esraa hayırdır ya senin bu aralar başın habire ağrıyo
neden acaba erken uyanıyon ondan olmasın
yahu bu kan ilacı beni kabiz yaptı onun içinmiş ama ben yemiyom
ilaç kullanıyodunya sen cnm ondadır.sıcak bişiler iç iyi gelir başına.
ferrum fortmu. ilacın adı.
Kızlar bende molaya çıkıyorum görüşürüz gelim yarım saate:) hamişler siz benim molaya özenmeyin tammammı:)
Canım hayırlısı olsun regli olmadın ama değil mi dur bakalım sen hesabıma göre iki haftalık demedin mi idrarda çıkmayabilir hem zaten bir problem yok sende olur inşaallah.
Bende hamdolsun iyiyim bebişde iyidir inşaallah yarın kısmet olursa görücem,gece karnımda bir harektle uyandım uyku sersemi anlamadım ama bebek mi hareket etti gazmıydı:)
özendim işte banane
ay evet gülüm çok şükür ki geçti o kötü günler
esracım uykusuzluk yapıyor baş ağrısı
ayy şükret ki migren falan yok bende migren var
abooo tuttumu var yaaaaa
ebrarım eşimde kaynanamda var migren yazık acillik oluyolardı bir ara. dünde nöbette tutmuş eşiminn öldüm sabaha kadar ağrıdan dedi. migren çok zor gerçekden. allah yardımcın olsun. kuzenimde ilerlemişi varr. deliriyo ağrıdan tuttumu.
bir migrenlide burda var allaha şükür hamile kaldığımdan bu yana tutmadı
bilmezmiyim gülüm benim günlük kullandığım ilaç vardı migren için gebelik düşününce bırakmıştım çok şükür artık pek fazla yok hamilelik süresince bi defa oldu ama ölüyorum sandım yaa o kadar kötüydüm anlatamam inş. bi daha olmaz
Inş. Ablacım ya bekleyip görecegiz ama ben size haber veremiyecegim bugün izne çıkıyorum ayın 8 inde dönecegim o zaman yazarım artık ama bana dua edinde kırmızılar gelmesinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?