senin regl günün nezamandı peki
Ayyyyy bilirim o agrıyı bande de var migren en iyi ilaç karanlık bi odada uyumak birde avmigren diye bi ilacım var onu kullanıyorumm ama agrıdan oturup aglıyorum böyle sonra uyku çöküyo sonra uyuyorum kalıktıgımda geçmiş oluyo
kızlar şimdi bir tanıdıkla görüştüm bir dr.ismi verdi özelmiş. ama türkiyede sayılı isimlerdenmiş tüp bebek kısırlıkda. işyerinde izin sorunum varya mecbur gidicem ona artık. istediğin saatte bakıyomuş akşamları bile. tahlilleride hıfsısahada yaptırıyomuş sıra beklemedn fln.
işyerinde sorun olmuycak böyle olursa içim rahatladı önümüzdeki ay başlıyabilcem tedaviye şükür.
ben yeminliydim özele gitmemek için ama işden ayrılmam lazım öbür türlüde böyle olursa ayrılmama gerek yok. pazar bile bakıyomuş doktor.
azda olsa rahatladım sıkıntıydı benim içinya.
Kızlar bugünde ben alıngan olayım mı 29 ekim dogum günüm dedim yok um dedim kimde kutlamadııı 11 gün yok um kimse iyi yolculuklar demedi anladım siz beni sevmiyonuzzzzzzzzz küsmedim ama darıldım size
Kızlar bugünde ben alıngan olayım mı 29 ekim dogum günüm dedim yok um dedim kimde kutlamadııı 11 gün yok um kimse iyi yolculuklar demedi anladım siz beni sevmiyonuzzzzzzzzz küsmedim ama darıldım size
ay ya şimdi bi arkadaş aradı daha önce burda çalışıyodu çocuk 1 ay önce evlendi karısı evlendikleri gün hamile kalmış hemde ilaç kullanırken şok oldum hangi doktora gidiyorsun diye aramış beni benim doktora gitmişler memnun kalmamışlarda
ay anam bu ne ya
didemcim 100 tl kadın doktor bidenem 1 kere alıyomuş para 1 kere almıyomuş. buraların yabancısıyım bilmiyom kim iyi kim kötü. ama bu tanıdık bizim patronun ortğının karısı bilmiş geçirmiş kadın. güvencem artık ona.
al bendende o kadarr tecavüzle bile hamile kalanlara ne demelii.
e iyiymiş o zaman kuzum dene bakalım bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?