Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kiz ben görmedim bile. Hem dogumgünü önceden kutlanmazki. Ne biliyon belki özelden yazicaz dogumgününde :) ama iyi yolculuklar canim benim

tamam o zaman gelince bakacagım bakalım kimler yazmış teşekkür ederim bu arada

Kızlar bugünde ben alıngan olayım mı 29 ekim dogum günüm dedim yok um dedim kimde kutlamadııı 11 gün yok um kimse iyi yolculuklar demedi anladım siz beni sevmiyonuzzzzzzzzz küsmedim ama darıldım size

Kız mutlu yıllar ve iyi yolculuklar:)

cnmm rabbim kendine yalvarılmasından dua edilmesinden hoşlanırmış bizler bol dua edip yalvarıyoz vermiyo bize. ama istemeyene veriyo onlardan alacak bişeyi yok bizden dua alıyo onu hatırladığımızı görüyo ve daha çok dua edelim hatırlayalım die bizi bekletiyo herhalde.

esracım fala inanma falsızda kalma bacım inşallah çıkar

Ben geri geldim aa sohbet pek yapılmamış tabi ben yokumya:) çokda mütevazıyımdır anacımla yine konuştuk bir güzel:)

gülüm geldim canım
bidenem okudum şimdik çok iyi olmuş walla kız
ohh o pis heriften izin almana gerek kalmadı çok şükür
hadi bakalım inş. bu dr. sebep olur

güllllllllllll patronunu arayabilirmiyim uyuzluk değilmi sesim hala düzelmedide acık işletirdim

HAklısın canım her iş duayla güzel:)

afr canım rabbim hayırlı ömürler nasip etsin canım inş. yeni yaşında hayatının en güzel hediyesini alırsın
iyi yolculuklar hayırlısıyla git gel bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…