Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar annemle görüşcem sonra gelirim

Kızlar bende molaya çıkıyorum görüşürüz gelim yarım saate:) hamişler siz benim molaya özenmeyin tammammı:)

ay evet gülüm çok şükür ki geçti o kötü günler

esracım uykusuzluk yapıyor baş ağrısı
ayy şükret ki migren falan yok bende migren var
abooo tuttumu var yaaaaa

hayırlısı cnmm ben artık negatif gözüyle bakıyorum. adeti beklicem.
cnm maşallah 14 haftalık olmuşsun benim düşen oğlanı hissediydum ben dönüp duruyodu karnımda bence bebek dir hareket etmiştir.
doktorlarda dio çoğu kadın hissetmesmiş dilemediği için kendini.
inşallah yarın iyi haberler alırız bebişinden.

ebrarım eşimde kaynanamda var migren yazık acillik oluyolardı bir ara. dünde nöbette tutmuş eşiminn öldüm sabaha kadar ağrıdan dedi. migren çok zor gerçekden. allah yardımcın olsun. kuzenimde ilerlemişi varr. deliriyo ağrıdan tuttumu.

ay evet gülüm çok şükür ki geçti o kötü günler

esracım uykusuzluk yapıyor baş ağrısı
ayy şükret ki migren falan yok bende migren var
abooo tuttumu var yaaaaa

bir migrenlide burda var allaha şükür hamile kaldığımdan bu yana tutmadı

bilmezmiyim gülüm benim günlük kullandığım ilaç vardı migren için gebelik düşününce bırakmıştım çok şükür artık pek fazla yok hamilelik süresince bi defa oldu ama ölüyorum sandım yaa o kadar kötüydüm anlatamam inş. bi daha olmaz

Kızlar ya sankim ben hasta olacagım bu ayda yok anlaşılan sanki böyle geliyo gibi ama wc ye gittim geldim yok birşeyy birde ateşim çıktı yanıyomm böyle yanaklarım falan kızardııııı

Ayyyyy bilirim o agrıyı bande de var migren en iyi ilaç karanlık bi odada uyumak birde avmigren diye bi ilacım var onu kullanıyorumm ama agrıdan oturup aglıyorum böyle sonra uyku çöküyo sonra uyuyorum kalıktıgımda geçmiş oluyo

inşallah cnmmm. ama senin üzülmemen sinirlenmemen lazım dideminde tabi.
bide hamişken tutsa allah korusun ilaçda alamıyonuz. kötü olurdu. sakin relax olun siz.
afr cim inşallah hamilesindir.
benim adet günü olcak gibi ağrım oldu 2 gün ağrı çektim geçti. gelen yok. tabi bebide yok inşallah sende vardır

Inş. Ablacım ya bekleyip görecegiz ama ben size haber veremiyecegim bugün izne çıkıyorum ayın 8 inde dönecegim o zaman yazarım artık ama bana dua edinde kırmızılar gelmesinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…