrarım neydi o günlerrr hastalandın baya. maşallah bebiş büyüdüce rahatlıycan .

melix cimmm de hadeeee sen aç kalcan bakk kahvaltı yapmıycanmı bacum.

hoşgeldin cnmm nasılsın bebiş nasıl ben negatifim bilgin olsun bebiş yok..kaydirigubbakcemile3 sen sormadan söylim dedim

Canım hayırlısı olsun regli olmadın ama değil mi dur bakalım sen hesabıma göre iki haftalık demedin mi idrarda çıkmayabilir hem zaten bir problem yok sende olur inşaallah.
Bende hamdolsun iyiyim bebişde iyidir inşaallah yarın kısmet olursa görücem,gece karnımda bir harektle uyandım uyku sersemi anlamadım ama bebek mi hareket etti gazmıydı:)

hımm anladım cnm ahh ah bende evlendiğimde 50 kg dum,şimdi oldum 63.boyumda 1 68.aman be cnm sende öyyle birden vermeye çalışma sakın sağlığın bozulur allah korusun.

6 kilo versem bile yetecek ben zayıflayınca kistlerde azalıyomuş Adetim düzene giriyo o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…