Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

3 gün sürüyo lanet şey Amaaan herşeyde beni bulur:) Oda var bende:)

ay ya şimdi bi arkadaş aradı daha önce burda çalışıyodu çocuk 1 ay önce evlendi karısı evlendikleri gün hamile kalmış hemde ilaç kullanırken şok oldum hangi doktora gidiyorsun diye aramış beni benim doktora gitmişler memnun kalmamışlarda
ay anam bu ne ya

Son düzenleme:
kızlar şimdi bir tanıdıkla görüştüm bir dr.ismi verdi özelmiş. ama türkiyede sayılı isimlerdenmiş tüp bebek kısırlıkda. işyerinde izin sorunum varya mecbur gidicem ona artık. istediğin saatte bakıyomuş akşamları bile. tahlilleride hıfsısahada yaptırıyomuş sıra beklemedn fln.
işyerinde sorun olmuycak böyle olursa içim rahatladı önümüzdeki ay başlıyabilcem tedaviye şükür.
ben yeminliydim özele gitmemek için ama işden ayrılmam lazım öbür türlüde böyle olursa ayrılmama gerek yok. pazar bile bakıyomuş doktor.
azda olsa rahatladım sıkıntıydı benim içinya.

tatlım ne kadarmış bu adamın muayenesi

Kızlar bugünde ben alıngan olayım mı 29 ekim dogum günüm dedim yok um dedim kimde kutlamadııı 11 gün yok um kimse iyi yolculuklar demedi anladım siz beni sevmiyonuzzzzzzzzz küsmedim ama darıldım size

didemcim 100 tl kadın doktor bidenem 1 kere alıyomuş para 1 kere almıyomuş. buraların yabancısıyım bilmiyom kim iyi kim kötü. ama bu tanıdık bizim patronun ortğının karısı bilmiş geçirmiş kadın. güvencem artık ona.

Kızlar bugünde ben alıngan olayım mı 29 ekim dogum günüm dedim yok um dedim kimde kutlamadııı 11 gün yok um kimse iyi yolculuklar demedi anladım siz beni sevmiyonuzzzzzzzzz küsmedim ama darıldım size

ben yeni gördüm cnm teldeydimmm nice mutlu yıllara inşallah. kaça giriyon . tatilemi gidiyon izinde. hayırlı kazasız belasız yolculuklar. iyi güsel haberlerle dönersin inşallah

MEHTAPPPPPPPPPPPPPPP SORDUM SİZE
bi haber varmı göremiyom kaç gündür.

kiz ben görmedim bile. hem dogumgünü önceden kutlanmazki. ne biliyon belki özelden yazicaz dogumgününde :) ama iyi yolculuklar canim benim

Offf yaaa Allaha güç gitmesin ama çok şaşırıyorum böyle durumlara ben yaaa

şimdi facede falıma baktım ve en yakın zamanda hayırlı evlat haberi alıcaksınız diyorrr hhaaaahh hah hah:umursamaz:zemuszemus

e iyiymiş o zaman kuzum dene bakalım bi

al bendende o kadarr tecavüzle bile hamile kalanlara ne demelii.

Benim arkadaşım bekarken ilaçla adet olurdu evlendi hapı 1 gün unuttu cart hamile:) Spral mi ne ondan taktırdı kenara kaymış cart gene hamile anlamıyom yaaa biz niye anormaliz böyle Bir arkadaşım3 kere kürtaj yaptırdı 2 çocuğu var ya

e iyiymiş o zaman kuzum dene bakalım bi

denicem nasipse işden ayrılırsam hastanede daha çok para gidicek git gel sıra bekle stres tek maaşla zor olucak böle hem çalışıp hem tedavi olabilcem inşallah. allahım yüzüme güldü yine. iyi haber aldım. maddi sıkıntıya düşmeden doktora gidebilcem şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…