kiz ben görmedim bile. Hem dogumgünü önceden kutlanmazki. Ne biliyon belki özelden yazicaz dogumgününde :) ama iyi yolculuklar canim benim
ben yeni gördüm cnm teldeydimmm nice mutlu yıllara inşallah. kaça giriyon . tatilemi gidiyon izinde. hayırlı kazasız belasız yolculuklar. iyi güsel haberlerle dönersin inşallah
SAOL ABLACIM 85 DOGUMLUYUM ABLA 26 YA GİRECEGİM ABLAMIN DÜGÜNÜ İÇİN ÇORUMA GİDECEGİM İNŞ. DÖNÜŞTE GÜZEL HABER VERİRİMMM
Kızlar bugünde ben alıngan olayım mı 29 ekim dogum günüm dedim yok um dedim kimde kutlamadııı 11 gün yok um kimse iyi yolculuklar demedi anladım siz beni sevmiyonuzzzzzzzzz küsmedim ama darıldım size
Benim arkadaşım bekarken ilaçla adet olurdu evlendi hapı 1 gün unuttu cart hamile:) Spral mi ne ondan taktırdı kenara kaymış cart gene hamile anlamıyom yaaa biz niye anormaliz böyleBir arkadaşım3 kere kürtaj yaptırdı 2 çocuğu var ya
SAOL ABLACIM 85 DOGUMLUYUM ABLA 26 YA GİRECEGİM ABLAMIN DÜGÜNÜ İÇİN ÇORUMA GİDECEGİM İNŞ. DÖNÜŞTE GÜZEL HABER VERİRİMMM
inşallah cnmm ablanada mutlulukdar allah evliliklerini huzurlarını daim etsin bi yastıkda kocasınlar.inşallah.
kız mutlu yıllar ve iyi yolculuklar:)
inşallah cnmm ablanada mutlulukdar allah evliliklerini huzurlarını daim etsin bi yastıkda kocasınlar.inşallah.
amin ablacım saolasın
afr kuzum nice mutlu yıllaraaaaaa
teşekkürler canım sen bana dua et allah bana yeni yaşımda bir bebiş versinnnn
cnmm rabbim kendine yalvarılmasından dua edilmesinden hoşlanırmış bizler bol dua edip yalvarıyoz vermiyo bize. ama istemeyene veriyo onlardan alacak bişeyi yok bizden dua alıyo onu hatırladığımızı görüyo ve daha çok dua edelim hatırlayalım die bizi bekletiyo herhalde.
esracım fala inanma falsızda kalma bacım inşallah çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?